Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy skończy tak jak dziwisz.

Ze strajkiem kobiet Pis nie musi walczyć bo z nimi walczy opozycja. 

Roman bardziej zagraża konfederacji a nie pisiorom. 

Kołodziejczak też chcę do koryta i tym sposobem Jarek może rządzić dłużej. 

Opublikowano

jak to ma być razem z babami to niech wogóle strajku nie robią.kto tam strajkuje, jakie baby,to jest robienie polityki przez lewaków, nie wiem czy widzieliście ale te baby z tęczowymi barwami chodziły czyli wiadomo o co tam chodzi ale napewno nie o dobro kobiet.ktoś pisze że PIS nie dotrwa do konca kadencji, spoko tylko co po nich?? PO? tęczowych puscić do władzy?kogo tego cudaka Holownię wybierzecie czy Kukiza? jak nie zrobić tak źle.ja pamiętam co było za PO i nie daj Bóg żeby to wróciło.zostaje tylko konfederacja ale nie wiadomo czego po nich się spodziewać jak do koryta się dorwą.najlepszy chyba byłby nierząd 

• Like 4
  • Sad 1
Opublikowano
7 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Ostatnio w sobotę Rydzyk ładnie się bawił 😂 Kuźwa tam to jest mafia zero jakiś oporów czy strachu...

Oczywiście że mafia. Jednak wg mnie nie każdy musi być katolikiem/chrześcijaninem ale każdego trzeba szanować i szanować jego wiarę. Ciekawe jak BŁYSKAWICE zaatakowały by meczety.....

• Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Jednak wg mnie nie każdy musi być katolikiem/chrześcijaninem ale każdego trzeba szanować i szanować jego wiarę

a jak jest murzynem?? 🤔

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, debrzyna napisał:

Na co mu byk ?

Handluja bydlem i chyba maja tez swoje. W krolach zyta to chyba jego gospodara, a przenajmniej w wiekszosci scen.

@soltys48

Publicznie nie bede podawal.

Edytowane przez asus921
Opublikowano
4 minuty temu, debrzyna napisał:

Chcesz sie zapisać? 

Raczej nie

2 minuty temu, 6465 napisał:

Że co sołtys będzie królem żyta? ☺

Ciekawe czy Grzegorz się ogolił,  tamten to by pasował. 

Tak , Grzesio ogolony już ze 3 tygodnie

Opublikowano
1 godzinę temu, AdamRo napisał:

Wszyscy przeciwko reżimowi. To że pis nie dotrwa do końca kadencji to raczej pewne. Zastanawiam się tylko kogo wybierze suweren zamiast tego reżimu ? Prezydent Kołodziejczak , premier Lempart ?

No jak to kto, pis 🤔 tylko bez samodzielnej większości 

Opublikowano

To znowu zarośnie. 

6 minut temu, soltys48 napisał:

Raczej nie

Tak , Grzesio ogolony już ze 3 tygodnie

Widziałem go jak byliście u mnie,  a jak wyszedł u siebie (jak kaban wisiał) to go kuźwa nie poznałem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v