Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na Facebooku patrz. Agrounia, świat rolnika, grupa-rozmowy o rolnictwie .U Piotrka Biedki była cała relacja kilkugodzinna

Oglądałem też relacje z senatu- PiS idzie w zaparte. Ciekawy argument któryś powiedział- ludzie są przedsiębiorczy to sobie poradzą. Ludzie !!! Nie ma z kim gadać i zapowiadane są kolejne protesty

Edytowane przez krzysieek
Opublikowano
31 minut temu, Bananek napisał:

I właśnie dlatego pytam czy coś udało się ugrać. czy ktokolwiek wyszedł aby pogadać? czy strajk zakończył się rozejsciem się uczestników do domu bez rozmowy z komkolwiek. W tv nic nie ma, w necie tez nic nie mogę znaleźć, więc pytam u źródła. Ale i źródło coś nie w humorze.

Masz od a do z

https://youtu.be/-h3M9X51Mnc

Opublikowano
1 godzinę temu, JarekBazydlo napisał:

Tak tak każda wymówka jest dobra. Napewno nie mogło to dzień poczekać. 70tys innych ludzi znalazło czas żeby przyjechać...

No oglądam właśnie expres ttv, czyli nie TVP i powiem że chyba jedno zero za dużo się Tobie napisało

41 minut temu, 6465 napisał:

Ja na blokadzie za Leppera dostałem parę pał po plecach. Zimno było jak h*j ale jak czubkiem pały mnie sięgnął to mnie plecy parzyły. 

Od razu miałeś cieplej, w majtkach też 🤔

Opublikowano
9 minut temu, Ursus932 napisał:

No oglądam właśnie expres ttv, czyli nie TVP i powiem że chyba jedno zero za dużo się Tobie napisało

Od razu miałeś cieplej, w majtkach też 🤔

Policja rozbiła ludzi na dużo grup po Warszawie. Pod scenę wszystkich nie puszczono. Specjalnie. Kamera tego nie odda

• Like 1
Opublikowano

Policja szacowała na 60-70tys. Ale wiadomo Ci no nie byli wiedzą lepiej jak to wyglądało 😂😂😂

Bananek napisał:

dzięki Krzysiek i Rysiek. niestety na Jarosława nie można liczyć... 🤔 imię zobowiązuje?

A Ty dziecko ze trzeba wszystko pokazać? Może wreszcie coś od siebie trzeba dać.

Opublikowano
1 godzinę temu, JarekBazydlo napisał:

Skąd on ma wiedzieć jak nigdy nie był na takim proteście.

Kolego szwagier był na wszystkich protestach od 1997 roku + okoliczni sąsiedzi i teraz nikt ich nie zaciągnie na żaden protest , jakoś dziwnym trafem wszyscy po kolei organizatorzy obecnie brylują w różnych strukturach związanych z rolnictwem i w sumie mają problemy rolników takich do 100 ha w głebokim poważaniu , szczególnie to było widać na naszym terenie ok 1,5 roku temu na blokadach organizowanych przez agrounię

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, soltys48 napisał:

U nas wyjazdy sponsorowane są między innymi przez lokalną mieszalnie pasz

Co ty pier... Futerkowcy wszystkich opłacili

Edytowane przez komizmo
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, AdamRo napisał:

A przedstawicieli zakładów mięsnych Wy widzieli na proteście ? 

Tak, nie pamiętam już dokładnie ale była jakaś reprezentacja z jakiejś ubojni. Chyba gdzieś z Mazur

Podobno w tvpis otwarte klatki i Viva ??

Edytowane przez komizmo
Opublikowano

Tvp, protestowało kilka organizacji rolniczych, branża futrzarska ma dużo pieniędzy i przekonała znaczną grupę rolników, że to problem rolnictwa. Materiał zaczął się od piesków w schroniskach.

Opublikowano

Mało brakowało a wypierdolilbym telewizor przez okno ale dzieciaki mi nie dały. Jeśli wiadomości do każdego tematu tak podchodzą to niech ich grom jasny strzeli. Tylko na okrągło ostatnio o sedzinie co telefon wzięła. 

• Like 4
Opublikowano

W TVPis gośćmi byli przed chwilę przedstawiciele vivy i otwartych klatek, teraz oni są dla nich wzorcem działania a ci co protestowali w Warszawie to sami futrzarze,taki przekaz jest w publicznych mediach tak się skurw......i,  ogólnie szkoda ich oglądać już niedługo pis przeje... wybory i wtedy tam wylecą wszyscy aż po sprzątaczkę  

• Like 2
  • Thanks 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v