Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, pedro2 napisał:

A co do szwagra heh każdy dobry jak raz na jakiś czas przyjedzie i nic nie chce 😋 mój chciał żebym wziął razem z nim jako wspolkredytobiorca krechę 400tys na dom na 20 lat. I moja hipoteka pod zastaw bo on goły. Od dwóch miesięcy nie widziałem chłopa i nie chce widzieć. Bóg uchował że się nie zgodziłem

Mogłeś mu śmiało powiedzieć, żeby gdzie indziej poszukał głupszego od siebie.

Edytowane przez Sean
Opublikowano
Agrest napisał:

Jak powiedzenie mówi - chcesz zrobić sobie wroga, pożycz mu pieniądze.

czasem warto za te kilkaset złotych stracić kontakt z niektórymi osobami. 😀

• Like 2
Opublikowano

+4 i lekki wiaterek, ptaszki od rana ładnie śpiewają. 

Opublikowano (edytowane)

Słonce bardzo ostro świeci,normalnie jakby pierwszy dzień wiosny,ptaki nie ćwierkają a się drą ze tylko je słychać,brama sucha,cicho i 5C.

Na wschodzie cieplej niż w wlk tej zimy.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
14 godzin temu, bratrolnika napisał:

Zgadnij...

Jak jedynaczke wezmiesz tę i sam ęo chyba tez szwagra nie masz....

Ale możesz mieć siostrę i szwagier skurwansen gotowy   :P  musiałbyś mieć żonę jedynaczkę i sam nie mieć siostry.   :)

Opublikowano

u nas ma gościu za żonę dziewczynę która w młodości sobie nie żałowała i we wsi ją miał każdy,więc do męża teraz wszyscy mówią szwagier i już się nawet przyzwyczaił do tego

leje od rana,na razie sucha wiosna na szczęście się nie sprawdza,tyle że z nawozami nie idzie ruszyć

• Haha 2
Opublikowano

Pada od godziny  i  *uj bąbki strzelił z wyjazdem na WSTĘPY. 😔

2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

+2°, 🌤, wjatra nie ma

Tylko grochowej nie jedz bo będzie wiater 🤣

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

Ja za mniejsze piniądze moge zarwac kontakty, promocje mam 😁

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

kurde, niby 3 na plusie, ale za łysinę szczypie jak ta lala.

Czapkę załóż :).

Pada od rana. Na pole może by i wjechał, tylko nie wiem czy dało by rade wyjechać z pola.

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

w sumie masz racje ,kasa zawsze miła,daj mi z 5 stów i nie będe się odzywał do Twojego przyszłego szwagra 😉

Opublikowano

Słoneczko przebija. Heh no coś w tym jest, brat cioteczny już prawie rok temu wziął jałówkę, przyjeżdżał codziennie przez 2 tyg już miałem go serdecznie dosyć... wycieliła się, wziął, miał dowieźć kilka stówek "w sobotę" i nie widzę chłopa, ani tel ani sms 😂 latem spotkałem go w mieście to spieprzał aby gdzie się schować

Opublikowano

Tak jest jak nie sprecyzujesz o którą sobotę chodziło.

Ciągle pada...

Opublikowano
1 godzinę temu, kopin napisał:

leje od rana,na razie sucha wiosna na szczęście się nie sprawdza,tyle że z nawozami nie idzie ruszyć

Tak   i tak  nie dobrze....                                                                     Wczoraj  szedł  deszcz  z  zachodu-  wypadało  się przed-,     teraz  idzie  z południa  i wygląda  na to  że  też nie  dojdzie...😦

Opublikowano

Jak były warunki do siewu tośta marudzili i śmialiśta się z tych co posiali. Tera marudzita że wjechać nie można.😁

Spadło 8mm. Jeszcze delikatnie mży.

Opublikowano

A u mnie piękne słoneczko cały ranek. już za łysinę tak nie szczypie. teraz zachmurzylo się i pewnie coś kropnie. 5 przyczep wywiezione. dopiero 3 kojce opróżnione. jeszcze 11.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v