Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, jacus napisał:

zaras sobie wlacze dziennik i bede wszystko wiedzial- sasiedzi poszli na dansing,a mnie nogi bola wiec siedze sobie i kaszle bo  czyste powietrze mi zaszkodzilo, a do tego zdarli ze mnie 90 zl oplaty klimatycznej za powietrze, ja do babki za co mam placic-skoro powietrza tutaj ani nie widac ani nie czuc ??? babka pochodzila z poludnia wiec zrozumiala szluszny zal..

potrzebujesz młodej d*py pod kołdrą jak ci zimno 😁

w tym twoim wieku to już tylko za pieniądze 🤣

Opublikowano (edytowane)

to nie ciechocinek tylko swinio-ujscie bo gdzie rolnik moze jechac 🤣, krus ma tylko 6 wyznaczonych lokalizacji, 

wesolo jest,to co pokazuja w sanatorium milosci troszeczke odbiega od tego co tujest-ale to dopiero poczatek,dzisiaj dopiero drugi dansing, wiec nie wiadomo co sie jeszcze zdarzy do 12 II, pare sztuk jest do wyrwania😍, na 140 osob to slabo ale zawsze.wiekszy wybor jest w pielegniarkach i rehabilitantkach 😜

Edytowane przez jacus
orty
Opublikowano

a co miałaby robić ze starym dziadem na rencie krusowskiej pielęgniarka 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Anna Przybylska?rip.gif

przyłębska *

22 minuty temu, jacus napisał:

to nie ciechocinek tylko swinio-ujscie bo gdzie rolnik moze jechac 🤣, krus ma tylko 6 wyznaczonych lokalizacji, 

Poradnia Zdrowia Psychicznego ? 

Poradnia przyjmuje osoby z zaburzeniami psychicznymi powyżej 18 roku życia. Świadczenia zdrowotne udzielane są przez wysoko wyspecjalizowaną kadrę lekarską i terapeutyczną.

Znalezione obrazy dla zapytania psychiatryk memy

Opublikowano

o widze ze swiezo po wizycie-nie musiales dawac linka tylko z pamieci ??? w koncu to psychiatra kieruje na  przymusowy odwyk- taki kolega emerytowany hajer przodowy byl w kobierzynie -jemu nie pomoglo.

Opublikowano

jacuś nareszcie jest wśród swoich 😁 gdzie nie spojrzy to pełowiec

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

ja mu pomagam ...   

Jak ??:o

Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Jak ??:o

rozmawiam z nim ze to nic złego słyszeć w głowie tylko platforma ,,,  czasami można z tego wejść jakiś terapie 

image.jpeg.b3b0abbdad86bd3e57329b12abf7397d.jpeg

Znalezione obrazy dla zapytania elektrowcząsy

Znalezione obrazy dla zapytania elektrowcząsy

6 minut temu, DTaras napisał:

W Świnoujściu? Roman raczej Niemiec.

ja ci dam Niemiec żydzie 😝

Opublikowano

romus jak zwykle nie kojarzy faktow-wiekszosc kuracjuszy to z polski wschodniej- po akcencie poznasz bezblednie, nawet mlode osoby sledzi sie najadly😛. gdy patrze na tych panow przy sasiednim stoliku to sie nie dziwie ze emilia z rancza laszki to panna na wydaniu..........

gdybym byl nerwowy to dzisiaj bylo by mniej o 2 kuracjuszy- jeden by wypadl  po badaniu alkomatem a ja za pobicie😨, za usuniecie kara dziennie 140 zl do konca turnusu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v