Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Tobie też nic nie dali? 😛

Pisalem wczesniej 2 gr.  Chodzi mi o teraz ze za grudzien tez zadnego smsa , gdzie w mlekovicie 3 msc z rzedu coś. A cena miala byc nie slabsza od lydera. A teraz zaczyna to sporo odbiegac i jeszcze te cholerne upraszanie sie o podwyżkę, bo inaczej to mozna tylko pomarzyć ze cos podniosa.

@SerafinKot bezmyslnie to napisales... jak to obnizka, jak za poprzedni msc mieliscie premie...

To tak jakby piatnicaki napisali jaka to niedobra piatnica , bo obniza  cene wzgledem poprzedniego msc o 50 gr. Bez senu... bo to dodatek!

Edytowane przez Primula94
  • Like 3
Opublikowano

Dokładnie dopominanie o swoje, rok temu mieli lepszy gest a teraz możliwe ze te przejęcie lacpolu odbiło się im czkawko 😛 ja to się pytam po co ta impreza na zamku nie lepiej było dać rolnikom po 5 gr? 

Opublikowano
Primula94 napisał:

Chodzi mi o teraz ze za grudzien tez zadnego smsa , gdzie w mlekovicie 3 msc z rzedu coś. A cena miala byc nie slabsza od lydera

A który to ten "lyder" że go tak akcentujecie? Do tej pory myślałem że właśnie o mlekovicie tak mówicie 😜

Opublikowano
1 godzinę temu, starybudnik napisał:

Kto jutro odwiedza swój oddział Polmleku ręka do góry 🙋‍♂️

Ta z wypowiedzeniem, tylko musze gdzies znaleźć jak takie wypowiedzenie wgl wyglada 😉

@danielhaker tak jak Radek napisal o Mlekovite chodzi.

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, radekz200 napisał:

Dokładnie dopominanie o swoje, rok temu mieli lepszy gest a teraz możliwe ze te przejęcie lacpolu odbiło się im czkawko 😛 ja to się pytam po co ta impreza na zamku nie lepiej było dać rolnikom po 5 gr? 

lacpol i polmlek w styczniu dostaniecie  podwyżki po 5 gr

3 godziny temu, starybudnik napisał:

Kto jutro odwiedza swój oddział Polmleku ręka do góry 🙋‍♂️

ja niewiem czy mam rękę unieść do góry  odstawiam i umowa do lacpolu gdzie mam sie zgłosić do polmleku

Opublikowano
7 godzin temu, wielgus napisał:

lacpol i polmlek w styczniu dostaniecie  podwyżki po 5 gr

Skąd wiesz? Ale wszyscy czy tylko Ci odwiedzający? 😛

9 godzin temu, Primula94 napisał:

Ta z wypowiedzeniem, tylko musze gdzies znaleźć jak takie wypowiedzenie wgl wyglada 😉

@danielhaker tak jak Radek napisal o Mlekovite chodzi.

Chcesz to mogę Ci wysłać bo kiedyś już składałem 😂 i rozum podpowiada żeby zrobić to kolejny raz 

Opublikowano
16 godzin temu, SerafinKot napisał:

W mlekovicie tez obniżka wzgledem grudnia i to nie mało około 10 gr wzgledem grudnia 

Kac jeszcze trzyma, że taki bełkot wyszedł?

Opublikowano
16 minut temu, radekz200 napisał:

Albo myślą ze znów chcesz żeby Ci dorzucili z 5 gr i nie odbierają 

Oddzwonili u mnie za grudzień bez zmian to może tobie dadzą 😉

Opublikowano
2 godziny temu, radekz200 napisał:

Skąd wiesz? Ale wszyscy czy tylko Ci odwiedzający? 😛

Chcesz to mogę Ci wysłać bo kiedyś już składałem 😂 i rozum podpowiada żeby zrobić to kolejny raz 

Jak mozesz to wyślij.

Opublikowano

@Thomas2135 napisał"Potwierdzam. To jest lyder, nie to co Mlekpol. Grzesiu wyjaśnisz kiepską pozycję Twojej ulubionej spółdzielni? Jakaś stagnacja nastała". 

Proszkownia powstała bez kredytu za własne środki to jak ma być cena za mleko dobra? Wydaliśmy też więcej niż planowano. Może cena wzrośnie jak się skończy pakować w tą skarbonkę. O ile innej nie wymyślą...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v