Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie moje. chociaż i ja paredziesiąt mu zrobiłem. gość coraz bardziej czasu nie ma.

2 minuty temu, slawek74 napisał:

siana zapomniałeś zwieść 🤔🤪

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

O smak mnie chodzi. 🤤

zapytaj @6465

6 minut temu, Sylwekx25 napisał:

A Grzesio lejców nimo?🤔🤔

dożywotnio nawet na taczkę

7 minut temu, Agrest napisał:

Też jesteś w orange?

To może być. Nie przyznali się A poprawili. Na pytanie czy były podobne zgłoszenia oczywiście odpowiedź że nie.

Tak,

Jak nie mieli zgłoszeń jak nabąbany gadałem z botem🤣

5 minut temu, 6465 napisał:

@soltys48 ja miałem żukiem po cieluny jechać ale mnie spłoszyłes że musi być do przewozu zwierząt. 

Musi nie musi, jest potrzeba to jedziesz

Opublikowano
3 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Mnie nie pytaj 😅 część od razu związkiem a resztę ojciec powiedział że nie mam ruszać bo on sam je zwiezie i tak leżą do dzisiaj 😅 

Kuzynowi zbierałem dwa tyg temu slome z pola. Belki suche, lepsze jak ze stogu.

@6465 dzwoniłes tam?

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Dobrze co 200ml wziąłem bo mógłbym się ugotować. Tego mi było trzeba, człowiek już zapomniał jak smakuje dobra herbata 

@6465co to za wybryk u sołtysa na stole? 

W święta we dwóch butelczyne zrobiliśmy,  to rano jak się wody napiłem  to znowu mnie brało. 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

@6465 dzwoniłes tam?

Nie dzwoniłem bo nie mam czym po to jechać,  60km nie chodzi o odległość tylko nie mam pojazdu do przewozu zwierząt.  Jedynie zukiem. 

Opublikowano
szymon09875 napisał:

3 godziny temu, TheraRolnik napisał: Mnie nie pytaj 😅 część od razu związkiem a resztę ojciec powiedział że nie mam ruszać bo on sam je zwiezie i tak leżą do dzisiaj 😅  Kuzynowi zbierałem dwa tyg temu slome z pola. Belki suche, lepsze jak ze stogu.

Bo jak leżą pojedyńczo to woda spływa i nie gniją , a w stercie na stykach bel jednak woda się zatrzymuje.

Opublikowano
1 minutę temu, Partyzant85 napisał:

@pafnucy - byłeś na zapiexach po świętach czy jeszcze karpia dojadasz ? :D

nie byłem. a z karpiem to nawet trafiłeś. jeden dziś się smażył.

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

tylko dodaj pojemność tej butelki🤣

Luks butelki a korki jakie,  nic w paczce nie skapło. O pojemności nie piszę bo ze mnie pijoka zrobią. ☺

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Nie dzwoniłem bo nie mam czym po to jechać,  60km nie chodzi o odległość tylko nie mam pojazdu do przewozu zwierząt.  Jedynie zukiem. 

Przyczepka z wypożyczalni wozilismy z podlasia dwa razy w tygodniu ;)

Opublikowano
6465 napisał:

@6465 dzwoniłes tam?

60 km żukiem to jak wyprawa na koniec świata 😀😜

Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

W święta we dwóch butelczyne zrobiliśmy,  to rano jak się wody napiłem  to znowu mnie brało. 

Temu nic nie ruszałem tak długo. Tylko ja miałem ten efekt przez 3 dni

Opublikowano

To jutro zadzwonię. A może oni mają czym przywieźć 

Przyczepka z wypożyczalni wozilismy z podlasia dwa razy w tygodniu ;)

1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

60 km żukiem to jak wyprawa na koniec świata 😀😜

Ja nim w Gdyni byłem,  350km w jedną stronę😁

Opublikowano
szymon09875 napisał:

Przyczepka z wypożyczalni wozilismy z podlasia dwa razy w tygodniu 

jak znajdziesz soltysowi kultywator to mi drugi taki sam poszukasz. identyko musi być. z góry dziękuję.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v