Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, Biom napisał:

Nie wyzywajcie tych kobiet bo tak robią tylko pizdy a nie porządne chłopy. 

Pierdzielisz 

Opublikowano

Każdy mądry dopóki nie spotka to jego, albo kogoś z jego rodziny, wtedy szybo przestaje pierniczyć. 

Oczywiście każdy myśli, że to nie jego sprawa. Głupie baby, k**wy, bo się im ruchać chce.... Takie rzeczy wypisujecie.... nie chcę brać w tym udziału- powinniście lasy sadzić bo tylko marnujecie tlen na tym świecie. 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Biom napisał:

powinniście lasy sadzić bo tylko marnujecie tlen na tym świecie. 

można też poddać eutanazji  🤔     tych marnujących

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Lone nie pierniczo bo to samotne konowały... 😋

5 minut temu, Biom napisał:

Każdy mądry dopóki nie spotka to jego, albo kogoś z jego rodziny, wtedy szybo przestaje pierniczyć. 

Oczywiście każdy myśli, że to nie jego sprawa. Głupie baby, k**wy, bo się im ruchać chce.... Takie rzeczy wypisujecie.... nie chcę brać w tym udziału- powinniście lasy sadzić bo tylko marnujecie tlen na tym świecie. 

Opublikowano
3 minuty temu, Biom napisał:

🙆‍♂️🤣

Opublikowano

Taa napisz, prędzej pomyśli że ty podpaliłeś żeby swoje sprzedać.   Może możesz dać jak masz za dużo.

Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Byś mu parę dał w ramach pomocy po ogniu

Jak by był normalny to nie jeden z okolicy by mu pomógł a gościu taki porypany że nawet Ukraińcy od niego uciekli ...

No i kto mądry mając pola do okola domu ustawia z 800-1000 zwijek słomy w jeden stóg i późnej dokłada do tego jeszcze z 300-400 albo i więcej zwijek siana ....

Opublikowano

W tym roku byłem mu zwijki owijać i powiem ci że ja bym nigdy tak tego nie ustawił ... Siano z "łapanki" tzn to co niby suche to na siano a to co nie doschło z niektórych czynności łąki to na kiszonke i zamiast te "siano" zostawić na łące żeby to wiatr obwiał przez 1-2 tygodnie to od razu zwozil i pakował w stóg ... Pewnie zaczęło się grzać i taki o efekt 

Szczerze ci powiem że jak byłem mu owijać zwijki to się dziwiłem że nie boi się tak to od razu w stóg pakować taki nie pewny towar 

Ja w tym roku praktycznie wszystkie siano zostawiałem na łące na 1-2 tygodnie bo jak ma się grzać to lepiej niech się grzeje na łące każdy osobno 

Opublikowano

Właśnie obejrzałem trochę propagandu tvpisu i coraz bardziej skłaniam się ku teorii, że to celowe działanie pis-dzielców z tą "obroną życia" i teraz jeszcze te "orędzie do narodu" kaczki - oni poprostu chcą podkręcić atmosferę, aby ludzie wychodzili na ulicę.

A wtedy będą mieli wymówkę, że wzrost zachorowań, kolejny lockdown i w efekcie wielki kryzys to wina lewaków, wrogich sił, tuska - nieważne.

Ważne że NIE ICH WINA - oni teraz będą bronić kościołów, życia nienarodzonych dzieci, tradycji itp.

A rolnikom narazie odpuścili bo to ich naturalne zaplecze - lewacy, tęczowi i atakujący kościoły lepiej nadają się na winowajcę wszystkiego co nas czeka.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Chcą podzielić naród i utwardzić swój i tak już twrady elektorat. Ewentualnie teraz wybory, które przegrają nieznacznie bo te 20% i tak na nich zagłosuje - kaczor i tak będzie w sejmie i dożywotnio prezesem.  Oddadzą władzę na czas kryzysu i kryzys to nie oni. Przyjdzie inna władza  - ludzie zapomną, zaczną myśleć: pis rządził było OK, było 500+, wstaliśmy z kolan. Więc w następnych wyborach znowu mogą wygrać i historia zatoczy koło... 

Chociaż sam nie wiem, a może ich przeceniam, może to poprostu zwykli idioci, którzy tak naprawdę nie maja żadnego planu tylko odbijaja sie od sciany do ściany i myślą tylko, aby było dzisiaj za co wypic i zakąsić. 

Edytowane przez vat
Opublikowano

Kaczor kończy się "politycznie". Od tego nie ma już odwrotu. Łudzi się jeszcze cymbał, że babcie z różańcami w ręku będą "broniły kościołów" 😁 Powoli staje się żywym trupkiem.

Opublikowano
9 godzin temu, TheraRolnik napisał:

W nocy w okolicy spalił się gościowi stóg z sianem i słomą 

Jak myślicie ... Napisać mu że mam siano na sprzedaż ? 😅 

Jeśli Tobie nic złego nie zrobił to ja na Twoim miejscu chociaz z 10 sztuk mu zawiózł... nie wiesz co jutro sie Tobie przytrafi.

Oborniki rano dosc chłodno, teraz 13 stopni i słonecznie 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

witam sąsiada w takim razie. ja też dziś Oborniki.

...będę woził 😀😀😀😀😀

a ja gnoje. 9_9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v