Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to przedstawiciel wytłumaczył. Zaznaczysz punkt ab I prowadzi Cię po wyznaczonych ścieżkach automatycznie. Czyli chyba kompletna. Dokładność chyba 15cm 

Opublikowano

Jak czytam te ceny to coraz bardziej mnie to przeraża. Ceny naszych towarów w dol, maszyny w gore i to ostro. Pozniej sie nie dziwie ze ludzie kupuja kolejny ciagnik, kolejny hektar w kredycie żeby mieć więcej nie patrząc na opłacalność. Moze korona spowoduje jakaś normalność jak go jebnie.

• Like 1
Opublikowano

Za tego maxxuma to raczej duzo nie zejdą. Jak zejdą do 320 netto to według mnie będzie to już będzie dobra oferta. Kupiłem podobnego tylko z gorszym wyposażeniem. Razem ze skrzynia 50 eco wchodzi amortyzacja i hamulce na przedniej osi. 3 czy 4 elektrozawory ?

Jak teraz handlowcy podchodzą do sprzedaży ? Jeden przedstawiciel mówił że spora część ciągników przez przestoje nie dojedzie do żniw. Do umów robią aneksy a jak ktoś się nie zgodzi to rozwiązują umowę i oddają zaliczki. 

Opublikowano

Intereresowal się ktoś z was cenami case puma 150 cvx . Na jakie wyposażenie dodatkowe postawiliscie i za jaką cenę przy tym modelu . Drożej wychodzi new holand t6 160 EC ? 

• Haha 1
Opublikowano

Do case puma trzeba by było t7 porównywać cenową zależy mi na ciągniku 130-150 km max, 6 cylindrów był by to główny ciągnik w gospodarstwie do ciężkich prac ( orka , agregat uprawowy, prasa może w przyszłości przyczepa  samozbierajaca  i inne tego typu pracę.  Przedni tuz,  amortyzowana przednia oś to co pierwsze mi do głowy przychodzi.  Z góry dzięki dodam że do tej pory nie interesowałem się żadnymi nowymi ciagnikami A jest ich teraz jak grzybów po deszczu różne modele różne marki ch.j wie co wybrać xd 

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, maroko napisał:

Ale za pierwszy czy każdy przegląd na gwarancji? Ile ich jest? Bo gwarancja teraz chyba tylko rok trwa u nich.

ja miałem tak 100mtg olej i filtr silnikowy oraz filtr hydrauliki a i filtry paliwowe ale to norma później 300mtg i tak  dalej co 300mtg ile tych przeglądów uda ci sie w roku zrobić to zależy od użytkowania maszyny a potem po roku decydujesz czy chcesz dalej pozostać przy przeglądach od dilera albo wykonujesz sam wymiany

Edytowane przez tomuss17
  • Thanks 1
Opublikowano

Witam. Planuję zakup ciągnika i mam pytanie co byście polecili case maxxum 115 multicontroller czy clasa 440? Może ktoś takie posiada i może coś powiedzieć na ich temat. 

Opublikowano
Dnia 4.04.2020 o 19:13, Hebiii2300 napisał:

Do case puma trzeba by było t7 porównywać cenową zależy mi na ciągniku 130-150 km max, 6 cylindrów był by to główny ciągnik w gospodarstwie do ciężkich prac ( orka , agregat uprawowy, prasa może w przyszłości przyczepa  samozbierajaca  i inne tego typu pracę.  Przedni tuz,  amortyzowana przednia oś to co pierwsze mi do głowy przychodzi.  Z góry dzięki dodam że do tej pory nie interesowałem się żadnymi nowymi ciagnikami A jest ich teraz jak grzybów po deszczu różne modele różne marki ch.j wie co wybrać xd 

Lepiej weź na promocji jest Mf 7715s tuz wałek przod bezstopniowka dużo zwrotniejsze od Pumy czy t7 za 380 netto lub dyna6 za 340 netto. Bardzo przyjemny ciągnik w porównaniu do konkurentów z cnh. Puma w dobrym wyposażeniu tym samym co 7715s na nowej masce wychodzi 460 netto bez  walka 

Opublikowano

Skąd ta cena pumy ? Puma 150 w biednej wersji zaczyna się od 280 to jak to możliwe że Ci wyszło 460 netto? Puma 200 w bogatej wersji jest za 400 netto. Mf będzie gdzieś 20 netto droższy. Dyna 6 to bardzo przyjemna skrzynia. 

Opublikowano

cena claas arion cis 510 330000 netto tuz przód,  opony 600 /480, amortyzowana oś podobno w standardzie, smart stop 3 zawory mech reszta standard .A cena do oddania 300000 bardzo drogo a claas 610 w promocji strona główna  podaje 283000 zdzierstwo jutro będę miał na maxxum 115

Opublikowano

Maxxum 115 opony 650 /65  przód 540, bujany przód ,tuz , 4 hyd mech ,oświetlenie led full ,doposażenie środka za 6 tyś ( fotel podgrzewany wentylowany, klima ustawiana do danej temp ...) skrzynia 16x16 270000 do negocjacji multicooler 297000 co myślicie o tym

Opublikowano

Zapytaj dilera czy kurs euro ma wpływ na cene ciągników case/stayr bo mi wciskał kit że rozliczają się w złotówkach. 

Jeszcze w marcu maxxum cvx 50 eco, oska amortyzowana z hamulcami fotel podgrzewany z pszesuwanym zagłowkiem, kierownica skorzana opony 600 i coś tam jeszcze (możesz poszukać kilka stron temu pisałem całą oferte)  był za 280 netto. Wtedy euro było 4,3 teraz jest 4,55.

280/4,3=65

65*4,55=296

Tylko to był ciągnik placowy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v