Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał:

Roman - bardzo ładnie gościa podsumował. Nie widzę także ciasnych majtek i fujary na wierzchu

zrobił to tak yteligentnie     fujarą to grodzka i Palikot 

Opublikowano

problem nie są geje i ich orientacje , kto tak twierdzi ? ano nikt tak nie mówił , problem jest że próbują .............. co oni w ogóle chcą ?  mogą majątki  po sobie dziedziczyć itp. to nie geje są problemem a bardziej inne odłamy orientacji sexualnej , chcą nam na siłe zamknąć usta żeby ten temat był tabu , tylko jedna strona  mogła by sie wypowiadać a reszcie zamknąć usta , coś na styl antysemityzmu , wszystkie wypowiedzi żydzi weryfikują i to co im sie niepodoba to już antysemityzm .

Opublikowano (edytowane)

racyl-to trudno sprawdzic ???

https://gasiuk-pihowicz.pl/strona-glowna/o-mnie/

bodnar- ukrainiec przesiedlony na mazury z bieszczad

spurek skarzysko-kamienna

w sumie mnie nie dziwi ze wy wymieracie, kto moze to sie ewakuuje................ludzie glosuja nogami 

romus a twoj dziadek to czasami razem z nim nie wlaczyl w wermachcie ??? to moze chodzic o ciebie,jestes mlody , moze jeszcze zrobisz kariere polityczna na emeryturze.

Edytowane przez jacus
Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał:

romus a twoj dziadek to czasami razem z nim nie wlaczyl w wermachcie ??? to moze chodzic o ciebie,jestes mlody , moze jeszcze zrobisz kariere polityczna na emeryturze.

mój nie wielkiej brytanii  u nas 90% ludzi uciekło Wehrmachtowi  a u was 90% zostało wiec 9/10 na pewno to nie twoja rodzina uciekła 

Opublikowano

romus- III rzesza konczyla sie z 15 km ode mnie i nas jakos do wermachtu nie chcieli, jak bede w domu to ci zeskanuje i pokaze jak wygladala kenkarta moich dziadkow,a ty pokaz volksliste swoich.

Opublikowano
12 minut temu, jacus napisał:

romus- III rzesza konczyla sie z 15 km ode mnie i nas jakos do wermachtu nie chcieli, jak bede w domu to ci zeskanuje i pokaze jak wygladala kenkarta moich dziadkow,a ty pokaz volksliste swoich.

eee tam podrobione .... ja ci pokaże nagrody medale zegar podziękowania z wb odznaczenia 

33 minuty temu, mirro napisał:

Może i faktycznie wzorował się na tym,

podobało mi się to...  daj coś jeszcze 

Opublikowano

a w polsce jak strzelali do gornikow to nie bylo wolnoscii i tolerancji ???

gdy co chwile bija kibicow na drogach,dworcach, parkingach, strzelaja do nich z gumowych kul ??? to ze u was nie ma zespolow z ekstraklasy to nie znaczy ze nie powinnniscie o tym wiedziec......

w dudzie byles,gowno widziales -jak to u nas mowia.

https://www.google.com/search?biw=1366&bih=625&sxsrf=ACYBGNQ1o0ZaA5Rt23bPmzdx2O8JP4PQFQ%3A1580391111987&ei=x9oyXqTyO8yurgSHxrCwBg&q=policja+vs+kibice+2019&oq=policja+vs+kibice+2019&gs_l=psy-ab.3..0i333.14632.16493..17947...0.2..0.220.666.2j2j1....3..0....1..gws-wiz.......0i71j0i22i30.zUV_ibnTrkg&ved=0ahUKEwjk8dfWt6vnAhVMl4sKHQcjDGYQ4dUDCAs&uact=5

wolnosc prasy-mlody chlopak skonstruowal bombe i przy okazji sam sie wysadzil-czy w niemieckiej lub francuskiej telewizji szly czerwone pask ?????i albo robili wydania specjalne ??????, matka zabila troje dzieci i sama sie powiesila- cala europa o tym trabila ??? to tylko w promieniu 10 km ode mnie...........

Opublikowano

Ogólnie ostatnio się dowiedziałem dla czego Putin tak bardzo Najeżdżał na Polskę że "wywołała" 2WŚ.

Polscy Europosłowie z pis wnieśli Ustawę do Komisji Europejskiej (Eurokołchozowej) o Uznaniu Całkowitej winy w rozpętaniu II WŚ na ZSRR 

Opublikowano
24 minuty temu, igor10246 napisał:

Ogólnie ostatnio się dowiedziałem dla czego Putin tak bardzo Najeżdżał na Polskę że "wywołała" 2WŚ.

Polscy Europosłowie z pis wnieśli Ustawę do Komisji Europejskiej (Eurokołchozowej) o Uznaniu Całkowitej winy w rozpętaniu II WŚ na ZSRR 

Jeżeli wnieśli projekt tak brzmiący to pozostaje tylko im zdrowia życzyć, na rozum już za późno.

Opublikowano
26 minut temu, jacus napisał:

nie było ... za pisu nikogo nie spałowali 

27 minut temu, jacus napisał:

gdy co chwile bija kibicow na drogach,dworcach, parkingach, strzelaja do nich z gumowych kul ??? to ze u was nie ma zespolow z ekstraklasy to nie znaczy ze nie powinnniscie o tym wiedziec......

upośledzony jesteś ??

28 minut temu, jacus napisał:

wolnosc prasy-mlody chlopak skonstruowal bombe i przy okazji sam sie wysadzil-czy w niemieckiej lub francuskiej telewizji szly czerwone pask ?????i albo robili wydania specjalne ??????, matka zabila troje dzieci i sama sie powiesila- cala europa o tym trabila ??? to tylko w promieniu 10 km ode mnie...........

na-pewno bez powodu nie zabiła 

Opublikowano
29 minut temu, jacus napisał:

w dudzie byles,gowno widziales -jak to u nas mowia.

https://www.google.com/search?biw=1366&bih=625&sxsrf=ACYBGNQ1o0ZaA5Rt23bPmzdx2O8JP4PQFQ%3A1580391111987&ei=x9oyXqTyO8yurgSHxrCwBg&q=policja+vs+kibice+2019&oq=policja+vs+kibice+2019&gs_l=psy-ab.3..0i333.14632.16493..17947...0.2..0.220.666.2j2j1....3..0....1..gws-wiz.......0i71j0i22i30.zUV_ibnTrkg&ved=0ahUKEwjk8dfWt6vnAhVMl4sKHQcjDGYQ4dUDCAs&uact=5

pier**lisz jak zwykle. porównujesz kiboli czy pojedyńcze przypadki do ludzi protestujących za podwyżkami i przeciwko władzy

to nawet nie da się porównać do siebie

Opublikowano

A o tym w Polsce się mówi tak samo że na potrzeby za granicznych firm/koncernów uchyliło się podatki od wydobycia w polsce a według mnie to powinny być firmy polskie z polskim kapitałem i zarządzane tak samo jak Kietrz ( żeby nie było kolesiostwa i przekrętów ) A tak to już Kanadyjczycy dobierają się do naszej ropy w okolicach świnoujścia a amerykanie za nasze łupki i jak znajomy ładnie powiedział. Ruscy to przynajmniej coś płacili za węgiel mimo że brali jak za darmo to jednak coś dawali

Opublikowano
19 minut temu, jacus napisał:

https://www.money.pl/banki/pierwszy-bail-in-w-polsce-samorzady-stracily-ponad-polowe-funduszy-zgromadzonych-w-pbs-6470032180496001a.html

dojna zmiana dotarla i do bankow spoldzielczych bo skoki dawno opanowala..........

jedyne co mogli wniesc to pol litra, ewentualnie uchwale😊

widzisz jakie jesteś głupi i morze podpowiedz nam kto wymyślił   Unijna dyrektywa „bail in”, czyli zamach na własność prywatną Legalizowanie kradzieży i bezprawia

1 minutę temu, racyl napisał:

pier**lisz jak zwykle. porównujesz kiboli czy pojedyńcze przypadki do ludzi protestujących za podwyżkami i przeciwko władzy

to nawet nie da się porównać do siebie

chciałbym to widzieć  jak policja pałowała by te mohery kod ob zielonych co by na to jacus powiedział 

3 minuty temu, igor10246 napisał:

A o tym w Polsce się mówi tak samo że na potrzeby za granicznych firm/koncernów uchyliło się podatki od wydobycia w polsce a według mnie to powinny być firmy polskie z polskim kapitałem i zarządzane tak samo jak Kietrz ( żeby nie było kolesiostwa i przekrętów

gdyby nie związki rolnicze to Kietrza by nie było ...  byli tacy sobie pewni przy jednej władzy ze już przywieźli sobie maszyn i ustawiali pod siebie  a tu taki psikus i maszyny zostały 

Opublikowano
9 minut temu, Roman176 napisał:

nie było ... za pisu nikogo nie spałowali 

Spoko loko, jak górnicy przypomną sobie drogę na Warszawę to i pałowanie się zacznie. To znaczy ostatnio, Prezydent Duda prosił górników o pomoc w rozprawieniu się z sędziami, czyli jakieś pałowanie mu po głowie chodzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v