Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie . Kurna u Was też jałówki droższe od byków ?? :S

Opublikowano

Ale w podobnej kondycji ? Wiedziałem że za ładną jałówkę można dostać więcej jak za byka , ale nie aż tak .

Opublikowano
58 minut temu, zetorki12 napisał:

Też . i się ciesze bo za chwile będzie sprzedaż

Opublikowano
6 godzin temu, kondzio0 napisał:

soltys48 a może znasz jakiś preparat na lepszy apetyt 4 miesięczne cielaki.?

Odezwij się na priv

1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

W tej samej klasie o ok 0.5,-/kg

Opublikowano
Przed chwilą, hoodoowca napisał:

Byki 2 zł w górę.

W sklepie za mięso ? 🤔

Opublikowano
12 minut temu, hoodoowca napisał:

Byki 2 zł w górę.

to po ile teraz ? :ph34r:

Opublikowano

dzisiaj gadałem z gościem co skupuje bydło bo mam byki na sprzedaż to nie bardzo chciał ale mówił że jałówek szuka i cena za dobre 8zł netto, podobno idzie i więcej dostać za ładne sztuki

Opublikowano
1 godzinę temu, mat22889 napisał:

dzisiaj gadałem z gościem co skupuje bydło bo mam byki na sprzedaż to nie bardzo chciał ale mówił że jałówek szuka i cena za dobre 8zł netto, podobno idzie i więcej dostać za ładne sztuki

zabierali odemnie byki tydzień temu a  w oborze stoi z 30 jałówek lm i mówił mi że takie jałówki da po 8 zł a po 10 min mówi że jak ktoś przyjedzie i będzie mi dawał za te jałówki po 8zł żebym nie sprzedawał bo on mi da po 8,5 czyli przez 10 min zdrożały o 0,5 zł 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v