Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, gienio007 napisał:

Nie minęło 24 godziny jak pisałem że Tusk pierwszy by KOD do manifestacji wzywał przeciw obecnie obowiązującym zasadą . Racyl płacze że PISiory za późno  zamykają granice a Unia krzyczy że tak nie wolno . Donald gdyby teraz był przy władzy , to Racyla za "widelec " do paki by wsadził . Unia co powie to jest święte panie Racyl i pierdel dla takich jak Ty byłby  przepełniony .  Konstytucja , konstytucja !!! Koronowirus , koronowirus !! Solidarność solidarność !! Tak należy PISiorą wyszczekiwać pokorne pieski . 

Ja nie wiem co wy mata z tą unią ? .  daje nam ponad 7mld euro na walkę koronawirusem bo widzi że tu jest największe dziadostwo

czemu nie dają włochom więcej jak u nich gorsza sytuacja i prawie 2x tyle ludności ?

czy ja zaraz muszę się utożsamiać z tuskiem, kidawą i kodem ? tobie się coś w głowie porobiło od socjalu

Edytowane przez racyl
Opublikowano
7 minut temu, jarecki napisał:

tylko czy przeciwnik ma tych wariantów wiecej ? 

Jeżeli nie ma to jego problem. Choć w wielu ćwiczeniach nasi przyjmowali że przeciwnik jest idiotą, ma jeden wariant a my wypracowujemy ten właściwy zwycięski. Po jakimś czasie to już tylko pytałem kto prowadzi ćwiczenie i mogłem z dysku wgrać jedynie słuszny wariant na taką okazję. 

Opublikowano
5 godzin temu, jacus napisał:

na lekkich glebach to bym w to sie nie bawil-mam i takie -ale na ciezkich ilach-tzw minutowych glebach- to wybor raczej jest prosty.

własnie na odwrót po co ci na ciężkie gleby u nas to nie zdawało egzaminu 

5 godzin temu, jacus napisał:

na lekkich glebach to bym w to sie nie bawil-mam i takie -ale na ciezkich ilach-tzw minutowych glebach- to wybor raczej jest prosty.

własnie na odwrót po co ci na ciężkie gleby u nas to nie zdawało egzaminu 

Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał:

ty w tym ogłoszeniu było coś około 60k   jak się sprawuje amazonka ? 

Jest za***ista. W piątek przejechałem 10 hektarów w celach szkoleniowych, pod groszek. Ale 936 ma co robić. 

Opublikowano
2 godziny temu, dysydent napisał:

nawet rozważam poprosić af o zawieszenie tematów politycznych na czas jakiś powiedzmy na dwa trzy tygodnie

posuwasz się za daleko, niektórzy na AF uschli by jak żyto w czasie ubiegłorocznej suszy

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

dla tego tylko pytam
za daleko to poprosić af z sensownym uzasadnieniem a takie nawet mam i nawet jest prawdopodobne że nie tylko ja

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Jest za***ista. W piątek przejechałem 10 hektarów w celach szkoleniowych, pod groszek. Ale 936 ma co robić. 

ona była używana czy tak lakier mocno wypłowiał ?  masz też b ciężkie gleby  

Opublikowano
1 godzinę temu, Generał napisał:

Pandemia  Świńskiej Grypy  2010 rok  - Śpijcie  spokojnie, pracujcie  spokojnie, cieszcie się  wiosną  wszystko jest  pod  kontrolą- mówiła  minister zdrowia  w rządzie PO-PSL Ewa  Kopacz -  180 ofiar  śmiertelnych  świńskiej grypy

17190660_358105817922710_2777445765652609404_n.jpg

Kopacz (2).jpg

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

ona była używana czy tak lakier mocno wypłowiał ?  masz też b ciężkie gleby  

Używana, Mam dużo gliny. Specjalnie kupiona coby wiosną przed siewem nie orać.

Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał:

chopie w Zamościu rowerzystę zwinęli jak samiuteńki przez puste ulice popylał no ciekawe kogo lub od kogo cokolwiek mógł zarazić?

Może nie za roznoszenie .

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

pis mówił jak błędem było pochowanie gen. jaruzelskiego na powazkach w czesci dla zasłużonych a tymczasem Kania spocznie obok niego . jak już gen . przytaczacie .

14938248_234252330326437_6733571620946982272_n.jpg

• Haha 1
Opublikowano

Może być . A może z nudów coś zrobić chcieli ? 🤔

Opublikowano

w tvp propaganda jak zwykle, gadają że kampania zeszła na dalszy plan i wybory już za 50 pare dni

jednocześnie puszczają jeden sondaż poparcia dla andrzejka a drugi dla pisu

szczyt głupoty

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Jak go pieszo patrol nie mógł dogonić to wezwali posiłki. Radiowóz już dał radę.😂

o statystyki dbają. jak nie ma kogo zatrzymywać to biorą się za rowerzystów 😁

Opublikowano

Wystarczy spojrzeć co tu się dzieje . Mało generał i inne się nie ze...ZAPRACUJĄ .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v