Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z ciekawostek: przyjeżdżaliśmy kilkaset metrów od bigagro. styrty slomy koło Kętrzyna prawie wszystkie poprzykrywane flizem 😀 bardzo dużo słomy jest jeszcze nie pozbierane. jakby dopiero co była koszona.

Opublikowano

W każdym miejscu na plaży znajdziesz, tylko trzeba trochę pokopać.  A najprędzej to rano w miejscach gdzie woda się przelała i nie wróciła do morza, w rowach i zamkach kopanych przez dzieciaki.

Oczywiście to kawałki 2-3 mm

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

nie było kiedy jeszcze szukać bursztyna. jutro może będzie przekropny dzień to się w lasku połazi na wałach.

Ja bursztyny to szukałem na plaży nie w lasku 

Opublikowano

można wiedzieć co tam odnawiasz? oczywiście tylko z ciekawości pytam. nie pojadę sprawdzać . :ph34r:

Opublikowano

Ludzie jak jeździcie na przegląd ciagnikiem czy tam samym dowodem 😋nie wnikam, diagnosta też wam spisuje mtg? Licznik się spierdzielil, wymianę muszę teraz zgłosić diagnoscie? 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Z bratem, łazienkę na nowy model, wywala się wszystko i od nowa.

wanna zostaje? wywal to cholerstwo.

2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Ludzie jak jeździcie na przegląd ciagnikiem czy tam samym dowodem 😋nie wnikam, diagnosta też wam spisuje mtg? Licznik się spierdzielil, wymianę muszę teraz zgłosić diagnoscie? 

tak. nawet hamulce sprawdzone.

mało tego. policja skuterkiem mnie zatrzymała. kilometry sprawdzali. takie jaja teraz.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Z bratem, łazienkę na nowy model, wywala się wszystko i od nowa.

Przepraszam że pytam, ale czyżby znów jakieś suszowe w tym roku placili 🤔

Opublikowano

Ciagnik, przyczepa, samochód, muszą przejechać przez kanał na stacji, inaczej nieda rady, motogodziny spisuje. 

Weź stary licznik na przegląd i poeiedz że ci staną. 

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

diagnosta też wam spisuje mtg?

a jakże nawet jak bez dowodu pojedziesz:ph34r:

4 minuty temu, Ursus932 napisał:

Licznik się spierdzielil, wymianę muszę teraz zgłosić diagnoscie? 

też ,lub ustaw cyfry  jaki ci pasuje

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Przepraszam że pytam, ale czyżby znów jakieś suszowe w tym roku placili 🤔

Nie, to za tamtegoroczną, nic te piniędzy nie warte trzeba wydać bo coraz mniej się za nie kupi.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Nie, poszła do stodoły, będzie kabina prysznicowa.

Rysiu tylko tych chińskich z masażami nie bierz. zrób po terajszemu . jeno szyba i nic więcej . no znaczy spływ i bateria prysznicowa. z serca radzę .

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Bez przesady, tron będziesz miał za nie zacny, może nawet coś i na podcierkę zostanie. 

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

I ja się za budowlanke na koniec wakacji wziąłem, taras robię

Jutro zaczynam działalność jako cieśla 

już się boję. :S

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Jutro zaczynam działalność jako cieśla 

Tylko przyczep z drewnianymi burtami nie strugaj. 😁

Opublikowano
6 minut temu, karol6130 napisał:

Ciagnik, przyczepa, samochód, muszą przejechać przez kanał na stacji, inaczej nieda rady, motogodziny spisuje. 

Weź stary licznik na przegląd i poeiedz że ci staną. 

Z tym kanałem, nie będę dyskutować 😉

To trzeba będzie jechać teraz, bo muszę wymienić 

Opublikowano
5 minut temu, pafnucy napisał:

Rysiu tylko tych chińskich z masażami nie bierz. zrób po terajszemu . jeno szyba i nic więcej . no znaczy spływ i bateria prysznicowa. z serca radzę .

Tak będzie, znaczy drzwi sówane, a deszczownica, prysznic i kran osobno kupowane, bo te w zestawach to prawie jak z papieru lekkie i nic nie warte.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v