Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kuźwa a ja 5wrzesnia na wesele miałem iść🤒. Miało być na 120 osób.  W tej sytuacji to może się nie zmieszczę. 

3 minuty temu, lukasz20 napisał:

Teraz największa sraczka z kurławirusem jest. Wszystko wskazuje że po weekendzie będziemy na czerwono na mapie😖

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

,,mam Cie w dowodzie''? żebym miał dorzucać? tylko dobrze radzę

Czyli dżonder się pierdaczy?

Opublikowano
49 minut temu, 6465 napisał:

Gadaj ile już nerw i złotówek cię ten wychwalany jeleń kosztował?  Bo może swojego piardka trza ogłaszać póki wszystko działa. I kupować nowego ursusa. 

A na co będziesz sprzedawał. Masz pewny traktor, jak za dużo Nie robi to będzie jeździł i jeździł. Ale jak chcesz to możemy się mieniac na pierdki😁 

1 minutę temu, slawek74 napisał:

obecnie stoi i nie wiem o co chodzi

Nie chce być złośliwy, ale wyszło szukanie "perełki". Nie odbierz tego źle oczywiście. 

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Kuźwa a ja 5wrzesnia na wesele miałem iść🤒. Miało być na 120 osób.  W tej sytuacji to może się nie zmieszczę. 

O mały włos a spotkałbym się z osobą, której żona pracuje w UG w Domaniewicach, obydwoje chorzy na dzień dzisiejszy. Także niby nie ma co wariować, ale z drugiej strony cholera wie kto z kim i gdzie. 

• Like 1
Opublikowano
6465 napisał:

3 minuty temu, lukasz20 napisał:

Teraz największa sraczka z kurławirusem jest. Wszystko wskazuje że po weekendzie będziemy na czerwono na mapie😖

Ja bym się cieszył jak bym był weliminowany 😀 z żony rodzina pół wesela i nie tylko zaraziła a skąd mieli licho wie siedź w domu robi się nie za ciekawie

Opublikowano
2 minuty temu, lukasz20 napisał:

O mały włos a spotkałbym się z osobą, której żona pracuje w UG w Domaniewicach, obydwoje chorzy na dzień dzisiejszy. Także niby nie ma co wariować, ale z drugiej strony cholera wie kto z kim i gdzie. 

Kuzyn był tydzień na wczasach w Karwi,  nikt nie miał maseczek,  plaza zawalona na maxa,  ludzie kichali kasłali i pierdzieli.  Mówi że sam nie wie jak to wszystko do domów powraca i do pracy pujdzie.

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

@danielursus3p dopiero zrobiłem nim 300h na razie nic się nie dzieje. Trochę przykopca jak daje ostro w pedał.  Wymiana oleju po 200h,  bez dolewek.  Może trzeba by di wtrysków zajrzeć. 

Ja swoim około 800 h w półtorej roku. I jak na razie jeździ bez zarzutów. Tylko mój 30 latek twój sporo młodszy. Ale powiem szczerze że choruje na 6475-6485. 

Przed chwilą, slawek74 napisał:

danielursus3p perełki to ja nie szukałem nie z tym budżetem gdybym nie miał kredytów na pewno była by nówka

No nie wiem, dość ostro komentowałeś ten złom tamten złom, dlatego tak pomyślałem. 

Opublikowano
8 minut temu, slawek74 napisał:

danielursus3p perełki to ja nie szukałem nie z tym budżetem gdybym nie miał kredytów na pewno była by nówka

LOo kurna.... Zakredytowany doradca... 😋

Toć ponoć takie zyski ciśniesz 

Wirtualne widać tylko 🤣🤣🤣🤣🤣😗

Opublikowano (edytowane)

30 haków, plus usługi że tak powiem "po rodzinie" . @galan99

5 minut temu, slawek74 napisał:

Danielu pojeździj po oglądaj to poznasz temat😀

Ja "igły"  bym nie kupił nigdy bo jakby coś jebło to bym się wk***ial że przeplaciłem 🙃

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v