Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takiej muzyki słucha dzisiejsza Młodziesz zero szacunku dla ludzi nawet nie mają na siebie nawzajem aby zapalić wypić i świat się kręci w kolorach .

I dawaj stara czy stary hais bo ci zapierdolę tak jest a będzie jeszcze gorzej .

Opublikowano

No nie wiem czy stary czy jeszcze młody czterdzieści lat minęło ale nie lubię takich pierdolców jak śpiewają . Myślę że nie muszę lubić a nikomu przypodobać się nie mam  zamiaru to co myślę to powiem w prost .

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, galan99 napisał:

No nie wiem czy stary czy jeszcze młody czterdzieści lat minęło ale nie lubię takich pierdolców jak śpiewają . Myślę że nie muszę lubić a nikomu przypodobać się nie mam  zamiaru to co myślę to powiem w prost .

Ale o rządzie prawdę śpiewaja

Opublikowano
18 minut temu, 6465 napisał:

Nie to nawet nie pytaj.  Ja płacę 700zl max. 

To nawet nie proponuje, bo sprzedaje min po 800

Opublikowano
2 godziny temu, Sean napisał:

Tylko Ci się tak wydaje boś jeszcze młody i żonaty, osobiście nie znam starego samotnego kawalera powiedzmy, po 50-tce żeby był zadbany i nie śmierdział, natomiast żonaci nawet z flejami, to zupełnie to inaczej wygląda, musi się przynajmniej myć bo nie wpuści go do wyra, a taki kawaler, po co mam się myć, przyzwyczai się do swojego smrodu i myśli że ludzie tego nie wyczują.

Chyba ze trafi na druga taka, sa znane mi przypadki gdzie oboje chyba sie szukali dosc dlugo bo tylko nasrac i węża wpuścić, bekanie czy pierdzenie przy stole to u nich powod do dumy, ale im pasuje :) dzieciaki takie same rosną 

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005Tak się u mnie po polu jeździ.

Podjazd po kapustę pekińską

IMG_20201024_165735.jpg

Po co radłem w kapustę jedziesz?

Załóż kapcie 480 do trzydziechy i nie będziesz redlił😁

Opublikowano
42 minuty temu, Agrest napisał:

Po co radłem w kapustę jedziesz?

Załóż kapcie 480 do trzydziechy i nie będziesz redlił😁

Niby wody nie widać ale w kapuście jak wpadnie but i go wyjmiesz to w dołku woda zaraz się pokazuje.Czas chyba pomyśleć o nowej melioracji

Opublikowano

nie wiecie o której ten czas przestawiają? bo jakoś trzeba zmianę wprowadzić na zegarach. 9_9

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Z 3 na 2 godz. 

no jakoś spróbuję doczekać. 9_9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v