Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja tak samo bym nie przyjął :) raz jechałem i jakiś tam odcinek za skrzyżowaniem stali i zatrzymał mnie że wjechałem niby na czerwonym bo on stał i coś tam niby widział xD i przybiegł pewny swego że zaraz mi wypisze, a ja że nie przyjmuję bo nic nie zrobiłem a on dalej swoje że wjechałem na czerwonym itd i w sądzie mi udowodni hehe a ja mu mówię że zaraz ja mu udowodnie tu na miejscu i czy dalej chce coś mi pisać i udowadniać w sądzie :) i cyk pokazuje mu nagranie z rejestratora i już eee aaa... podkula ogon i chowa się do budy :P

Opublikowano

Ja jestem wzorowym obywatelem nawet nigdy mandatu nie dostałem. Ale sobie wyobrażam że jest tak że nie przyjmujesz mandatu podpisujesz coś do sądzenia się i tyle a jak zaczniesz cwaniakowac to na komendę i wp***dol. Tak to sobie wyobrażam 😂

Opublikowano

No właśnie po to przy kontroli jak mnie zatrzymują odpalam dyktafon tak aby się nagrało co on do mnie mówi i aby potem jakieś dziwne niejasności nie wyszły że coś komuś powiedziałem i odwrotnie :P

Opublikowano
michalcium napisał:

Ja jestem wzorowym obywatelem nawet nigdy mandatu nie dostałem. Ale sobie wyobrażam że jest tak że nie przyjmujesz mandatu podpisujesz coś do sądzenia się i tyle a jak zaczniesz cwaniakowac to na komendę i wp***dol. Tak to sobie wyobrażam 😂

To żebyś nie czuł się zawiedzony... 🤣 Chyba że do Piaseczna na komendę trafisz to tam możesz dostać trochę pałek😄

Opublikowano

Policjanci myślą sobie, że są Bogami na tej ziemi. Nie raz widziałem jak w cywilu robili gorsze bydło po pijaku jak zwyczajni ludzie, ale im wolno, a tobie nie. Polecam każdemu kamerkę do auta zamontować.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Powinni stać na każdym rogu z alkomatami i trzepac po kolei. Gardzę tymi co po pijaku wsiadaja w auto. 

Tutaj wypadek z zeszłego tygodnia, najebany odebrał życie jednej osobie, dwie trwale okaleczyl,nie wiadomo czy się wywiną z tego jeszcze.

https://tusochaczew.pl/pl/473_na_sygnale/52402_smiertelny-wypadek-na-dk-50-kolo-mlodzieszyna-piec-osob-poszkodowanych-droga-zablokowana.html#

Popieram w 100%, nie powiem że nie łyknę co nieco czasem, ale nigdy nie siadam za kierownik nawet po piwku i to sporo przed jazdą, za jazdę pod wpływem, powinni zabierać prawko dożywotnio. A zresztą alkohol to zguba ludzkości.   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

kolega mieszka w tak porządnym miejscu że w celach zrobili agroturystykę ze śniadaniem i obiadem ,bo szkoda żeby puste stało a kucharz gotować zapomniał ;-))

Opublikowano
32 minuty temu, Sean napisał:

Popieram w 100%, nie powiem że nie łyknę co nieco czasem, ale nigdy nie siadam za kierownik nawet po piwku i to sporo przed jazdą, za jazdę pod wpływem, powinni zabierać prawko dożywotnio. A zresztą alkohol to zguba ludzkości.   :P

Alkohol też jest dla ludzi, tylko dla tych co mają w głowie poukładane

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Kurła siać już owies czy czekać🤔

Jak se chcesz . Ja sieję abym się obrobił z gnojem i orką . Co rusz coś mi wyskoczy i opóźniam .Patrząc nawarunki polowe , anie na sąsiadów , to warunki idealne u mnie do siewu .

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Alkohol też jest dla ludzi, tylko dla tych co mają w głowie poukładane

Zgadza się, trzeba wiedzieć, gdzie, kiedy, z kim i tyle żeby się wiedziało co się robi i co się mówi.

Opublikowano
59 minut temu, bratrolnika napisał:

Wierzysz w takie opowieści dziwnej tresci????

Znając życie to nie było tak że pil piwo przy stoliku przy płocie, tylko na środku drogi lezal najebany i przykryty rowerem, a ze dostal mandat to wielce pokrzywdzony jest i opowiada jaka ta policja niesprawiedliwa 

wieże 👍 jak policja w południe potrafi przyjechać na pole i powiedzieć żeby ciszej jezdzić ciągnikiem po polu bo ktoś zgłosił że jest za głośno to mnie już nic nie zdziwi

Opublikowano
44 minuty temu, michalcium napisał:

W moim powiecie kiedyś 24 spędziłem całkiem równe chłopy czysty materac dali miękką poduszkę śniadanie obiad przynieśli nie mogę narzekać 

kurła aż chce się tam chodzić !

Opublikowano
8 minut temu, Pafnucy napisał:

Jak se chcesz . Ja sieję abym się obrobił z gnojem i orką . Co rusz coś mi wyskoczy i opóźniam .Patrząc nawarunki polowe , anie na sąsiadów , to warunki idealne u mnie do siewu .

Ale nikt nie sieje jeszcze, a pierwszemu głupio

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Łobuzek
      Witam , mam pytanie , kuzynowi zmarła mama i teraz biorą się za sprawę spadkową w sądzie i jak nabędą spadek to czy syn , córka i ojcec muszą złożyć zeznanie podatkowe ? I jak ma to wyglądać ? Formularz SD-Z2 ? I czy jak dostaną te całe nabycie spadku to tam będzie wyszczególnione co i jak ? Bo to jest gospodarstwo 60 ha i jest zagroda , ale dodadkowo mają też dwa inne jakby domy ( kupione mniejsze gospodarstwo) ... których nie używają ?  Może ktoś miał podobną sytuację i by podpowiedział co i jak ?

• Przez skupmaszynrolniczych98
      Witam, zwracam się z pytaniem czy ktoś może polecić jakiś booster do ciągników? Z racji prowadzonej działalności niejednokrotnie takie uzrądzenie by sie przydało. może ma ktoś jakieś doświatczenia i może coś polecić ?
  • Dodaj nową pozycję...
v