Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

Ty Roman a te trzy kopalnie to jakieś niemieckie, czy związkowcy też tam po polsku mówią?

A co chciałbyś tam podonosić

Opublikowano (edytowane)

miruś wiem o ppg tyle co ty, chodz na wsi mam Marcel , najbardziej podoba mi się komentarze ludzi dość dopłacania pastwa ... kogo ?

pastwo nie morze bo unia by zaraz ble ble ...  ciekawe o co Kaman ? morze tam znów jaki prezesik  z wawy  co zarabia krocie związki wiedza ale szantażują ujawnimy a władza nie nie ile chcecie  

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

gdy dojna zmiana dotknie romana to juz bedzie za pozno zeby zmadrzal😛, kiedys akcje jsw kosztowaly ponad 100 zl sztuka dzisiaj 18,8 😂.

roman reprezentuje ten elektorat pis-owski co sie cieszy ze go okradaja, jak ci z podkarpacia z lokatami w banku spoldzielczym.

te haldy w radlinie widac czy nie ??? czy moze i wzrok masz slaby😛

co on moze komus wytlumaczyc jak sam nic nie rozumie tylko oglada kurwizje, moze w czeskiej telewizji cos pokaza

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Myślałem że masz jakieś wtyki i wytłumaczysz mi o co tam idzie, w tym bałaganie.

jedyne wtyki co tam są to z wawy i układ zamknięty dowiemy się po fakcie 

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

A co chciałbyś tam podonosić

Jakoś nie przypominam sobie abym na kogoś donosił, choć miałem przełożonego który lubował się w takich zagrywkach. raz nawet próbował zwerbować kompanijnego pisarza. Ale gościu od razu opowiedział mi o rozmowie, więc ustalaliśmy wcześniej co ma mówić.

Opublikowano

2 minuty temu, jacus napisał:

gdy dojna zmiana dotknie romana to juz bedzie za pozno zeby zmadrzal😛, kiedys akcje jsw kosztowaly ponad 100 zl sztuka dzisiaj 18,8 😂.

roman reprezentuje ten elektorat pis-owski co sie cieszy ze go okradaja, jak ci z podkarpacia z lokatami w banku spoldzielczym.

te haldy w radlinie widac czy nie ??? czy moze i wzrok masz slaby😛

co on moze komus wytlumaczyc jak sam nic nie rozumie tylko oglada kurwizje, moze w czeskiej telewizji cos pokaza

to co już piniąndzy nie masz dancing ?

Przed chwilą, mirro napisał:

Jakoś nie przypominam sobie abym na kogoś donosił, choć miałem przełożonego który lubował się w takich zagrywkach. raz nawet próbował zwerbować kompanijnego pisarza. Ale gościu od razu opowiedział mi o rozmowie, więc ustalaliśmy wcześniej co ma mówić.

układ zamknięty. ręka ręke myje

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

Przecież napisałem że nie wiem i dlatego pytam.

dobra dobra wszędzie 3gr wsadzasz

Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał:

wina pis baranie albo bretixu i emisji ??     jasus przeży na oczy 

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

Przecież napisałem że nie wiem i dlatego pytam.

zapomniałem ci dodać ze w brązy nie siedzę prawie pól roku  rehabilituje się w dzień a teraz dziecko  mnie rehabilituje 6 miesięczne aż ręka boli 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, mirro napisał:

To poczekaj na reakcję ludzi kiedy się dowiedzą jak okrojono ilość baterii do tego systemu przeciwlotniczego. 

a dla czego mają się dowiedzieć?
Defilady są po to aby pochwalić się bronią jaką się ma, publiczne przetargi zakupów aby chwalić się co się będzie miało.
no to z tego wszystkiego wynika że klauzuli ściśle tajne pozostają tylko spisy ile z tego wszystkiego to makiety.

a to powiadasz że coś tam pozmieniali z oficjalnie ogłoszonych przetargów? tak dyskretnym maczkiem zapytam
noo jeśli ściśle tajne to nie było pytania :ph34r:

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

racyl - zwykła prewencja. Póki co to ktoś dostał gorączki na polskiej ziemi z nie żaden koronawirus. Prosiłem o ze dwa jeszcze źródła relacji z donoszenia - cóżeś podał? Bruksela oprócz znanej siedziby jest także miastem gdzie zjeżdżają się szychy. Możesz je zgonić do podobnej knajpy i prezentować im odkurzacze... Cóżeś tak naskoczył? Donosiciel to taki osobnik z ogółu grupy, który pomimo że robi dokładnie to samo co wszyscy nie omieszka poinformować o tym grup innych szukając własnych korzyści. Skoro zatem nazywasz osobnika donosicielem to musi on wywodzić się z grupy o zbieżnym interesie. Upraszczając PIS = PO.

Opublikowano
7 godzin temu, DTaras napisał:

racyl - zwykła prewencja. Póki co to ktoś dostał gorączki na polskiej ziemi z nie żaden koronawirus. Prosiłem o ze dwa jeszcze źródła relacji z donoszenia - cóżeś podał? Bruksela oprócz znanej siedziby jest także miastem gdzie zjeżdżają się szychy. Możesz je zgonić do podobnej knajpy i prezentować im odkurzacze... Cóżeś tak naskoczył? Donosiciel to taki osobnik z ogółu grupy, który pomimo że robi dokładnie to samo co wszyscy nie omieszka poinformować o tym grup innych szukając własnych korzyści. Skoro zatem nazywasz osobnika donosicielem to musi on wywodzić się z grupy o zbieżnym interesie. Upraszczając PIS = PO.

Pis nigdy nie równa się PO

PO= cała reszta (sld, wiosna, psl, razem, palikot, UW, zieloni, KOD) w tych partiach to nie ma żadnej różnicy

Jakie odkurzacze ?, gdzie ta  masz szychy.  co ty pierdzielisz. to wygląda tak jak jeden pracownik dogaduje się z innymi aby szczuć na kolegę np ze swojej rodziny

Jest to  szkodliwe szczucie na własny kraj. to powinno być codziennie pokazywane żeby ludzie już nigdy nie zagłosowali na PO

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v