Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pada.

W nocy jedynie 4,5mm. I wedle prognoz tyle.

Opublikowano

Po  niedzieli  zapowiadają   cieplejsze   noce-   bo jak  w tym  roku   cieplejszych  jak +5  można by  na  palcach jednej  ręki  policzyć.....    

Opublikowano

Rysiu , słyszałeś ? Od 18 maja znoszą . Możesz już podać mi swój adres !

Opublikowano
20 minut temu, lebek5 napisał:

Wreszcie fajny deszczyk mnie odwiedził małopolska pow. Dąbrowski. Za noc do teraz 12mm i dalej pada😁

A takie ostrzeżenia dla południa i południowego wschodu były.

Ogólnie lipa z opadami.

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Ogólnie lipa z opadami.

Do tamtego roku jeszcze dalek w 24 h spadło 100mm a  3 km dalej 120mm

Opublikowano

Od 19 wczoraj do 7 rano dziś 19mm spadło i dalej pada. Teraz +10 stopni, wieje lekki wiatr.

Opublikowano
andrzej224 napisał:

SZA- w nocy 8 litrów i dalej pada

STA też 8 i na tym koniec.

Opublikowano
37 minut temu, Agrest napisał:

Ogólnie lipa z opadami.

Teraz  to  ostrzeżenia  takie dają   -,, Intensywne opady  10mm''  ,,Burze  z piorunami''  ,,Burze  z deszczem''   ,,Opady ciągłe-ma padać  2 dni''   normalnie  jakby  dziadek to usłyszał  to by   umarł  ze śmiechu....   🤣🤣🤣 

Opublikowano

Najbardziej rozpie.dalają te "burze z piorunami" 😂

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, stempos1980 napisał:

4 l nakapało do tej pory a prognoza przewidywała 0.9l tylko

Pany co to za agresor

IMG_20200514_092105.jpg

IMG_20200514_092108.jpg

Łakoś garbatek

Edytowane przez Zapracowany
Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

Rysiu , słyszałeś ? Od 18 maja znoszą . Możesz już podać mi swój adres !

Tylko znoszenie tych obostrzeń nie powinno znosić trzeźwego myślenia, bo jak patrzę po okolicy to sporo jest takich co przestali jednak myśleć i skoro ktos tam cos w TV powiedział że coś tam można to pełno ludu wylazło a są i tacy co już i o maseczkach pozapominali itd 

Opublikowano

jaka prognoza-zadna.............w miare sprawdza sie w prognoza opadow w telegazecie naziemnej programu 1 tvp-malo kto to oglada wiec tam nie maja potrzeby klamac, jak zapowiadaj deszcz to na 99% bedzie..

kra- za noc 14 mm i dalej pada, choc coraz slabiej..

Opublikowano

Właśnie RMF FM  podało że IMGW wydało ostrzeżenia do -8 dla Podlasia Warmii i Mazur oraz północy Mazowsza 😱

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v