Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, komizmo napisał:

Po 10 telefonie poddałem się dziś na spis rolny. Powiem wam, że te k**wy robią pełny rekonesans pod kontrole. Radzę się dobrze zastanawiać przed kłapnięciem tam jakiejś bzdury...

Najbardziej zainteresowani byli gnojem, czy sąsiad obornik bierze ,płytą, gnojowicą, ilością aplikacji,silosami,pryzmami i imieniem mojej żony (!). Czaicie to?

Szkoda , że nie spytali czy jestem zadowolony z kaczych fiutów które nami rządzą

Ty mnie się o imię twojej żony nie pytali 🙆‍♂️

Opublikowano

patrzyłem chwile agrobiznes przy obiedzie, o ile mnie słuch nie myli to puda ma być w niedzielę rano na wywiad, w tygodniu bodajże. odkurzają chłopine widać bo się coś schował i zakurzył już, cisza nigdzie go nie widać protesty ucichły i teraz wychodzi z ciemnej nory. ciekawe czy jakieś pytania dostanie o oboju itp...

Opublikowano

- Podstawowe zapisy, które były w poprzedniej „Piątce dla zwierząt” mają pozostać – tak o nowej ustawie o ochronie zwierząt powiedział dziś minister rolnictwa Grzegorz Puda na antenie radiowej "Jedynki". Zasugerował, że zakaz uboju rytualnego bydła zostanie utrzymany. W jego ocenie ten zapis będzie korzystny dla rolników!

Opublikowano (edytowane)

niech by jeszcze powiedział jakim cudem korzystny. B|

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Kanalis pisał że wykoncza rolnikow ze to tylko początek później zajmą się krokami wymyśla ze wirus przenosi się na krowę a z krowy na człowieka i po ptakach. Nwm czy teraz będzie brakować ludzi do roboty skoro niedługo rusza fala zwolnień

Opublikowano
sabuliga napisał:

Kanalis pisał że wykoncza rolnikow ze to tylko początek później zajmą się krokami wymyśla ze wirus przenosi się na krowę a z krowy na człowieka i po ptakach. Nwm czy teraz będzie brakować ludzi do roboty skoro niedługo rusza fala zwolnień

dziś był u mnie wet na próbie tuberkulinowej i mówił, że cielaki mogą przenosić koronawirusa. prawda?

Opublikowano

prawda! sprzedaj wszystko i wyjedź     w Bieszczady. :ph34r:

7 minut temu, nikolas29 napisał:

Koronaswirus Brexit i Puda

i kaczyński    czterej jeźdźcy apokalipsy.

Opublikowano
20 minut temu, Bananek napisał:

dziś był u mnie wet na próbie tuberkulinowej i mówił, że cielaki mogą przenosić koronawirusa. prawda?

To swinie tez pewnie

Opublikowano
22 minuty temu, pafnucy napisał:

prawda! sprzedaj wszystko i wyjedź     w Bieszczady. :ph34r:

i kaczyński    czterej jeźdźcy apokalipsy.

Jak w kabarecie malina

Kaczora do Indora zabrać

Jak Adam mechanik mówi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v