Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No  Unia  zamiast  zajmować  się  zagrożeniem  dla  Europy  zajmowała  się  praworządnością  na Węgrzech  i  w Polsce

Opublikowano (edytowane)

dokładnie Racyl PiS potrafi tylko wysłać nawet na to forum takie szczekadło jak ten post między Naszymi
a podobno teraz stan epidemii a nie walki o stołki
jeszcze się epidemia na dobre nie rozpoczęła a już wiedzą jak zachowa się i jaka wyjdzie z tego unia.

tam wcześniej widziałem chiński akcent propagandy bardziej jej efekt ale propagandy o wiele bardziej wyrafinowane i finezyjnej bo jej generatorem jest sam obiekt docelowy że aż poświęcimy temu któregoś razu trochę więcej czasu.

skoro o Chinach to pewien obraz jak szybko możemy przejść od pieniądza fizycznego do wirtualnego
tutaj trudno o argumenty przeciw tylko dlaczego mi się to nie podoba?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, Generał napisał:

Do  puki  Prezes   jest  zdrowy  do puki  Prezydentem  jest  Andrzej  Duda  a  Premierem  Mateusz  Morawiecki   Polsce  nic  nie  straszne 

Tu był taki marecek co  tak ciągle robil puki w czoło i nic... 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Pisz  po  Polsku  nie po  POwsku    bo  nie rozumiem

Unia  powinna  wydać  dyrektywę  zakazującą  koronawirusa  w  UE

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, ogarek napisał:

Tu był taki marecek co  tak ciągle robil puki w czoło i nic... 🤣🤣🤣🤣

Pisz  do  mnie  jak  do  Polaka  nie  do  Poloka 

@racyl  a  konfidentów  też  tam  zmieściłeś  czy  nie  weszli ???  Pojemną   masz   tą  d*pe  aż  się  boje  pytać  czemu 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
14 minut temu, Generał napisał:

Nikt  chyba  nie ma  już  wątpliwości  że    Unią  Europejska  to  farsa   w obliczu  kryzysu  każdy  patrzy  na swój  interes  

Słyszałam, że UE to neokomuna.

8 minut temu, Generał napisał:

Już  nie muszą  nikogo  przekupywać  bo  jak widać   Polakom  żyje  się  lepiej  że   stać  ich  tak  na  pustoszenie  półek  w sklepie. 

Tv spełnia swoją rolę, epidemia paniki (to chyba nie było do końca celem). Potrzeba jeszcze więcej pieniędzy na tv, sprawdza się w doskonałej manipulacji.

Akcja polityczna mająca na celu zakodowanie społeczeństwu, że to dzięki partii rządzącej wirus zostanie opanowany, do kampanii świetne. 

A tak naprawdę to jest czas zaistnienia służby zdrowia.

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Generał napisał:

Pisz  do  mnie  jak  do  Polaka  nie  do  Poloka 

@racyl  a  konfidentów  też  tam  zmieściłeś  czy  nie  weszli ???  Pojemną   masz   tą  d*pe  aż  się  boje  pytać  czemu 

potrafisz prymitywie odpowiedzieć na nieco wyższym poziomie? czy tylko będziesz tu szczekał hasła wyborcze? z poziomem humoru spod budki z piwem.
choć  ten humor kloaczny i tak wyższy od jakości propagandy jaką tu wciskasz
Nie robisz przysługi swemu idolowi któregoś sobie jako motto dopisał, Bo Jego samego sprowadzasz do własnego poziomu.

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano

Nie rozumiem wrogości/wyższości wobec nowego rozmówcy.

Opublikowano (edytowane)

uprawia jawnie propagandę wyborczą żywcem kopiowaną z mediów jednej opcji politycznej
Czyż nie mamy już dość tej propagandy?
ataki zbyt ostre - przyznaję, może zmuszą do myślenia bodaj jej mocodawców
jednakowo ostro zaatakuję każdą propagandę, dowolnej opcji.
Propagandą nie rozwiążemy żadnych problemów a kiedy jest problem o wyjątkowej wadze ...
przynajmniej na czas oswojenia się z tym problem.
i bez tego emocje ...

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
10 minut temu, Ywa napisał:

Nie rozumiem wrogości/wyższości wobec nowego rozmówcy.

Jaki on tam nowy? 😜

Opublikowano
52 minuty temu, Generał napisał:

No  Unia  zamiast  zajmować  się  zagrożeniem  dla  Europy  zajmowała  się  praworządnością  na Węgrzech  i  w Polsce

Nooooo nasi w tym czasie bawili się dużo lepiej. A to kopali się z sędziami, a to chowali listy poparcia. a to zastanawiali jak ud***ć Pana Banasia. :) Oczywiście planowali też skok na Smoleńsk, tylko nie było wiadomo kto godzien będzie. a wszystko to dla dobra i szczęśliwości obywateli swoich i w obliczu rozwijającej się zarazy. Zaiste jeszcze ze dwie kadencje i pewnie się ogarną. Aby jakiej powodzi w tym roku nie było bo strach pomyśleć.

• Like 1
Opublikowano
38 minut temu, Ywa napisał:

Słyszałam, że UE to neokomuna.

Tv spełnia swoją rolę, epidemia paniki (to chyba nie było do końca celem). Potrzeba jeszcze więcej pieniędzy na tv, sprawdza się w doskonałej manipulacji.

Akcja polityczna mająca na celu zakodowanie społeczeństwu, że to dzięki partii rządzącej wirus zostanie opanowany, do kampanii świetne. 

A tak naprawdę to jest czas zaistnienia służby zdrowia.

dziewczynko w prywatnych stacjach tv masz to samo, w radiowych prywatnych tez specjalne serwisy

nie ma tak żeby jakaś stacja nie informowała o najbardziej interesującym temacie

Opublikowano (edytowane)

oo może przynajmiej problem z rocznicą  smolenską  zniknie bo przez koronowirusa powiedzą że obchody na wyjezdzie odwołują .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

nie będzie kolejnej wersji zamachu czy już nad tym nawet nie pracują ?😂

Opublikowano
Przed chwilą, jarecki napisał:

oo może przynajmiej problem z rocznicą  smolenską  zniknie bo przez koronowirusa powiedzą że obchody na wyjezdzie odwołują .

już powiedzieli tylko nie pamiętam gdzie ja to czytałem
Coś że Prezydent smoleńsk obchody
sam se szukaj :) 

Opublikowano (edytowane)

ok . znalazłem duda się nie wybiera .             tak tylko jak by pis miał reakcje wczesniejszą na koronowirusa to by wszyscy napisali że Kaczynski po straszeniu uchodzcami i czymś jeszcze teraz straszy Polaków koronowirusem 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, racyl napisał:

dziewczynko w prywatnych stacjach tv masz to samo, w radiowych prywatnych tez specjalne serwisy

nie ma tak żeby jakaś stacja nie informowała o najbardziej interesującym temacie

Chodliwy towar; naturalne, że każdy chce mieć lepszą/bardziej kontrowersyjną jakość news.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

jak pojedzie jak ruskie też zamkną na dniach granicę czy już nawet

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, jarecki napisał:

ok . znalazłem duda się nie wybiera .

o jednego Prezydenta za późno
chciało by się powiedzieć. co nie?
Przecież takie manifestacje niczemu nie służą po za - oczywiście - efektem propagandowym

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ywa napisał:

Chodliwy towar; naturalne, że każdy chce mieć lepszą/bardziej kontrowersyjną jakość news'a.

są wydarzenia o których nie da się nie mówić

Opublikowano (edytowane)

chyba forum czytała      a nie przepraszam bo o błedach tej władzy jest sporo także ten no ..     

Niedobrze mi się robi jak widzę,jak ta władza robi swoją politykę na koronawirusie. Wczoraj dowiedzieliśmy się, że winna jest zagranica: UE i obcokrajowcy,którzy do nas przyjadą i nas zarażą. O zapaści polskiego systemu opieki zdrowotnej, o błędach tej władzy - zero na ten temat.

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

a cholera wie kto to jeszcze czyta 
ale właśnie dawanie podstaw dla takich argumentów komu służy? 
zatem nawet i obecna władza jeśli by do mojej/naszej ew podpowiedzi jeśli by miała pretensję to głupcy.

Opublikowano

Władza nie popełnia błędów. Władza nie ulega panice. Władza cierpliwie czeka na właściwy moment, a potem z godnością łączy się w bólu ze swoimi obywatelami.:)

Opublikowano

ha , jak chodziłem na nauki przedmałżenskie to był fragment pisma swietego i trzeba było jakies jedno słowo chyba słowo  miłość zastąpić imieniem  przyszłej żony lub jakoś tak to może tym słowem na zamiane było by słowo rzad lub kaczynski ?

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v