Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, mirro napisał:

A o pracy na stanowisku testera końcowego, na linii produkującej sztuczne waginy nie myślałeś?😂

miruś ja nie lubię sztuczności tylko naturalnie ... poza tym jak by na tej Lini początkowej i środkowej  pracowały kobiety to by produkcja zbankrutowała 

56 minut temu, mirro napisał:

Sprzedaj Niemcom Honkera, tego z wczorajszego filmu. A nie przepraszam już sprzedany i tam teraz chyba T5 składają.🤣 Albo i T6.

teraz ? a co tam się robiło w latach 90  ?

a co sądzisz o dino ?

20 minut temu, jacus napisał:

😛😛😛 myslalem ze tylko w sanatorium jest tak wesolo a tu na af tez jest super-samiec alfa,beta i gama

działają leki 😎

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

Teraz w TVP pokazują" szkolenie ", "Naradę " Co UE może jeszcze zrobić aby  PIS straciło władzę ??? Sikorski , Belka i im podobni z Koalicji Europejskiej  naradzają się jak odzyskać władzę ???? No ja pier.... Do czego to doszło  ?? Targowica to przy tych poczynaniach to był patriotyzm !!  Zamiast postępować lepiej , gospodarniej , czy patriotyczniej aby naród to docenił i nas wybrał .  to robimy wszystko na odwrót i obcych o pomoc prosimy !!! 

Sikorski jeszcze przestrzegał aby nie mówić wszystkiego co się myśli bo są nagrywani .

• Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, DTaras napisał:

Biedronka wchodzi do wsi tak, że Biernacki już niedługo zapewne zpienięży biznes - jest wszak przeceniony.

ta wycena spółki , bardziej spółek opartych na wycenie akcji to szybko rosnie i szybko może też spaść np tesla  , CD projekt są na fali ale wedeług mie tylko dzieki nadpodaży pieniadza ,

Opublikowano

Biernacki nie jest głupi - on to wszystko wie. Sprzeda, zarobił i nadal będzie kiełbasy, jak dobrze kojarzę, kręcił. Tym bardziej, że jest w naszym kraju grupa osób co szasta pieniędzmi...

Opublikowano
8 godzin temu, galan99 napisał:

Co te Chinole jedzą aż ży .....ć ...

https://wmeritum.pl/targowisko-wuhan-youtuber/304722

jak się jada psy ,szczury zupy z d*py węża ,nietoperze i inne paskudztwa to skutek jest jaki jest .A po drugie najprawdopodobniej wirus wydostał się z tajnego laboratorium ,pierwszy zarażony nie miał nic wspólnego z targowiskiem w Wuhan i zaraził się jeszcze wcześniej niż podaje chińska propaganda

Opublikowano (edytowane)

Podobno ten virus to broń biologiczna która wymknęła się z pod kontroli a Lot kupił honkera a w dobie wirusa a żeby zarabiać trzeba latać.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

gienio - ten sens tematu poruszany jest tu od 2015. Samolot, głodne dzieci, 100 lat odzyskania niepodległości a z tym cichociemni, AK, patriotyzm, sądy i wreszcie jawnie pazury czepione władzy. To są priorytety.

Opublikowano
22 minuty temu, DTaras napisał:

Kto mi powie co takiego niedobrego Sikorski na nagraniach powiedział? Jakoś mi mirro podrzucił temat...

nie wiem czy o te nagrania chodzi  ale np. na jednym z nagrań było słychać jego stosunek do kontroli NIK-u w ambasadzie , jego stosunek do nie prawidłowosci lub zle wydatkowanych pieniedzy na ten cel mogę przypuszczać że miało jednakowe stanowisko w innych zle wydatkowanych pieniądzach , jak sie nie myle  to po tych nagraniach ujawnionych troche schował się w cień lub  to PO- wcy  go schowali na pewien okres , a wiec nie takt w słowach sikorskiego był i próba obrony kolesiostwa .

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

jak się jada psy ,szczury zupy z d*py węża ,nietoperze i inne paskudztwa to skutek jest jaki jest .A po drugie najprawdopodobniej wirus wydostał się z tajnego laboratorium ,pierwszy zarażony nie miał nic wspólnego z targowiskiem w Wuhan i zaraził się jeszcze wcześniej niż podaje chińska propaganda

https://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/czy-bill-gates-finansowal-instytut-bedacy-wlascicielem-patentu-na-smiertelnego?fbclid=IwAR3iyroAS3V_wobrej9akI1e21aAot5hxciDTVFtT3FtqnXZ1BA6-pS8VoU

Jak o tym myśleć to już każdy se odpowie .

Opublikowano

Już znalazłem. Czyli? Przecież obecny główny wzorzec oczekuje właśnie takich rozwiązań jakim poddał się Sikorski. Załatwione. Komisja do spraw samolotu za to działa i dalej może psuć samolot...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v