Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No pany, od dziś i ja bede mierzył. Choć znając moje szczęście to do jesieni nie kapnie kropla wody po kupnie deszczomierza. 😀

IMG_20200527_103805.jpg

Edytowane przez Bananek
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Denwer napisał:

Nie  może  bo  by stracił    robotę  w  Soku  z Buraka 

+6 Mgła   aż kury  podusiło 

To coś na wzór prażonej cebuli🤔

3 godziny temu, Pafnucy napisał:

A zauważyliście z którego województwa najlepiej się tu między sobą dogadują ?

A tak serio to to co ma się w głowie raczej jest niezależne od regionu . W głowie niektórzy mają tą inność . Taka próba sztucznego się wywyższenia . Takiego buractwa o jakim opowiadał ten wasz songo jak pojechał na zagraniczną wycieczkę to nikt normalny by nie odwalił .

No z PZL 😁

Z @szymon09875 dogadamy się z każdym

• Like 1
Opublikowano
danielursus3p napisał:

2 godziny temu, mraukot napisał:

Może jego wkur... że ty Polak... ?

Ja tam  nie mam nic do nikogo, ale jak ktoś twierdzi że jest lepszy bo ma korzenie niemieckie bo to i tamto, a tak naprawdę gówno osiągnął, jest zwykłym parobkiem to chyba jest coś nie tak? A na dodatek innych obraża to jest to w porządku?

rozmawiałem dziś z bratem ciotecznym co wozi bramy niemcom, to mówi jakie to są tępe ludzie jak im tłumaczysz gdzie są akcesoria że w oddzielnym pudle, a on że nie widzi bo pudło zamknięte... 😂😂😂😂

marulekk napisał:

Qrła hak sobotnie deszcze się sprawdzą to będziemy pływać na wschodzie

Qrła hak sobotnie deszcze się sprawdzą to będziemy pływać na wschodzie

i bardzo dobrze wystarczy już tej suszy, u mnie to samo pogoda&radar pokazuje zobaczymy czy się sprawdzi

Bananek napisał:

No pany, od dziś i ja bede mierzył. Choć znając moje szczęście to do jesieni nie kapnie kropla wody po kupnie deszczomierza. 😀

IMG_20200527_103805.jpg

to kup trzy ja jak dostałem jeden to susza 2 lata, kupiłem dwa kolejne to pada i pada 😁

Opublikowano
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

Cieplutko 17⁰C  słonko  świeci, targ w Radzyniu Podl  odwiedził, truskawka 12zł za kg czeresnie 12zł kg i młody ziemniak 3zł pochedzenie nie wiem🤔 

Panowie gdzie kupię niedrogo kobiałki drewniane na truskawkę?

A rynek z ciuchami jest???

• Like 1
Opublikowano
39 minut temu, soltys48 napisał:

To coś na wzór prażonej cebuli🤔

No z PZL 😁

Z @szymon09875 dogadamy się z każdym

No to fakt, ale i u nas buractwa nie brakuje. Najgorzej sie dogadać jak ktoś ma kołek w d*pie, że nawet star 266 z lebiodka nie wyrwie... 

Opublikowano
marulekk napisał:

1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

Cieplutko 17⁰C  słonko  świeci, targ w Radzyniu Podl  odwiedził, truskawka 12zł za kg czeresnie 12zł kg i młody ziemniak 3zł pochedzenie nie wiem🤔 

A rynek z ciuchami jest???

A co gacie się skończyły? 😉😀

17 na plus

• Haha 1
Opublikowano

po co mi to wiedzieć? 🤔

GRZES1545 napisał:

Zośka to gosciuwa 😎

Chyba po zmianie płci. dam głowę, że dzwonił do mnie jakiś typ. jeszcze potrafię rozpoznać po głosie. Chyba.

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Tydzień temu też mieli młodego po 3zł z Grecji. 

Nie widziałeś może czy kosy takie dziadkowe mieli? bo miałem jechać ale pryskanie wyszło.

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

U mnie kobity w internetach zamawiają właśnie dżymsy i kosiule w vistuli zamówiły 😉😀

Grzesiowi chciałem ciuchów kupić a nima gdzie......

Ciapaj do roboty zaprzęgnięty

IMG_20200527_134314.jpg

Opublikowano
ZELKOW napisał:

rozmawiałem dziś z bratem ciotecznym co wozi bramy niemcom, to mówi jakie to są tępe ludzie jak im tłumaczysz gdzie są akcesoria że w oddzielnym pudle, a on że nie widzi bo pudło zamknięte... 😂😂😂😂

Bo niemiaszki nie nauczone kombinować, dlatego takie niekumate. Nie to co u nas, nasi nawet przez zamknięte pudło widzieliby co jest w środku 😂 Chyba uderzym etefonem w jęczmień jary, bo jedynie dziś jako takie warunki pogodowe..

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Daro20 napisał:

Tydzień temu też mieli młodego po 3zł z Grecji. 

Nie widziałeś może czy kosy takie dziadkowe mieli? bo miałem jechać ale pryskanie wyszło.

Mieli, duży  targ był ludzi jak przed świętami.

Silny wiatr dziś, chmurki ciemne chodzą  ale nie pada.

Edytowane przez GRZES1545
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v