Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
57 minut temu, klose30 napisał:

Graczyk proponował 7zł plus VAT kilka dni później obniżył do 6.8 więc poszły do Urbanka.

Nie były to hf Ale też nie jakieś wybitne mieszance

Nie wiem jak wy ale ja za pół darmo nie oddam więc jak mi cena nie pasuje to odjeżdża z pustymi rękami. Tak samo te lm.. 8 zł to jest śmieszna cena.

To ile Ci dał Urbanek i kasa też na drugi dzień?

Opublikowano
14 godzin temu, Cybulek17 napisał:

A co potrzeba ? 

Jakieś opinie/spostrzeżenia odnośnie ceny i wagi?

Opublikowano

Siema trochę mnie tu nie było a tutaj ston napukane jak ustaw w pisiu na nocne głosowanie.nie będę się kopał tyle stron ktoś?, paczam im mniej bydła i roboty tym więcej  stron.1000 to pewnie do września pyknie

Opublikowano

Oj ciężko będzie tyle stron 😕kanalia wysprzedaje bydło i już się z nami powolutku żegna 😎. Nie będzie już wody na młyn

Opublikowano (edytowane)
Dnia 5.02.2020 o 12:51, klose30 napisał:

Graczyk proponował 7zł plus VAT kilka dni później obniżył do 6.8 więc poszły do Urbanka.

Nie były to hf Ale też nie jakieś wybitne mieszance

Nie wiem jak wy ale ja za pół darmo nie oddam więc jak mi cena nie pasuje to odjeżdża z pustymi rękami. Tak samo te lm.. 8 zł to jest śmieszna cena.

urbanek i czarnecki to ten sam przekxxxx obaj w podobnym czasie zostali przyłapani na przekxxxxx. Urbanek wpadł na wadze elektronicznej a Czarnecki na ogólnej. Na dodatek w tej samej wiosce. lepiej dostać kilka groszy mniej niż za kilkadziesiat kg mniej.

Edytowane przez 6MaaJsTeR9
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, 6MaaJsTeR9 napisał:

urbanek i czarnecki to ten sam przekret obaj w podobnym czasie zostali przyłapani na oszustwie. Urbanek wpadł na wadze elektronicznej a Czarnecki na ogólnej. Na dodatek w tej samej wiosce. lepiej dostać kilka groszy mniej niż za kilkadziesiat kg mniej.

Dlatego każdy powinien mieć własną wagę. Czarnecki brał ode mnie i waga musiała być taka jak na mojej. To samo Urbanek jeśli jest mniej byk wraca do szopy. Zawsze magicznie waga rośnie

Opublikowano

Ta niby ubojnie otworzyli . a widziałeś te komentarze na panorama firmy ile zalegają z płatnością ? Jest tam pare komentarzy . Ciekawe  jaki termin płatności bo napewni na fakturze 14 dni

Opublikowano
1 godzinę temu, WiesławZetor napisał:

Jakieś opinie/spostrzeżenia odnośnie ceny i wagi?

Kupuje od dwóch znajomych.  Waga powinna się zgadzać,  termin też . Ceny słabe. 

• Like 1
Opublikowano

Odjechało 10 lm średnia waga 766kg brutto. W tamtym roku bbxhf ponad 800miały  a wyglądały słabiej. Zawsze myślałem że mięso waży A to wychodzi na to że chyba skóra i gnaty. 

Opublikowano
16 minut temu, karolr2 napisał:

Odjechało 10 lm średnia waga 766kg brutto. W tamtym roku bbxhf ponad 800miały  a wyglądały słabiej. Zawsze myślałem że mięso waży A to wychodzi na to że chyba skóra i gnaty. 

jak kiedyś pisałem że wole dobrego mieszanca hfxbb od czystego lm to sie śmiali, tańszy zakup takiego mieszańca niż odsada a przyrosty lepsze, lm pieknie wyglada ale nie daje zysku, kupic dobrego odsada i go opasać to mija sie z celem

Opublikowano
Przed chwilą, karolr2 napisał:

Bez przesady belgi stały u mnie 8 miesięcy dłużej i taniej były sprzedane.

tylko gdzie sens dać po 12 za kg odsada jak na wbc po 13zł płacą

Opublikowano
1 godzinę temu, klose30 napisał:

Dlatego każdy powinien mieć własną wagę. Czarnecki brał ode mnie i waga musiała być taka jak na mojej. To samo Urbanek jeśli jest mniej byk wraca do szopy. Zawsze magicznie waga rośnie

Nie wiem jak Czarnecki ale Urbanek gospodarza wagi nie uznaje i warzyć nie będzie.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v