Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz podane konkrety i paragrafy a nie pierdu, pierdu z którego nic nie wynika.... 

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Nie przetłumaczysz. Tak mówili w TVPis i tak jest 

Ciekawe co zaraz wymyśli by zmienić temat?

ulam znowu zajumałeś ksiedzu tacę  😄

Opublikowano

Toć to typowy cwok pisuarowy  to wiadomo że się będzie zapieral bo lyknal propagandę i tyle.... 😁😁😁

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Ooo,  gamoń przybył koledze z odsieczą

co ulmanek telewizorka się naogladałeś ? i znowu kradną 🤣

Opublikowano
4 godziny temu, Ulman napisał:

Co konfederacja?

4 godziny temu, Ulman napisał:

Głównym propagatorem LGBT jest TVPis GP Rydzyk

najgłośniej krzyczy konfederacja czyż nie ??

1 godzinę temu, ogarek napisał:

Toć to typowy cwok pisuarowy  to wiadomo że się będzie zapieral bo lyknal propagandę i tyle.... 😁😁😁

1 godzinę temu, ogarek napisał:

Masz podane konkrety i paragrafy a nie pierdu, pierdu z którego nic nie wynika.... 

Ślepota przychodzi z czasem, z głupotą trzeba się urodzić.

ty coś chciałbyś napisać sensem ???   każdego obrażasz żadnego zdania sensem ....   każdy platform owiec tak ma ??

Życie masz jak żul ?  nigdy nie wiesz gdzie cie zatoczy ?

Opublikowano (edytowane)

Konfederacja najgłośniej ? Bbbbuuuuuuccchhhaaaaacchhaaaaaaa!!!! Pewnie jeszcze przez PISowskie tuby propagandowe.

Może i masz racje że slepota z wiekiem przychodzi ale ty jeszce chyba na to za młody. Wniosek taki że najpewniej  z defektem  poznawczym już się urodziłeś.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
Opublikowano

Aaaa tak. Zapomniałem o tym......... Podpuszcanie PISu by rozprawił się ze znienawidzonym LGBT o którym drze ryło od klku lat i  umieszczanie posła w komisji do równouprawnienie LGBT chyba dla jaj. Nie było i nie ma szans byś umiał samodzielnie ocenić i zdiagnozować co sie wkoło dzieje i dlatego propaganda jest PISowi tak niezbędna. 

A SLD nie chce ograniczyć aktywności środowisk LGBT?

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Ulman napisał:

Aaaa tak. Zapomniałem o tym......... Podpuszcanie PISu by rozprawił się ze znienawidzonym LGBT o którym drze ryło od klku lat i  umieszczanie posła w komisji do równouprawnienie LGBT chyba dla jaj.

ostatnio pytałeś się czy poprze pis o anty lgbt a dzisiaj udajesz głupka ??

A SLD nie chce ograniczyć aktywności środowisk LGBT?

chyba nie 

umieszczanie posła w komisji do równouprawnienie LGBT chyba dla jaj.

poseł Konfederacji Dobromir Sośnierz. – Zespół nazywa się „ds. równouprawnienia”, więc o nic innego niż o równouprawnienie nie chodzi. Ja bardzo równouprawnienie popieram – tłumaczy polityk w rozmowie z polsatnews.pl. Jego zdaniem należy rozróżnić równouprawnienie "od uprzywilejowania czy tzw. dyskryminacji pozytywnej".🤣

nie należy pisać ustaw, w których homoseksualiści mieliby inne prawa -  większe - niż ludzie o innych preferencjach seksualnych".

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

A  PIS poparło projekt Konfederacj?

A no nie poparło i nigdy nie poprze bo potrzevbują środowiska LGBT do straszenia przygłupiego elektoratu i podtrzymywania syndromu oblężenia przez siły zła.

Opublikowano

A  PIS poparło projekt Konfederacj?

zmieniasz zdanie ?

A no nie poparło i nigdy nie poprze bo potrzevbują środowiska LGBT do straszenia przygłupiego elektoratu i podtrzymywania syndromu oblężenia przez siły zła.

przypuszczam ze gdyby poparli to unia by ich zjadła, jak to się nazywa praworządność o Polsce ?  dalibyśmy władze  po i lewicy  wiec strategiczny dobry ruch 

Opublikowano

Roman, pytam czy PISowcy  poparli projekt Konfederacji czy nie? Pytanie nawet dla ciebie powinno być proste. Jeśli poparli  - odpowiedz tak, jeśli nie poparli - odpowiedz nie.

Tak, tak ...... unia by ich  zjadła , zabrała władzę i dała lewicy? A jakby to zrobiła? Może spoecjalną ustawą? Nie bądź żałosny. Prawda jest taka że PIS do straszenia ciemnoty potrzebuje takich tematów jak wiecznie nierozwiązany Smoleńsk, wiecznie nie rozliczona "grabierz" vat, wiecznie nie zrobiona dekomunizacja, wiecznie nie rozwiązana sprawa z LGBT itd. Tak jak kiedyś w średniowieczu kościół straszył ciemnote dlabłem , czarami, wiedźmami, i żądał za to "co łaska" tak PIS straszy ciemnote obecnymi tematami i żada za to poparcia.

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Tak, tak ...... unia by ich  zjadła , zabrała władzę i dała lewicy? A jakby to zrobiła?

https://wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Polityka/Donald-Tusk-o-rzadach-PiS.-Zacheca-do-protestow-ws.-praworzadnosci

Roman, pytam czy PISowcy  poparli projekt Konfederacji czy nie? Pytanie nawet dla ciebie powinno być proste. Jeśli poparli  - odpowiedz tak, jeśli nie poparli - odpowiedz nie.

nie 

Opublikowano

Ale jak UE by zabrała PISowi władzę to nic nie wspomniał. Może wiesz jakby to zrobili?  A tak właściwie, to czemu dotąd  UE nie obaliła PISu jak ma takie mozliwości? 

Wiesz juz może czy PIS poparł projekt Konfederacji?

Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał:

Nie bądź żałosny. Prawda jest taka że PIS do straszenia ciemnoty potrzebuje takich tematów jak wiecznie nierozwiązany Smoleńsk, wiecznie nie rozliczona "grabierz" vat, wiecznie nie zrobiona dekomunizacja, wiecznie nie rozwiązana sprawa z LGBT itd. Tak jak kiedyś w średniowieczu kościół straszył ciemnote dlabłem , czarami, wiedźmami, i żądał za to "co łaska" tak PIS straszy ciemnote obecnymi tematami i żada za to poparcia.

tak jak krowin dlaczego nie przestawi żadnych danych o obniżeniu podatków co i jak ma teraz wszelak informacji o pastwie dochodach itp oprócz gadania ?

a jak tam projekt dekomunizacji konfederacji ?

Ale jak UE by zabrała PISowi władzę to nic nie wspomniał. Może wiesz jakby to zrobili?  A tak właściwie, to czemu dotąd  UE nie obaliła PISu jak ma takie mozliwości? 

a nie pamiętasz jak się jeździli tłumaczyć ?  wycofali się z ustaw  jak myślisz kto by jeździł do Brukseli się tłumaczyć pis czy konfederacja ?

Opublikowano

Czyli jak zwykle nie umiesz odpowiedzieć na najpeostsze pytania........ I ty się dziwisz że ja elektorat PIS ciemnota nazywam😄

Dla twojej widomości bo jak zwykle nie masz o tym pojęcia - każdy obywatel Polski może sprawdzić jak wygląda budzet. To ogólnodostępna wiedza .

Opublikowano

Czyli jak zwykle nie umiesz odpowiedzieć na najpeostsze pytania........ I ty się dziwisz że ja elektorat PIS ciemnota nazywam😄

oczywiscie ze nie  ...  dlatego ci tłumacze pijesz tam coś ?? 

Dla twojej widomości bo jak zwykle nie masz o tym pojęcia - każdy obywatel Polski może sprawdzić jak wygląda budzet. To ogólnodostępna wiedza .

to dlaczego żadnego wyliczenia nie zrobił ? 

Opublikowano

Skoro przyznajesz że nie potrafisz odpowiedzieć na najprostsze pytanie to o czym i po co mam z tobą dyskutować? Nie rozumiesz podstawowych pojęć ani otaczającej rzeczywistości. i twierdzisz że mi tłumaczysz.? Moze na początek wytłumacz jakim cudem zarobki o których ostatnio PISałeś wzrosły o 1500 Pln skoro z cyfr wynika że tylko ok 500 Pln? Wytłumaczysz ten fenomen?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v