Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Bananek napisał:

dziś przyszło rozliczenie z ABP. haefy dały po 310+ mięsa w 23 miesiące. ciekawe jaką była żywa waga. muszę zadzwonić.

Co takie małe czy jak  ,mało dziengów wyszło ,obawiam się że nawet gnój nie zostanie 

Opublikowano
3 godziny temu, radekz200 napisał:

Dlaczego?

dlatego że była taka sytuacja że raz do nich oddałem 3 czy 4 sztuki i dzwonie że coś z tym rozliczeniem w h*ja polecieli i nie tak wyszło jak powinno to powiedzieli żeby przyjechać na miejsce i się dogadamy i ot tak sobie po 150zł do sztuki dołożył

Opublikowano
43 minuty temu, Bananek napisał:

cytując sołtysa: pier**lisz. cała obora gnoju. 😀

niedługo będę Wam naliczał tantiemy za użycie moich słow

Miałem dziś odstawiać jałówki i jakoś kupujący sie ociąga🤔

• Thanks 1
Opublikowano

Może auta nie ma do zaparkowania na twojim podwórku na 2 dni😄czy jakiś inny gracz?

Opublikowano
11 godzin temu, Bananek napisał:

dziś przyszło rozliczenie z ABP. haefy dały po 310+ mięsa w 23 miesiące. ciekawe jaką była żywa waga. muszę zadzwonić.

wagi żywej ci nie podadzą bo sami nie wiedzą (waga zabrana z miejsca rozładunku bydła)

Opublikowano
21 godzin temu, the1mati1 napisał:

Ile max za Hf można dostać przy obecnych cenach? 6.5netto realne?

Witaj. Nie wiem skąd jesteś ale jeśli z lubelskiego to 6.50 brutto nawet nie dostaniesz. Max 6.30 brutto (jak nie masz własnej wagi). Niezależnie czy masz 1 sztukę czy milionpięcetstoosiemset.

Opublikowano

Ja Stary oderwany od wideł i kielni nauczyłem się wstawiać zdjęcia rozliczeń także do boju pokazać kwity z wyboju🤑🤑

Opublikowano

Dzwoń do niego, wagi nie musisz legalizować byle byś był pewny ile warzy 

Opublikowano
1 godzinę temu, hobbysta82 napisał:

@nikolas29 gdzie ty go widziałeś?

Cytując klasyka. Ja pier**le, k**wa mać h*j nie wierzę. Skubaniec coraz bliżej moich włości.

Czas zacząć legalizować wagę.

To pod zieloną płachtą na środku podwórka to waga ? ;)

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v