Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Roman176 napisał:

a Rzepliński   został pierwszym sekretarzem POP PZPR czym się różnią ?

Rzepliński nie orzeka, Oni będą orzekać. Różnica chyba widoczna.

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

I Ty Zetorki? I Ty nie możesz się oprzeć pokusie?😂 Aaaaaaa że tak zapytam.którzy to kiedykolwiek liczyli się z Narodem? Naród był tylko potrzebny aby złożyć daninę krwi.

to po co wojskową rentę czy emeryturę pobierasz

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

pewnie ty byś się najlepiej orzekaniem zajął 😁. tylko kto by cie od tego forum i komputera oderwał

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

tak chyba coś mi sie pomyliło jak to Rzepliński decydował kto i kogo dopuści do orzekania 

Opublikowano

Buca zastąpią Troglodyci . Ot dobra zmiana . Kto na taki pomysł wpadł ? Romek . Powiedz szczere . Nie wstydzisz się takich przedstawicieli ??

Opublikowano
19 minut temu, thor1984 napisał:

Mechanizm jest bardzo prosty. Dostać się do koryta i wydoić ile się da nie ponosząc za to żadnych konsekwencji. 

dobre dobre  😂 tylko kiedy tak nie było

nie byłoby jedzenia w korycie to i chętnych by nie było

Opublikowano
2 minuty temu, zetorki12 napisał:

Buca zastąpią Troglodyci . Ot dobra zmiana . Kto na taki pomysł wpadł ? Romek . Powiedz szczere . Nie wstydzisz się takich przedstawicieli ??

wstydzić to się możesz za swoje bachory czy innego ziomala a tych dwójkę musisz tolerować

Opublikowano (edytowane)

Mirro
chociaż z KRUS- zwolnili

zawracać mi tu do tego posta 
https://www.agrofoto.pl/forum/topic/278582-sytuacja-polityczna-w-polsce-okiem-rolnika-2019/page/31/?tab=comments#comment-2754169
bo nie po tom edytoał aby malo kto przeczytał, tyleście w międzyczasie że aż się strona zmieniła 

Racyl
tolerować to znaczy z czasem uznać tak jak Ukraińców we Lwowie
obrazowo i najkrócej jak moglem

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Czemu ? Nadmiar pieniądza ?

lepiej płacą za pisanie w necie 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, zetorki12 napisał:

Czemu ? Nadmiar pieniądza ?

Ustawa. Na "rolnika" mógłbym puszczać miliony za warzywa, bo wszystko z produkcji rolnej nie wlicza mi się do dochodu. Ale troszkę mi się w życiu pozmieniało i dla własnego zdrowia psychicznego a także aby nie kopać się z koniem zawiesiłem emkę.

Opublikowano
5 minut temu, zetorki12 napisał:

hmm dzisiaj oglądałem pn  i tam jakiś stara heksa gadała ze Pawłowicz  ma chamskie odzywki ale lepsze ma wykształcenie Rzeplińskiego była siedzią w trybunale stanu czy coś tam ....

a Piotrowicz ? przecież nic ci nie da nic nie weźmie było jak bd 

Opublikowano

Roman , ja nic nie chcę od takich . Uważam po prostu że Pawłowicz to zwykła ... A nie wypada . Piotrowicz zakłamany , ale potrafi udawać jakiś poziom .

Opublikowano
12 minut temu, mirro napisał:

Ustawa. Na "rolnika" mógłbym puszczać miliony za warzywa, bo wszystko z produkcji rolnej nie wlicza mi się do dochodu. Ale troszkę mi się w życiu pozmieniało i dla własnego zdrowia psychicznego a także aby nie kopać się z koniem zawiesiłem emkę.

Ja pierdziele 😃 prawy i sprawiedliwy 🤣

boisz się że cie była żona podpierdzieli

Opublikowano
7 minut temu, zetorki12 napisał:

Roman , ja nic nie chcę od takich . Uważam po prostu że Pawłowicz to zwykła ... A nie wypada . Piotrowicz zakłamany , ale potrafi udawać jakiś poziom .

Zapamiętaj  sobie te twarz, to sędzia Dariusz Pirogowicz, człowiek który roześmiał się gdy córka bestialsko zamordowanej Jolanty Brzeskiej wyszła z sali, po tym jak on sam stanął po stronie mafii reprywatyzacyjna, która swoimi działaniami doprowadziła do śmierci Pani Jolanty. Mama Pani Brzeskiej, została spalona w lesie. Mordercy śp. Jolanty Brzeskiej też mają ubaw. Tylko co to ma wspólnego ze sprawiedliwością i poczuciem sprawiedliwości? Niezawisłość? Wolne sądy? Kpina!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v