Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciężko jest mi w to uwierzyć, że są ludzie którzy z wojciechowskim jako komisarzem rolnictwa, wiązały z nim jakieś probsy dla Polski. Nie ma znaczenia czy ktoś jest z Polski czy nie, niemcom musi się zgadzać a teraz jeszcze doszli ekoterrorysci.

Opublikowano
3 godziny temu, Łolek napisał:

Z faktury ☺,też myślałem że się  pomylili ale papier nie kłamie może dlatego że Łowicz też podniósł 

Jak ześ pewnie wydzwaniał cały wrzesień albo stałeś pod drzwiami kierownika to masz taka cenę 😛 u mnie 7 gr niższa 

Opublikowano
16 godzin temu, Łolek napisał:

Polmlek 1,52  ,4  i 3,15 niecałe 15 tys

12 godzin temu, radekz200 napisał:

Skąd masz taka cenę? 😳😳😳

U mnie ten sam przedział przy białku 3,05 tł 4,3 1,47

Opublikowano

I tu sami widzicie "zaletę " prywatnego podmiotu. Co region to inna cena, nie wywalczysz nie masz. W prawdziwej spółdzielni czy zakład na Podlasiu czy z drugiej strony kraju cennik jest jeden i ten sam. 

Opublikowano

Bo najstarszy jestem 

Grzesiu daj prosze wykład o wyższości spółdzielni nad prywaciarzem ,szczególnie tej jednej. Ale ja nie płacę udziałów ani innych haraczy żeby sie do nich przenieść 

Opublikowano
29 minut temu, Łolek napisał:

Bo najstarszy jestem 

Grzesiu daj prosze wykład o wyższości spółdzielni nad prywaciarzem ,szczególnie tej jednej. Ale ja nie płacę udziałów ani innych haraczy żeby sie do nich przenieść 

I takim pieprzeniem głupot sami rozwalicie rynek mleka. Później będzie płacz i szukanie winnych tam gdzie ich nie ma. Tylko dzięki spółdzielniom dziś cena jest stabilna i na przyzwoitym poziomie. Udziały to są Twoje pieniądze które prędzej  czy później zostaną Ci wypłacone!!!

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, grzesiu napisał:

I takim pieprzeniem głupot sami rozwalicie rynek mleka. Później będzie płacz i szukanie winnych tam gdzie ich nie ma. Tylko dzięki spółdzielniom dziś cena jest stabilna i na przyzwoitym poziomie. Udziały to są Twoje pieniądze które prędzej  czy później zostaną Ci wypłacone!!!

Dam Ci numery do dostawców ozo i im to powiedz gdzie  mają po100 koła do,,odbioru,, ja za udziałem z Jogo 6 lat będę czekał  to se może  paczke chipsów i lizaka kupie 

Ty nie jesteś kumplem Brosia bo on też  tak pitoli tylko mie wiele  dla nas robi

• Haha 1
Opublikowano

Broś to tylko jeździ i się napasa na radach itp... to samo wszędzie plecie a efaktow żadnych.. Te same opowiastki do znudzenia 

Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

Dam Ci numery do dostawców ozo i im to powiedz gdzie  mają po100 koła do,,odbioru,, ja za udziałem z Jogo 6 lat będę czekał  to se może  paczke chipsów i lizaka kupie 

Ty nie jesteś kumplem Brosia bo on też  tak pitoli tylko mie wiele  dla nas robi

Jak mleczarnia padła to o czym my mówimy? Trzeba było szukać ratunku póki jeszcze można było. 

Opublikowano
3 godziny temu, ogarek napisał:

Broś to tylko jeździ i się napasa na radach itp... to samo wszędzie plecie a efaktow żadnych.. Te same opowiastki do znudzenia

Myślałem że tylko ja mam takie zdanie. Coś jak izby

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, grzesiu napisał:

pier**lisz, już nie mogę czytać twoich komentarzy. Jest tu jeszcze jakiś jeleń co traktuje je poważnie? Mi w Radzyniu leżą ponad 60 i nie zanosi się na zwrot. Przy okazji pozdrawiam spomlek środkowym palcem 

Edytowane przez PrzemekSokolow
Opublikowano
3 godziny temu, grzesiu napisał:

Jak mleczarnia padła to o czym my mówimy? Trzeba było szukać ratunku póki jeszcze można było. 

O czym ty mówisz człowieku  jakiego ratunku po drugie chłopy wiedzieli tyle ile im prezesura przekazala ot wyższość spółdzielni  ale nie zamierzam się z tobą sprzeczac Ty wiesz swoje 

Opublikowano
34 minuty temu, PrzemekSokolow napisał:

pier**lisz, już nie mogę czytać twoich komentarzy. Jest tu jeszcze jakiś jeleń co traktuje je poważnie? Mi w Radzyniu leżą ponad 60 i nie zanosi się na zwrot. Przy okazji pozdrawiam spomlek środkowym palcem 

A Ty pieprzysz bzdury o Spomleku które nigdy nie miały miejsca. 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez konteno
      Jak w bieżącym 2026 roku w waszych okolicach i u waszych dostawców kształtują się ceny paliw zarówno jeśli chodzi o sprzedaż detaliczną jak i hurtową. 

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
  • Dodaj nową pozycję...
v