Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O żesz  ku... mać Czy wy rozumiecie co to znaczy identyczne?

Moze drukowanymi ?

IDENTYCZNE

zbychu jesteś sam na zakupach  Wybierzesz droższe?

Roman przyczepa  gomar u jednego dilera za 34 u drugiego za 30 . Obydwie firmy dają taka sama gwarancje serwis i obsługę Kupisz droższa ?

Opublikowano

Yntylygyncją powiało 

widzisz jakie masz durne myślenie? Jesli jesteś normalny to kupisz taniej bo każdy by tak zrobił żeby mu więcej kieszeni zostało  Ty twierdzisz ze lepiej mieć w kieszeni mniej a podatki powinny rosnac byś z czasem miał jeszcze mniej

Mozesz wytłumaczyć  tą sprzeczność ?

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał:

Yntylygyncją powiało 

widzisz jakie masz durne myślenie? Jesli jesteś normalny to kupisz taniej bo każdy by tak zrobił żeby mu więcej kieszeni zostało  Ty twierdzisz ze lepiej mieć w kieszeni mniej a podatki powinny rosnac byś z czasem miał jeszcze mniej

Mozesz wytłumaczyć  tą sprzeczność ?

Ale manipulujesz . Gdzie napisałem ze lepiej mieć w kieszeni mniej ? 

Opublikowano
20 godzin temu, 12zbyszko napisał:

Czemu mam nie być za podwyżką podatków skoro mam z tego tytułu więcej pieniedzy ?

No cóż chyba cię to przerasta że nie możesz zrozumieć .

Opublikowano (edytowane)

Powinny być wyższe a być za podwyżką to inne określenia . 

Ty też powinieneś być za podwyżką podatkow bo jak jestes przeciwnikiem socjalu to bidota będzie więcej wydawać i bardziej do roboty bedzie szła .

Edytowane przez 12zbyszko
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Roman176 napisał:

proszek z Niemiec to porównując do polskiego dzień a noc 

https://www.tvp.info/45569039/atak-w-londynie-polak-pomogl-obezwladnic-terroryste-wideo

A taki jeden rudy szatniarz mówił, że na Zachodzie się do siebie uśmiechają, właśnie widać jak.

Teee fachowiec od terroryzmu, doczytałeś że to był wypuszczony właśnie z mamra gościu co już siedział za takie numery? Tam chyba służby troszkę nie panują nad takimi owieczkami. Może gościu liczył że atrapy ładunków zainspirują policję do szybkiego otwarcia ognia ? Nie miał możliwości pozyskania ładunków to choć męczeńską śmierć chciał sobie zapewnić, a nie obicie ryja. Zawsze to wizja oczekujących dziewic, albo inne profity.

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)

no ale newsa pierwszy "wywąchał" i skomentował mniej groźnym wnioskiem niż Ziemkiewicz "szatniarza".
To właśnie namowy podobnych ziemkiewiczów tyle że islamistów kreują takich pojebów jak ta londyńska podróba zamachowca. 
"Szatniarz" sobą zostanie a na kogo wyszedł Ziemkiewicz?. Fundamentaliści są wszędzie i dobrze że jest wolność słowa. Łatwiej się na kimś poznać zanim "walki" nie rozpoczął.

a to ciekawe

1 godzinę temu, 12zbyszko napisał:

powinny być wyższe a być za podwyżką to inne określenia

znaczy jesteś za podwyżką podatków które nie powinny być wyższe? czy jak to rozumieć? bo tylko taki absurd z tego wykoncypowałem
zauważ; pytam i nie udaję mądrego ale ja to bym napisał tak
- podatki to zlo konieczne i im wyższe te podatki tym większe to zło niemniej konieczność je usprawiedliwia

kwestia dyskusyjna tylko owa konieczność czy rzeczywiście jest nieuchronna czy wyimaginowana?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
52 minuty temu, 12zbyszko napisał:

Powinny być wyższe a być za podwyżką to inne określenia . 

Ty też powinieneś być za podwyżką podatkow bo jak jestes przeciwnikiem socjalu to bidota będzie więcej wydawać i bardziej do roboty bedzie szła .

Jak jesteś za podwyżka to chyba uważasz ze powinny być wyższe. No chyba ze masz inna logikę 

Do roboty to pójdą jak im się socjal skasuje

Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał:

no ale newsa pierwszy "wywąchał" i skomentował mniej groźnym wnioskiem niż Ziemkiewicz "szatniarza".
To właśnie namowy podobnych ziemkiewiczów tyle że islamistów kreują takich pojebów jak ta londyńska podróba zamachowca. 
"Szatniarz" sobą zostanie a na kogo wyszedł Ziemkiewicz?. Fundamentaliści są wszędzie i dobrze że jest wolność słowa. Łatwiej się na kimś poznać zanim "walki" nie rozpoczął.

Po przeczytaniu wpisu Pana Ziemkiewicza stwierdzam że komentarz jego to przykład całkowitego odmóżdżenia. Tusk wrzuca żartobliwy filmik związany z końcem kadencji a ten się spina. Tym bardziej że Tusk przechodzi na inne stanowisko a  nie na zieloną trawkę.  I co, boli? Ano musi boleć Ziemkiewicza. 
Zakładam że Ziemkiewicz już został odpowiednio przeszkolony w kwestii walki z wrogiem i jest pełnowartościową jednostką mogącą stanąć ( np ze mną) w jednym szeregu? 
I jeszcze zdradzę wielką tajemnicę Panu Ziemkiewiczowi. Otóż bieganie to jedna z podstawowych form kształtowania tężyzny fizycznej żołnierza. Ale jak ktoś jest miękkim fiutem robiony to mu żadne sztuki walki nie pomogą. No chyba że na Twiterze, bo tu najłatwiej,

Opublikowano
18 minut temu, mirro napisał:

Po przeczytaniu wpisu Pana Ziemkiewicza stwierdzam że komentarz jego to przykład całkowitego odmóżdżenia. Tusk wrzuca żartobliwy filmik związany z końcem kadencji a ten się spina. Tym bardziej że Tusk przechodzi na inne stanowisko a  nie na zieloną trawkę.  I co, boli? Ano musi boleć Ziemkiewicza. 
Zakładam że Ziemkiewicz już został odpowiednio przeszkolony w kwestii walki z wrogiem i jest pełnowartościową jednostką mogącą stanąć ( np ze mną) w jednym szeregu? 
I jeszcze zdradzę wielką tajemnicę Panu Ziemkiewiczowi. Otóż bieganie to jedna z podstawowych form kształtowania tężyzny fizycznej żołnierza. Ale jak ktoś jest miękkim fiutem robiony to mu żadne sztuki walki nie pomogą. No chyba że na Twiterze, bo tu najłatwiej,

No zaistnieć jakoś trzeba ...

Opublikowano

Zbyszko zrobił szpagat... Kurcze, muszę troszkę biegu zażyć gdyż na wiosnę zapewne osiem dni mi pod brudnozielony beret będą kładli WOTowskie prawidła. Chcę być przygotowany. Skoro wbijam się w ideę prawej prawdy to jak to zrobić? Rejestrację sobie zrobić: trenuję do WOT?

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

O żesz  ku... mać Czy wy rozumiecie co to znaczy identyczne?

Moze drukowanymi ?

IDENTYCZNE

zbychu jesteś sam na zakupach  Wybierzesz droższe?

Roman przyczepa  gomar u jednego dilera za 34 u drugiego za 30 . Obydwie firmy dają taka sama gwarancje serwis i obsługę Kupisz droższa ?

PO CO się denerwować przecież po tym co oni piszą to od razu idzie poznać że inteligencją nie grzeszą  😄 albo udają głupich!

Opublikowano
6 minut temu, DTaras napisał:

Zbyszko zrobił szpagat... Kurcze, muszę troszkę biegu zażyć gdyż na wiosnę zapewne osiem dni mi pod brudnozielony beret będą kładli WOTowskie prawidła. Chcę być przygotowany. Skoro wbijam się w ideę prawej prawdy to jak to zrobić? Rejestrację sobie zrobić: trenuję do WOT?

No i widzisz? Choćbyś nie wiem jak się starał to lewaka z siebie nie wypędzisz. Będziesz biegał i już.:lol:

Kużwa, cała jednostka lewaków.

Czyli co? Lewaków skoszarować, oduczyć biegania i zatrzyma się zalew tej ideologii?:lol:

Opublikowano (edytowane)

@piotreku1Oby udawali Maja poglądy  które się wykluczają i są sprzeczne . Za wszelka cenę popierają PIS nawet jak są to kompletne idiotyzmy. I potem nie potrafią tego uzasadnić 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Dopisze , czy nie dopisze , to i tak morze mniesza połowa to zrozumie . :D

9 minut temu, mirro napisał:

No to roman musi teraz dopisać coś o bieganiu do swojego motto na forum,:tongue10:

Opublikowano
10 minut temu, 12zbyszko napisał:

1.Przecież jak ktoś mądrze mysli to podatków nie płaci albo mało. 

2. Duże czy małe podatki ważne ile się zostaje w kieszeni .

1.O jakich  podatkach piszesz?

2. Absolutnie nie . Ważne jest tylko to jaką sile nabywcza ma to co zostanie w kieszeni. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v