Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że strasznie cierpisz ale musisz to przeboleć.... Nie ty pierwszy nie ostatni... 😂😂😂😂😂😂😂😂

Opublikowano

No masz ten sam  uraz to wiesz..... 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Roman176 napisał:

czyli ....   miał racje @damianzbr

no miał, miał ale co z tego, jemu nasrasz na łeb a on powie że to nowa bo brązowa guma do włosów i tak w koło macieju.

Nigdy się nie poddaje i to mnie w nim urzekło :D

świat bez niego był by smutny i zgorzkniały, komików niestety mamy deficyt ale ci co są, to są wyborni i chwała im za to.

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano (edytowane)

Damnianek dołącz kolegę do naszej rozmowy niech poczyta jak zakozaczyles i tyle.... 😂😂😂😂😂😂

Co tu tworzysz oblakany człowieku toć ciebie i twoje herezje zna co drugi na tym forum.. 🤣🤣🤣🤣🤣

O ile wogóle czytaja te zwidy zmyslone..... 😜

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
5 minut temu, ogarek napisał:

No masz ten sam  uraz to wiesz..... 🤣🤣🤣🤣

dzięki ale dobrze mi z tym 

3 minuty temu, damianzbr napisał:

no miał, miał ale co z tego, jemu nasrasz na łeb a on powie że to nowa bo brązowa guma do włosów i tak w koło macieju.

ale inni to czytaj ty wyszedłeś obroną rekom .. sami to ocenią  kto co ma nie po kolei  

3 minuty temu, ogarek napisał:

Damnianek dołącz kolegę do naszej rozmowy niech poczyta jak zakozaczyles i tyle.... 😂😂😂😂😂😂

ty nie umiesz ...  ??   

Opublikowano

Nie mam tego bo opuściłem tą żenująca rozmowę a ten ciągle do tego wraca bo ma traumę ze  się zblaznil... 😂😂

Fordem mi chciał zakozaczyc... 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

Wklej dla oceny innych aby sami stwierdzili kto z nas wyszedł na błazna.

Opublikowano (edytowane)

Lepsze zjazdy niż Pisuarowe odloty.. 😂

Oj chopaki jakie wy nudne i monotonne.. 😜

Damnianek nie lataj  za mną i nie szukaj zemsty bo będziesz tylk o coraz gorzej cierpiał.... Tego możesz być pewny.😜

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
10 minut temu, Roman176 napisał:

I takie mamy chore czasy i nie lepsze prawo że są bronione interesy korporacji a bezbronne dzieci ustawia się do kąta. To na banku powinno ciążyć ryzyko udzielenia kredytu na hurtownię śmiertelnej istocie jaką był ojciec tej dziewczynki. A nie na jego dzieciach.

Bank udzielał kredytu tylko ze względu na zysk z odsetek więc to bank powinien brać całe ryzyko na siebie i w momencie śmierci wierzyciela która pociągnęła za sobą utratę kasy, pożyczkodawca powinien zacisnąć zęby przełknąć ślinę i pogodzić się ze stratą kasy albo k**wa zmienić branżę z bankierskiej na pasienie gęsi.

Opublikowano
6 minut temu, ogarek napisał:

Damnianek nie lataj  za mną i nie szukaj zemsty bo będziesz tylk o coraz gorzej cierpiał.... Tego możesz być pewny.😜

Co mi zrobisz?

Znasz moje personalia prawda? na agrofotowym FB nie raz się udzielałem, nie raz były moje fotki wystawione, więc na pewno znasz moje imię nazwisko adres i rodzinę. Bo wszystko to znajduje się na moim profilu fb.

Więc co zrobisz abym cierpiał? Jak tego dokonasz?

Opublikowano (edytowane)

Dziecko co tam znowu ci do główki przyszło ?co ci zrobię ? A no spuszcze cię jak zasze w kiblu i tyle dla mnie znaczą twoje popaprane  herezje które nie działają i tyle... Wiec  czep się kogo innego psycholu jeden bo to kurna zakrawa o oblakanie i tyle... 

Nie potrafisz pogodzić się z tym że nie miałeś racji i walczysz teraz z wiatrakami i demonami to już twój problem nie mój.... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Zapytaj się go co by zrobił gdyby spotkał mnie w realu. Jak wyglądam wie, na FB zdjęcia mam aktualne.

Zapytaj bo sam jestem ciekaw.

Opublikowano

Pewnie tak. Pewnie sam się do tego przyzna i powie że w realu nic by nie zrobił

Opublikowano (edytowane)

Strasznie się męczysz i tak musi być bo sam w to zabrnąłeś 😜

Nie zmusisz mnie abym groził ci publicznie bo to podły plan który nie wypali... 😂😂😂😂

Ale pisz ciągle i szukaj zwady a cie wyleczę chłopczyku z urojen... 😎

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Czyli wiesz że bym cię wydoił w sądzie na parę tysiaków płatnych nie na żadną fundację tylko prosto na moje konto,

i dobrze kocie że czujesz respekt, pilnuj się.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v