Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Sprzedaż w czerwonej bez problemu, badanie krwi i do przodu.

Napiszę tak przy 30 sztukach nawet jak stracisz to udzwigniesz to finansowo.

Edytowane przez Sadek
Edycja
Opublikowano

Na vat 30 dni i nie ma opcji szybciej w AGAT. Nic więcej im nie sprzedam bo z solówki dwie świnie poszły na utylizację, a sprzedałem tysiące świń do innych zakładów i takie sytuacje nie miały miejsca. Koledzy mieli podobne doświadczenia.

Opublikowano

ja kiedyś już miałem sprzedawać ta płatność mnie nie odstraszyła tylko to jak kierowca do mnie wypalił że przy 45 sztukach on nie będzie jechał na wagę ogólną bo to jest za mała ilość i duże wagi przy takiej ilości mogą im spory minus przynieść....

Opublikowano

A tak na serio to dzwonil abym mu swinie sprzedał, nawet po 5 by przyjechal. Ale cena nieodpowiednia byla i w ciula mnie chcial zrobic dawniej i podziekowalem. Czyli towaru brak musi byc powazny. 

• Like 1
Opublikowano

Może i nie ten temat ale tutaj chociaz trochę osób pisze o świniach. Po ile kupujecie śrutę sojowa i jak sądzicie obniżki będą?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v