Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co teraz Antek robi ?

brzozy kolejny raz to już nie będzie chyba mierzył 😀

Opublikowano (edytowane)

chyba dla gejów nie było miejsca w komuniżmie dla gejów 🤣 teczowych pochodów nie było

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Ach ten znowu biedny robercik na pewno krzysiu już go pociesza 🤣🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

wbrew potocznej opinni sredniej umiejętnosci lekarz specjalista  spokojnie 10 tys miesiecznie zarobi , na etatach w szpitalu , mi kilka lat temu zabieg przepukliny robił lekarz co pracował w wegrowie , sokołowie i jeszcze gdzieś i przyjmował prywatnie dodatkowo .

Po co ma pracować za 10 jak prywatnie wyciągnie 20?

54 minuty temu, Pafnucy napisał:

Napisałem że nie zazdroszczę .

Wystarczy posłuchać o marszałku Grodzkim skąd kasa się bierze .

Jak brał łapówki to niech udowodnią oskarżą skażą i zamkną. Na razie to robią igrzyska dla ciemnoty

44 minuty temu, racyl napisał:

ale na starość to sie uczyć nie chcę jednak

Za młodu też ci się nie chciało więc bez zmian.

28 minut temu, racyl napisał:

a co teraz Antek robi ?

Czesze kasiore dla siebie , Misia i Mundka

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Jak brał łapówki to niech udowodnią oskarżą skażą i zamkną. Na razie to robią igrzyska dla ciemnoty

Toż Ty też wiesz jak to działa . Najlepsze w tym , że On się nawet nie wypiera . Mówi jedynie o prywatnym gabinecie .

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Za młodu też ci się nie chciało więc bez zmian.

Czesze kasiore dla siebie , Misia i Mundka

ulmanek nic ci dzisiaj pisory nie zajumały 🤣

3 minuty temu, Pafnucy napisał:

Toż Ty też wiesz jak to działa . Najlepsze w tym , że On się nawet nie wypiera . Mówi jedynie o prywatnym gabinecie .

po tylu latach to mogą mu narobić 🤣

Opublikowano
10 minut temu, Pafnucy napisał:

Jak prawo złąmał to do paki a jak nie,  to niech TVPis ciemnocie pod beretem nie miesza bo tam i tak bałagan jak podczas pożaru w burdelu

Opublikowano

A gdzie tam złamał . Prezentów prawo nie zabrania przyjmować . Ale może ktoś o honorze słyszał ? Było kiedyś takie słowo !

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

Normalnie szał biznesu.:lol:

dla ulmanka to wymarzony biznes, bez podatków, bez świadków 😁

Przed chwilą, Pafnucy napisał:

A gdzie tam złamał . Prezentów prawo nie zabrania przyjmować . Ale może ktoś o honorze słyszał ? Było kiedyś takie słowo !

w platformie coś takiego nie istnieje od lat 😄

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

A co to ma wspólnego? Kto i wedle jakich kryteriów oceni jego postepowanie?  A tak właściwie to jak możesz pisać o honorze wśród polityków? No chyba że żartowałeś.....

Mnie to zaprzaństwo strasznie mierzi . Ludzie dawali lekarzom na potęgę a teraz zgorszeni że tamci brali. Zaprzaństwo , zakłamanie, dulszczyzna i draństwo. 

Opublikowano

Poczucie że tak trzeba . Nie da się tak po prostu tego wyplenić z dnia na dzień . No ale przy takim stanowisku razi . To na tyle .

Opublikowano

czym więcej zgłosi się ludzi co od nich wyciągnął łapówki to będzie większy kozak w PO 😁

Opublikowano

Rząd i PiS nakładł do głowy pospólstwu że PO tylko kradła . Lud miał wbite pod beret  że zaraz zamkną Tuska, Bronka, Schetynę, i wszystkich po kolei. Niestety jakimś cudem nie udało się nawet postawić zarzutów ale lud nawet się nad tym nie zastanowi tylko wierzy dalej. I właśnie po to by wierzyli idą 2 mld na TVPis

Opublikowano

michnik i inne media nie miały by na czym zarabiać na chleb jakby nie musiały serwować gotowej narracji

Opublikowano

Jakby inne media wypisywały  i wyświetlały takie bzdury i farmazony jak TVPis to by dawno zbankrutowały. TVPis to nie grozi bo abonament i od 1 do 2 miliardów  z naszych kieszeni  corocznie przytuli. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v