Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetnie współgra to co wyświetliłeś . Ładnie w całość się zlewa . Może moderator zmniejszyć mu to hasło ?

Opublikowano

powiedz andrzejkowi że ja zamawiam 2 duże margerity 😂

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

Oczywiście z osobistym dowozem do Niedrzwicy?🤣

niech zostawi przy dk 19, już się przejde i rozprostuje gnaty 😂

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

0009XD3RCM4P7VTI-C321-F4.jpg

tu to się cieszy wirus moje oczy też 

te to wprawione żadne syf je nie ruszy 😄

Opublikowano
2 godziny temu, dysydent napisał:

do tego przejdziemy później bo tylko generałowi i jego mocodawcom się pomyliły czasy kryzysu z czasem na propagandę

nawet rozważam poprosić af o zawieszenie tematów politycznych na czas jakiś powiedzmy na dwa trzy tygodnie
i usuwanie postów o takiej tematyce gdzie tylko się pojawią
jak walczymy z wirusami to ze wszystkimi. co?

15056393_10211564553416079_3764889830715671931_n[1].jpg

2 godziny temu, dysydent napisał:

a czy przypadkiem nie ma pilniejszej potrzeby na wydawanie pieniędzy? wszak czyjeś one są

patetycznie napiszę - wróg u bram a oni wojny domowe nadal prowadzą 
czy jest jeszcze jakiś podobny kraj? pora napaść , będziemy mieli dwa

55525898_2215914878633380_2127190623311101952_n[1].jpg

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, dysydent napisał:

@Generał odpowiem a twoim prymitywnym stylu
PiS obiecywał że Polacy wrócą do kraju no i dotrzymał słowa
a ty mi odpowiedz czymś równie prymitywnym

a to już do wszystkich
tylko mi tam nie lajkujcie bo użyłem najbrudniejszej formy propagandy
no dobra @racyl co najwyżej można wyśmiać

22490071_369073870199507_1664200907731148862_n.jpg

Opublikowano (edytowane)

w tym wszystkim jeszcze pora siewów i całej reszty a tu paliwo nawozy środki ochrony w necie nie zamówi raczej 
jeszcze te kwarantanny niejednej straty przysporzą bo sieje się raz na rok i to co teraz zawalimy popamiętamy również nie mniej niż tego wirusa. A że zawalimy coś cokolwiek to pewne bo akurat szczyt paniki przypadnie na okres kiedy decyduje się pole posiane jak i jak ochronione plantacje i ile w chwaście przepadnie plonów. Nieciekawie ja i to widzę.
Głupków wszędzie pełno i w policji i w personelu medycznym i weź tu zachoruj teraz na cokolwiek a nie daj Boże jaki wypadek przy pracy. a i zwykłe poproszenie o pomoc sąsiada ....
" no jest nad czym dumać i na tym polskim bruku a tu jeszcze trzeba wysłuchiwać politycznych tłuków"

czy to forum zamieni się kolejny raz w szambo propagandowe to było by nieistotne gdyby nie było potrzebne na wskazywanie jak polityka niszczy niepotrzebnie sporo z inwencji potrzebnej teraz zupełnie gdzie indziej.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

ywa - podobno tak jest też z katarem i naukowcy do dziś tego nie wyjaśnili. Jednym z objawów zarażenia jest także utrata zmysłów. Jest taka myśl, że to nie temat trzeba zamknąć a wezwać do generała sanepid🤔

Opublikowano (edytowane)

@dysydent ty jutro zakup co potrzebujesz ze środków czy nawozów bo potem może być problem

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

już Ty mi nie mów
już teraz wiem że lepiej nie liczyć na dostawę kurierską nowej odmiany fasoli.
a samemu jechać kilkaset kilosów? cholera wie co jakiemu debilowi odwali i na badania jakie wyśle czy co podobnego. to już nawet nie wina władzy co służbistości zer urzędniczych na dole

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
Opublikowano (edytowane)

jeszcze czego, cały lublin gonić jak cena identyczna  co  w okolicy

dysydent nie chce jednak byc lepszy od sąsiada 😄

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Roman176 napisał:

Roman państwowy koncern produkuje płyn do ratowania swoich obywateli i wali taką cenę? Toż cena powinna być minimalna coby lud polewał się nim w celu przetrwania. A ty wstawiasz jakiś płyn nie Orlenowski i szukasz poklasku. 

Edytowane przez mirro
Opublikowano

na orlenie nic nie masz taniego po za co niektórych stacjach paliwo potrafi być w dobrej cenie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v