Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, Ulman napisał:

A co to ma wspólnego? Kto i wedle jakich kryteriów oceni jego postepowanie?  A tak właściwie to jak możesz pisać o honorze wśród polityków? No chyba że żartowałeś.....

Mnie to zaprzaństwo strasznie mierzi . Ludzie dawali lekarzom na potęgę a teraz zgorszeni że tamci brali. Zaprzaństwo , zakłamanie, dulszczyzna i draństwo. 

Przykład odwracania kota ogonem !!

POwcy  krzyczeli  wszem i wobec  gdy  Pisiory przyznali sobie nagrody . Kaczor nakazał oddać nagrody i obniżyć wszystkim uposażenie i tu znów POwcy wściekle wykrzykiwali by  im nic nie odbierać .   Teraz  sztabowcy Kidawy oskarżają szefową kampanii Dudy że w obronie własnej i dziecka ugryzła  napastnika . Takiego odwracania  to jeszcze nigdy nie było .  Totalny brak meritum , tylko ciągłe zakłamywanie i odwracanie faktów .  Ja PISiorów za tę propagandę też nie lubię , ale to co ta pusta hołota   z nimi walcząca wyprawia to już o pomstę do nieba woła . 

11 godzin temu, Ulman napisał:

A co to ma wspólnego? Kto i wedle jakich kryteriów oceni jego postepowanie?  A tak właściwie to jak możesz pisać o honorze wśród polityków? No chyba że żartowałeś.....

Mnie to zaprzaństwo strasznie mierzi . Ludzie dawali lekarzom na potęgę a teraz zgorszeni że tamci brali. Zaprzaństwo , zakłamanie, dulszczyzna i draństwo. 

POwcy  krzyczeli  wszem i wobec  gdy  Pisiory przyznali sobie nagrody . Kaczor nakazał oddać nagrody i obniżyć wszystkim uposażenie i tu znów POwcy wściekle wykrzykiwali by  im nic nie odbierać .   Teraz  sztabowcy Kidawy oskarżają szefową kampanii Dudy że w obronie własnej i dziecka ugryzła  napastnika . Takiego odwracania  to jeszcze nigdy nie było .  Totalny brak meritum , tylko ciągłe zakłamywanie i odwracanie faktów .  Ja PISiorów za tę propagandę też nie lubię , ale to co ta pusta hołota   z nimi walcząca wyprawia to już o pomstę do nieba woła . 

• Like 2
Opublikowano

Liczba zachorowań rośnie w bardzo szybkim tempie. Drugim regionem, w którym potwierdzane są kolejne przypadki, jest Wenecja Euganejska

Policja, wojsko i inne służby porządkowe we Włoszech będą egzekwować przestrzeganie specjalnych kroków, podjętych przez rząd w związku z kryzysem sanitarnym, wywołanym przez szerzenie się koronawirusa - zapowiedział premier Giuseppe Conte

Obszary na północy, na których wystąpił koronawirus, zostały uznane za "czerwoną strefę"

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/koronawirus-we-wloszech-utworzono-czerwona-strefe/ct3dxyk

Prawda czy tylko nagonka medialna .

Opublikowano
1 godzinę temu, gienio007 napisał:

eraz  sztabowcy Kidawy oskarżają szefową kampanii Dudy że w obronie własnej i dziecka ugryzła  napastnika . Takiego odwracania  to jeszcze nigdy nie było .  Totalny brak meritum , tylko ciągłe zakłamywanie i odwracanie faktów . 

Ciekawe, bo przebieg wypadków mógł być nawet troszkę inny. Kobieta niby poddała się obdukcji ale nic z tego nie wynikło. Ja bym jednak tak stanowczo nie upierał się przy jednoznacznej wersji tej pani. Prawda może zawierać też bardzo niekorzystne fakty dla niej, co mogło skłonić do zaprzestania chęci ścigania napastnika. 

Opublikowano
3 godziny temu, gienio007 napisał:

Jakby POwcy przyznali sobie nagrody w TVPis miałbyś temat na co najmniej tydzień od rana do ciemnej nocy.. Czemu sztabowcy Kidawy nie mogą oskarżać szefowej kampanii Dudy że ugryzłą faceta skoro ona sam się do tego przyznaje? Gdzie tu zakłamywanie widzisz?

Opublikowano (edytowane)

niech PO -wcy zdobedą dowód i przedstawią go - ugryzione czy obgryzione ucho ,niech go pokażą .  ee to nie ucho a reka i tak jest smiesznie .                                        a ogólnie w zatrzymaniu obywatelskim można kogoś trzymać na siłe  w oczekiwaniu na przyjazd służb ?            

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Jeżeli "ktosiu" nie narusza Twojej nietykalności - nie. Wiadomo jak jest i po prostu trzeba wiedzieć ile i co powiedzieć. Jest zawsze opcja w celu udaremnienie lub obrony innych osób, że tak dopiszę.

Opublikowano
24 minuty temu, jarecki napisał:

niech PO -wcy zdobedą dowód i przedstawią go - ugryzione czy obgryzione ucho ,niech go pokażą .  ee to nie ucho a reka i tak jest smiesznie .                                        a ogólnie w zatrzymaniu obywatelskim można kogoś trzymać na siłe  w oczekiwaniu na przyjazd służb ?            

Jarecki - czy ta Pani ugryzła faceta czy nie?

Opublikowano (edytowane)

ugryzła .                         No tak ale ochrona np . w centrum handlowym mogła by  cię zatrzymać na siłe ? np . trzymając za ubranie lub rekę i oczekiwać na przyjazd służb ?

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Skoro ugryzła to o co Tobie i Gieniowi chodzi?

Jak coś ukradłeś to co robią? Proszą żeby został?😷  Biorą do kantorka, wzywają policję i przekazują delikwenta w ich ręce.

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Skoro ugryzła to o co Tobie i Gieniowi chodzi?

Jak coś ukradłeś to co robią? Proszą żeby został?😷  Biorą do kantorka, wzywają policję i przekazują delikwenta w ich ręce.

a jak powiem spierdalaj do ochrony i zechce sobie odejść ?

Opublikowano
7 minut temu, jarecki napisał:

a jak powiem spierdalaj do ochrony i zechce sobie odejść ?

Ale dziwaczysz. A skąd ja mam to wiedzieć? 

Ugryzłą faceta mimo że jest politykiem jedynie słusznej partii ale to on jest winny bo ja przytrzymał? Tłumaczenie jak za Gomułki albo jak w TVPis

Opublikowano

nie , nikt nie złożył skargi za zatrzymanie , a dopytałem  z ciekawosci o zatrzymanie  jak stanowi prawo , na ile może jedna strona i druga sobie pozwolić w danej sytuacji .

Opublikowano (edytowane)

no na ile?

Taras,  Pani dwojga nazwisk ugryzła Pana patriotycznie a on ją zdradziecko, brutalnie i podstępnie zatrzymał

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

jarecki - masz prawo do zatrzymania na gorącym uczynku lub po pościgu tylko do przyjazdu Policji lub służby. Czynności wykonują oni. Możesz użyć siły adekwatnie czyli wykręcając rękę, przytrzymując - zatrzymywany uciekający niema prawa do obrony koniecznej. Nie możesz przyładować z bani, piąchy, pały bo to już jest napaść i rozpatrywana będzie obrona konieczna. Środki przymusu jak kajdany są źle widziane bo nielogiczne.

Opublikowano

Jak  dla mnie to ona ma kurwiki w oczach. Swoją drogą to babka jest elegancka i nie pasuje do tych pospolitych gęb w sztabie.  Nie wiadomo czy elektorat uzna ją za swoja.

Opublikowano

A co tam elektorat. Aby Pan Prezydent uznał ją za swoją. :lol:Żeby tylko Pierwsza Dama nie uznała ją za "jego" bo skończy szybko jak poprzedniczka gdzieś na stanowisku w PZU. Z marną pensją i obowiązkami bez większego znaczenia. 

Opublikowano

Korzyść będzie taka że jak się dźwięk wyłączy to będzie zapewniać przyzwoite doznania estetyczne jakże inne od oglądania  Gosiewskiej Lichockiej, Mazurek czy nie daj Bóg,  Pawłowicz.  Takie paskudne i awanturne raszple są o wiele bliższe elektoratowi. Osoby dobrze ubrane, z prezencją i eleganckie mogą być uznane za łże elity albo kastę, wszak Pani Kieryłło prawnikiem jest. Najgorsze jest to że ona przecież studiowała na początku lat 90tych więc na 100% musieli ją uczyć komunistyczni profesorowie z czasów PZPR. Ciekawe co na to Roman?

Opublikowano

Ulman może i racja z tymi doznaniami estetycznymi. W zasadzie nic nie stoi na przeszkodzie abyśmy brzydkiego doktora prawa wymienili na "Panią Ładną".:lol:

Opublikowano

Przecież wiadomo , że kobity ciągną za włosy , gryzą i drapią . Skoro Kamińskiego skazali bo nie legalnie walczył z bandytami czy panią co przytuliła łapówkę bo miała słabość  uniewinnił sąd to pani co ugryzła też miała wątpliwości czy sąd niezawisły jeszcze nie przyzna odszkodowania dla napastnika .    

Opublikowano (edytowane)

Gdzie diabeł nie może tam babę pośle,Ja tak robię jak co to ja nic nie wiem.I zwalamy wszystko miedzy siebie,takie casy mamy i wszyscy tak robią.Taka polityka.

Edytowane przez Strongman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...
v