Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, racyl napisał:

jeszcze czego, cały lublin gonić jak cena identyczna  co  w okolicy

Leć obwodnicą aż do Mełgiewskiej to Cię patrole (jak w Zamościu) ganiać nie będą.🤣

Opublikowano

poczytaj komentarze akcja lewicy misia ..... a czemu cie maja ratować ?  prywatni  wo gule nie zwiększają żadnej produkcji  zeby podbić cenne .... jak bym jeszcze sprywatyzował orlen  ... jak fabryki państwowe sprywatyzowane  farmaceutyczne coś ci dają ? 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, racyl napisał:

jeszcze czego, cały lublin gonić jak cena identyczna  co  w okolicy

dysydent nie chce jednak byc lepszy od sąsiada 😄

nie rozumiem ja czy Ty nie chcesz i w czym? 
bo mam tu "swoje" bo jutro poniedziałek i trzeba jak wyżej - o realnym życiu myśleć i nie czytam już zbyt uważnie forum
a te grafiki czy linki od co niektórych to nawet odwracam wzrok i przewijam bo szkoda uwagi nawet sekundy

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
10 minut temu, Roman176 napisał:

Gdyby  rządziła   PO-PSL  to by  nie miał  kto  tego  produkować   bo  by  orlen już  dawno  był  sprywatyzowany 

Opublikowano

taka bańka na jedno gospodarstwo domowe mogliby dać za darmo

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, racyl napisał:

jak mam płacić 95zł/5l  to wolę zwykłe mydło

to jest lepsze bo nie trzeba ręcznika smarujesz i już najbardziej higieniczne  a tak kran ręcznik 

szkoły pozamykane restauracje tez a tu k**wa takie coś przed kopalniami rozstawiają namioty i czekają jak się ryle zaraża 

https://www.wnp.pl/gornictwo/jsw-przygotowala-izolatki-dla-chorych-pracownikow-i-mobilne-biura-podawcze,378289.html

podkreślam ze na kopalni przy wyjazdach jest ścisk pracuje 3 tys ludzi  

a podobno wegiel jest na zwałach ...

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

To domów do tej Margerity co ją Prezydent ma Ci dowieźć do Niedrzwicy. Jak się deklaruje, to niech wiezie.😂

Opublikowano

może i warto kupić do jednego mycią rak potrzeba tylko 3ml

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

chcesz stworzyć kolejne zagrożenie  ktoś musi wydawać kolejki ludzi  było by jak z wiaderkami z Castoramy 

Opublikowano

generał nie chcę dać kontaktu do swoich mocodawców 😂

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

chcesz stworzyć kolejne zagrożenie  ktoś musi wydawać kolejki ludzi  było by jak z wiaderkami z Castoramy 

Nie trzeba kolejek. WOT rozwiezie.

Opublikowano (edytowane)

A pisowsie burteriery  ?😄

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

zbijam się z tego wiernego żołnierza generała 😄

przesłodzić też można jak ten generał 😁

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Unikajcie  kontaktu  z tym  panem  ma  niehigieniczne  nawyki

r_hktkpTURBXy8wMjc2MThkMzI2ZDcwNGNmZmEyO

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v