Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

W sumie mi to lotto, ale rozśmieszyło mnie.

Może i śmieszne, ale sam byłem świadkiem że właściciel domu weselnego władował cały schab w promocji w wózek i ludzie go opier.... bo musieli do innego sklepu iść 

Opublikowano
pawel885 napisał:

Może i śmieszne, ale sam byłem świadkiem że właściciel domu weselnego władował cały schab w promocji w wózek i ludzie go opier.... bo musieli do innego sklepu iść

jego prawo kupić ile potrzebuje. było Tym ludziom przyjść przed przedsiębiorczym gościem 😀

Opublikowano

które z łatwością można obejść mając kilka kart. Ale po co te kombinacje jak na jednym promocją, a opierdzielą na czym innym. jak sąsiadowi byki kupowali. jednego na żywo po 7,5 za hf, a drugiego na wbc. taki był zadowolony jak czapkę pieniędzy za żywego dostał do ręki, na wbc czekał tydzień na fakturę, po obejrzeniu okazało się, że ponad tysiąca ujebali. sztuki w miarę równe, ale kupujący powiedział, że po uboju za jednego wyjdzie lepiej. no i wyszło. lepiej dla kupującego. 😀

Opublikowano

Kobita jak zrobi swierzonke z mięcha swojej świni to i smak i zapach, a jak kupi mięso w markecie to jakoś nie smakuje. A przecież i to mięso i tamto mięso. 

Opublikowano

Leżę na podłodze obecnie

17 minut temu, 6465 napisał:

U nas jest jeden taki ci pod Dino co dzień rano czeka aż otworzą i zabiera wszystko mięso z promocji, a później z tego kiełbasę kręci i sprzedaje. 

Czyli nie tylko u nas takie kwiaty

Opublikowano

Dzisiaj jakiś dzień awarii. Jeden pasek się w śrutowniku urwał i jeszcze mieszadło do betonu którym mieszam zboże po ześrutowaniu się spaliło... Kurła jego mać...

-1, dalej mglisto i zachmurzone.

Opublikowano

A czym mam mieszać? Łopatą? 60kg zboża i pół worka paszy do beczki, mieszadło i potem ta sama procedura i gotowa pełna beczka 200l żarcia dla kur.

1 minutę temu, Bananek napisał:

co k**wa robisz? Po co takie cyrki? 

Opublikowano

200kg najwyżej by musiał być, większego nie chcę a takich małych nie robią chyba. Szukałem kiedyś po olx ale najmniejsze chyba 500kg były to na co taki byk mi potrzebny. Betoniarkę będę musiał nabyć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v