Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał:

Panowie który przy takich rytmach się bawił?

albo

Przy pierwszym gościu to chyba Biedroń

Drugie znamy nawet tekst

Boys boys boys Sabrina na golasa

Boys boys boys ma cyce aż do pasa

Boys boys boys widzieli ją rolnicy

Boys boys boys jak srała na ulicy...

Opublikowano

+2, dalej mgła, bez słońca i wieje teraz dla odmiany z zachodu.

Opublikowano

o północy było -0,5 stopnia. teraz +2 stopnie. Pochmurno, ale coś obiecali słońce na dziś. Zobaczymy. Świętujecie dziś? Ja chyba tak, tylko futru nawieźć, podesłać, śrutę zrobić, dostarczyć ją do obory,  liście pograbić, trampolinę złożyć póki sucha, i można świętować. Tak od 16 myślę, że będzie w sam raz ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, Bartek933 napisał:

Oczywiście że tak. W końcu Świętego Marcina, herbatka rogalik a później rowerek i objazd pól.

Najlepszego dla Marcinów.

f*ck, żaden z moich byków nie nazywa się Marcin... :( 

Opublikowano
Bananek napisał:

o północy było -0,5 stopnia. teraz +2 stopnie. Pochmurno, ale coś obiecali słońce na dziś. Zobaczymy. Świętujecie dziś? Ja chyba tak, tylko futru nawieźć, podesłać, śrutę zrobić, dostarczyć ją do obory,  liście pograbić, trampolinę złożyć póki sucha, i można świętować. Tak od 16 myślę, że będzie w sam raz ;) 

Taaaak dżoj w jd wymieniam i stacyjkę w astrze 😀 a może i drzwi trzeba będzie u jałówek poprawić takie święto 😉

stempos1980 napisał:

Ja od rana na szpadlu jede

jak 😁😉

Opublikowano
8 minut temu, stempos1980 napisał:

Ja od rana na szpadlu jede

Jeszcze tylko powiedz że żona na miotle i wszystko w temacie😁

7 minut temu, Bananek napisał:

a weź kurła śpij jak Cię pęcherz ciśnie.

Dowiąż sobie butelkę 😁

Opublikowano
Bartek933 napisał:

8 minut temu, Bananek napisał:

Świętujecie dziś?

Oczywiście że tak. W końcu Świętego Marcina, herbatka rogalik a później rowerek i objazd pól.

jakby szwagrowi życzenia złożył to może by i 🥂 e chyba pracuje 😉😀

Opublikowano
Bananek napisał:

1 minutę temu, Bartek933 napisał:

f*ck, żaden z moich byków nie nazywa się Marcin... :( 

Leć so proboszcza to któregoś ochrzcisz 😀

Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

Pokaż jak Ty to zrobiłeś, bo nie do końca wiem jak. :D 

A co Ty tak chcesz innych podglądać?

No ja akurat jeszcze trzymam do rana

@stempos1980 spocznij odpocznij

Co te brzozy za tunelem robią? Ziemię masz ciężką zlewną,  kto to tam posadził?

Opublikowano

@Agrest  rozwiej spekulacje i powiedz co się sadzi na runie leśnym?  Gość przywiózł kilka łódek takiego czegoś kora, szyszki trzciny i h*j wie co jeszcze,  sypie to w wyryte rowy i jakieś krzaczory (do pasa) z doniczek na tym sadzi. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v