Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, krzysieek napisał:

A Ty @grzesiu ekspercie wysokich lotów jak oceniasz obecną sytuację polityczno-rolną i jaki wplyw tego typu polityka będzie miała na sektor mleczny?

Oczywiście z perspektywy zwykłego konsumenta

Opublikowano
karol091193 napisał:

@pedro2 i @DanielFarmer https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1203505950022837&id=100010903299854

trochę daleko na drogę Mońki Grajewo ciągnikiem jechać, przydałoby się dk61 zablokować gdzieś w naszym regionie...

oczywiście jakby u nas nic się nie zadziało, wpadnę i do Was choćby autem 💪
  • Like 2
Opublikowano
pedro2 napisał:

8 godzin temu, DanielFarmer napisał:

Tylko że w regionie cisza ,nie wiadomo kto ma organizować,kto ma informować,słabo to widzę

Mamy Zelkowskiego, niech się w końcu na coś przyda. Na stronie Podlaskiej izby rolniczej piękne artykuły jak to wszyscy zgodnie się sprzeciwiają i ślą listy. Radny miał się z nim spotkać dzisiaj, ale już przez telefon stękał. Jutro ogarnę numer i trzeba dzwonić, jak poczuje presję to może ruszy d*pę. 

szykuj hitlerka, działamy 💪 https://www.facebook.com/325477421261057/posts/1019372598538199/

Opublikowano
A skąd soltys będzie wiedział?Zelek tego nie organizuje tylko taki Krzysiek we współpracy z koordynatorem regionalnym na podlaskie z agro unii ,ja jak będą konkrety to uderzam do sołtysowej to może poinformuje innych sołtysów z gminy
Opublikowano
30 minut temu, DanielFarmer napisał:

A skąd soltys będzie wiedział?Zelek tego nie organizuje tylko taki Krzysiek we współpracy z koordynatorem regionalnym na podlaskie z agro unii ,ja jak będą konkrety to uderzam do sołtysowej to może poinformuje innych sołtysów z gminy

Wiem przecież widzę. Sołtys będzie wiedział ode mnie jak tylko pojawią się konkrety

Opublikowano
4 godziny temu, komizmo napisał:

Mam pomysł na cielaki

Moja babcia w torbach na Warszawę woziła. Gorzej, że żnęła rytualnie i tego opinia publiczna by nie zniosła. Może muszę rodzinną tradycję wskrzesić😆

38 minut temu, krzysieek napisał:

ze wschodu

Jest ogółem najwięcej hodowców w Polsce. 

Opublikowano
52 minuty temu, Pawel29 napisał:

@kokoman0 z Augustowa coś się szykuje. Dziś dzwonił do mnie znajomy że start ma być w środę rano z placu GS na mazurskiej w Augustowie tylko jeszcze przemyślą czy w stronę sztabina czy grajewa.

Więcej szczegółów proszę w razie czego, mam nie aż tak daleko, może uda mi się wpaść, wesprzeć

Opublikowano
1 godzinę temu, Pawel29 napisał:

@kokoman0 z Augustowa coś się szykuje. Dziś dzwonił do mnie znajomy że start ma być w środę rano z placu GS na mazurskiej w Augustowie tylko jeszcze przemyślą czy w stronę sztabina czy grajewa

38 minut temu, niesamowity90 napisał:

Więcej szczegółów proszę w razie czego, mam nie aż tak daleko, może uda mi się wpaść, wesprzeć

Jakby co to jestem zainteresowany.  

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v