Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na chwilę tylko. Po raz pierwszy załozyłem konto w grudniu 2018r. Pisałem już wtedy co się będzie działo to spotkały mnie szyderstwa obrażanie i kpienie ze mnie wariatem i wioskowym głupkiem zostałem nazwany. Teraz kto wariat i wioskowy głupek to widać czy kanalia który tydzień temu sprzedał dziadostwo ( poza 1 sztuka aby z covidu na koniec chodowli jeszcze grosz wydrzeć) czy ci co 200 i 300 sztuk kupowali licząć na mega ceny za dzień za rok za chwile. Rozumiem ze dalej będziecie za 3 zł trzymać jak mówiłem 1,5 roku temu ze za dwa lata byk za 3,5 będzie???

Opublikowano

Ale bzdury ten nasz komisarz Wojciechowski wypisuje, niech lepiej powie jak będzie te dopłaty zrownywał jak obiecywał on i jego partia przed wyborami... Dbanie o rolnictwo to coś więcej niż organizacja dorzynek w Tvp

• Like 2
Opublikowano

Każdy rynek się roz...la jak ktoś trzeci się wpier..la. stara zasada jak coś działa to nie wsadzaj łap 

Opublikowano
7 godzin temu, Ursus932 napisał:

Ludzie może nie będzie tak źle, wszystkie nowe przepisy wydają się tragedia na początku a później jakoś idzie z tym żyć 👍

Do Unii jak wchodzilismy to też miało być po polskim rolnictwie, i co? Chujnia jak była tak jest i nic się nie zmieniło 

Ty serio to piszesz.. Nie można hodować świń, bydła na łańcuchach, lewacy mogą wejść na podwórko i zabrać Ci bydło a Ty mówisz że nic się nie zmieniło? 🤔😮

Opublikowano
2 godziny temu, Cybulek17 napisał:

Czytał ktoś wypowiedź naszego unijnego komisarza rolnictwa na temat rytualnego ? 

Szczeka tak jak mu karakaniec zoofil  kazał 

Opublikowano

To bydło nie będzie mogło być na łańcuchach? Karakan i reszta PiSu prócz ministra ardana i kilku innych to największe k**wy jakich znam

Z tymi łańcuchami to o psy raczej chodzi

Jak widzę ten kaczy ryj  to sr** mi się chce na niego

Opublikowano

Ma ktoś jakiś cennik na nowy tydzień?jakieś drastyczne zmiany?

Opublikowano

ja mam. od poniedziałku trza dać pinset żeby byka kto zabrał. :ph34r:

Opublikowano
28 minut temu, Chudy1217 napisał:

To bydło nie będzie mogło być na łańcuchach? Karakan i reszta PiSu prócz ministra ardana i kilku innych to największe k**wy jakich znam

Z tymi łańcuchami to o psy raczej chodzi

Jak widzę ten kaczy ryj  to sr** mi się chce na niego

Tak bydło też, bo to chodzi o wszystkie zwierzęta 

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

ja mam. od poniedziałku trza dać pinset żeby byka kto zabrał. :ph34r:

Takie pokraki jak twoje to spokojnie będziesz musiał dopłacić.. 🤣🤣🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v