Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ale most pewnie zdemontują i znowu szambo popłynie.

16 minut temu, Piotrek1975 napisał:

W mordę, Iżanka wystąpi z koryta, u mnie na łące naloty z kiszomką. Myślita że woda wpłynie do środka.

Iłżanka Piotrek, bo ludziska nie skumają o jaką rzekę chodzi😉

Opublikowano
Agrest napisał:

Ale most pewnie zdemontują i znowu szambo popłynie.

16 minut temu, Piotrek1975 napisał:

W mordę, Iżanka wystąpi z koryta, u mnie na łące naloty z kiszomką. Myślita że woda wpłynie do środka.

Iłżanka Piotrek, bo ludziska nie skumają o jaką rzekę chodzi😉

Tak, zapadła decyzja w sprawie rurociągu na "pontoniaku". Znowu warszawskie gówno w Wisłę pujdzie 😎

Opublikowano

No takie były założenia mostu pontonowego. Podniesienie poziomu rzeki to demontaż

Opublikowano
szymon09875 napisał:

10 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Świeczki zapachowe widziałem, kadzidełka też, ale zapachową zyletką to się jeszcze nie goliłem 🤣

W piątek go zabierają 🤣

W apce nie działa film. daj jakiegoś linka czy coś.

6465 napisał:

1 godzinę temu, rocknrollnik1 napisał:

A co Cię przywiało aż do moich stron? NBA

Z towarem byłem. Ja w Bartoszycach bywam kilka razy w roku. 

A na Podlasiu ani razu...

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Cieszy to piniądz w portfelu a nie zboże na przyczepach rozginające resory.

I pieniądz nie będzie cieszył jak zdrowie Cię opuśći. Ja wolę wozić i sprzedawać, niż  zrobić jeden kurs i liczyć na odszkodowanie.

@galan99 ja tam widzę jednoznaczną sytuację🧐😄

Opublikowano
57 minut temu, Szymi40 napisał:

Jest jeden  plus  tych dużych  opadów   -   Wisłę  z   gó...na   przepłucze.... 🤣

Więcej gówna powlecze do morza z większym zapachem i na dłuży czas .

Opublikowano
mraukot napisał:

Piotrek1975 napisał: W mordę, Iżanka wystąpi z koryta, u mnie na łące naloty z kiszomką. Myślita że woda wpłynie do środka. Iłżanka Piotrek, bo ludziska nie skumają o jaką rzekę chodzi😉

Sorki, chodzi mi o Iłużankę

Opublikowano
22 minuty temu, Bananek napisał:

W apce nie działa film. daj jakiegoś linka czy coś.

A na Podlasiu ani razu...

W Białymstoku czasami bywam ale bardzo rzadko.  Już częściej Zamość Rzeszów. 

Opublikowano
6 minut temu, Strongman napisał:

..........

Ale chłopina ma parcie na szkło tylko czy by gadał takie głupoty jak by stanął oko w oko z rolnikami uzbrojonymi w "fiskarsy" 🔱

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v