Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, dysydent napisał:

Nasz rząd stanie na głowie aby obronić przed koronawirusem kraj aby nie było nawet cienia konieczności znoszenia żadnych akcyz

Szczególnie że " setki " można uznać za szczególnie  przydatne w dawkowaniu antidotum mające zwalczyć wirusa.😂
Wiadomo że można i z większych ale wtedy trzeba się już umawiać na terapię grupową. A to problemy, koszty i logistycznie trudniejsze.

Jarecki , nie tak wyblakła zieleń. 😂

https://www.agrofoto.pl/fakty/eskimos-zdecydowal-sie-upasc,92558.html z "Farmera" oczywiście.

I tak oto kończy się piękna podlasko-warszawska ustawka.rip.gif

Edytowane przez mirro
Opublikowano
21 minut temu, mirro napisał:

Roman ja Ci radzę, kup sobie normalny ciągnik normalnego producenta. Najlepiej zielony z czerwonymi felgami. 

mam na myśli nh ale to jeszcze ... a co myślisz mcCormik Seri xtx 

Opublikowano (edytowane)

zawsze na swieta musi być w telewizji kewin sam wdomu ,      a przed wyborami poruszony temat podatku kastralnego i oto dziś w interi artykół    ,, władza chce wprowadzić podatek  kastralny ?   ''  brawo interia  brawo polsat za kewina .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

Kużwa, nie kombinuj weź Fenda.

ale ja chce 150 km ... a fendt za droga połka w utrzymaniu po za tym Kietrzu zrezygnowano z nowych fendtuw i jbc  nie nadają się do zmianowej pracy awaryjne 

Opublikowano

Konsekwencje działania imperialistycznej białej gwiazdy po załatwieniu układu Makrelki z Syberyjskim Tygrysem są   docelowo nastawione na destabilizację w Unii Europejskiej rękoma Tym razem Erdogana lekceważonego na Wersalskich salunach.

Zagrozenie  Europy.jpg

• Thanks 2
Opublikowano
1 godzinę temu, many12 napisał:

Tym razem Erdogana lekceważonego na Wersalskich salunach.

Bułgar ściska się z Erdoganem i w tym samym momencie Gazprom schodzi mu z ceny gazu.😂

1 godzinę temu, galan99 napisał:

Francję i Niemca do jadą ale i my będziemy mieli problem kurna jak czytałem to może być 5 milionów ludzi potężna armia .

Pomyśl sobie że to Wielki Wezyr wysyła swoje czambuły.🤣

Opublikowano

Czemu my Polacy pod władaniem PISiorów jesteśmy dyskryminowani i mimo iż wszyscy sąsiedzi koronowirusa  już mają  to my nadal nie ????? Dzika zamrożonego z drzewa PSL potrafił zdjąć i ASF w nim jako pierwszy przypadek w Polsce głośno ogłosić potrafił , a te niedojdy z PIS to już nic nie potrafią .

Zróbmy coś dobrego i szukajmy na drzewie , pod drzewem tego wirusa !!!

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, Roman176 napisał:

ale ja chce 150 km ... a fendt za droga połka w utrzymaniu po za tym Kietrzu zrezygnowano z nowych fendtuw i jbc  nie nadają się do zmianowej pracy awaryjne 

To weź te 150 koni  i nie patrz na Kietrz. jak zrobisz 20 tyś godzin , zadzwoń i powiedz ile Ci się rzeczy napsuło. 

2 minuty temu, gienio007 napisał:

Czemu my Polacy pod władaniem PISiorów jesteśmy dyskryminowani i mimo iż wszyscy sąsiedzi koronowirusa  już mają  to my nadal nie ?

Jaka władza, taki wirus.🤣 Nawet infekcji nie potrafią złapać.

• Haha 1
Opublikowano

Zaraz Ci Roman napisze, że Fendt się pali i zapomni dodać, że traktorzysta za kołem szczeniaczka opróżniał o z biegu pracującego ciągnika w tym czasie nie wyłączył. Władza to wirusowi zrobiła reformę i teraz zapomniał poco przyszedł.

Opublikowano
33 minuty temu, mirro napisał:

To weź te 150 koni  i nie patrz na Kietrz. jak zrobisz 20 tyś godzin , zadzwoń i powiedz ile Ci się rzeczy napsuło. 

myślisz ze masz silnika mana i uważasz się za lepszego 😜

26 minut temu, jacus napisał:

To tylko

powiedz to Niemcom ze jest dobrze o thunberg nawet kontrę sobie zrobili przeciwko niej 

https://www.antyradio.pl/News/Klimatyczni-denialisci-maja-swoja-Grete-Thunberg-Naomi-Seibt-to-niemiecka-nastolatka-kwestionujaca-katastrofe-klimatyczna-39218

a tym czasie Polsce @jacus głupi cytuje wielkiego brata z Niemiec ciekawe ile z tego  ma 

Migalski: Polacy i mordercy mogą być dumni ze swojej grupy

ładny cyta twoja rodzina sra też do własnego gniazda ??   a propo nie odpisujesz mi konsultowałeś to z psychologiem ?? doradził ci ignorować mnie ??

maż skąd biorą się twoje memy 

51 minut temu, DTaras napisał:

Zaraz Ci Roman napisze, że Fendt się pali i zapomni dodać, że traktorzysta za kołem szczeniaczka opróżniał o z biegu pracującego ciągnika w tym czasie nie wyłączył.

to ze jestem górnikiem to nie znaczy ze jestem złym rolnikiem ... po za tym youtuba się naoglądałeś kor banka ?? 

Opublikowano (edytowane)

tylko nie kupuj takiego ktory bedzie mial alkomat wbudowany-bo nie pojezdzisz😂.

miales w zyciu jednego pecha-zima 86-87 byla ostania prawdziwa, gdyby nie to,to twoja matka by sie sniegu nie najadla i takiego balwana nie urodzila 😛

ten migalski to chyba pis-owiec i  hanys ??

prezes wezwal adriana po rozkazy-ciekawe co sie dzieje,jutro sie okaze...

Edytowane przez jacus
Opublikowano
8 godzin temu, Roman176 napisał:

myślisz ze masz silnika mana i uważasz się za lepszego 😜

Mam MWM, MAN i DEUTZ. Jakoś nie narzekam. A jak się zj**ie, to się i naprawi. Aby zdrowie było.🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v