Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał:

chyba u ciebie w głowie 

Romek Ty jesteś zacofany pisior

EVQqJE8XkAICiwT?format=jpg&name=large

Opublikowano

Sam może spróbuj ?

1 minutę temu, Roman176 napisał:

pomyśl

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

Sam może spróbuj ?

są w pracy tak ????  

1 minutę temu, jacus napisał:

roman nie dyskutuj o korona s-wirusie bo cie z roboty dyscyplinarnie wywala- gdzies widzialem artykul ze jsw ma tak robic

znów tvn się na oglądałeś ?  ja też to widziałem chodzi o związkowca 

Opublikowano

jak wywalają nie pokorne pielęgniarki których każda para rąk sie  przyda to co dopiero nie pokornego górnika by nie wykopali

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Roman176 napisał:

są w pracy tak ????  

Jaja se robisz ? To zwykła fanaberia i nie próbuj robić z tego obowiązku i że to była praca . Jarkowi ju ż się s d*pie przewraca . Zachowuje się jak hrabia na folwarku .

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

są w pracy tak ????

i nad czym dziś tam pracowali? 

Można dzielić poglądy ale nie można być ślepym dzisiejszy dzień był dla J dużym błędem zarówno wizerunkowym jak i politycznym.  

Opublikowano
15 minut temu, many12 napisał:

Stolicznaja..jpg

Jarek ruska wodka jest wyśmienita. tu  na Ścianie Wschodniej jeszcze przed Szengen jeździłem pociągiem do Brześcia i potrafiłem  jednym kursem przewieźć 20 butelki OKEYKI - to nazwa gorzały o spirycie nie wspomnę.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

Nie można tak! PiS nie jest najgorszą władzą ale dżej już się zapomina. 

suwerena się sługa na początku a potem to już własna nieomylność odbija do głowy

Opublikowano

Roman - można powiedzieć "przepraszam, ale muszem" Pójść sobie i uczcić albo i przy tym podjąć uchwałę. Po rozbiciu grupy trzymającej władzę oraz rozliczeniu kast to jest najlepsze, uważam, podsumowanie.

Opublikowano
6 minut temu, racyl napisał:

jak wywalają nie pokorne pielęgniarki których każda para rąk sie  przyda to co dopiero nie pokornego górnika by nie wykopali

dobrze ze jeszcze na tyle masz rozumu ze nie napisałeś dlaczego lekarze i pielęgniarki pracują w grupie albo operują jak każdy to każdy 😆

Opublikowano
53 minuty temu, dysydent napisał:

czy kretynizmem jest forsowanie wyborów za miesiąc w Polsce beż dopuszczenia ich odwołania?

Powiedzmy  jest i co że przyznam tobie racje ??

Opublikowano
9 minut temu, racyl napisał:

a co jeśli pielęgniarka ni chce się podjąć pacjenta który potrzebuje pomocy ?  przysięgą Hipokratesa  niestety jednej grupie co po niektóre osoby pouciekały i nikt im nic nie zrobi kapłani księża 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Roman176 napisał:

dobrze ze jeszcze na tyle masz rozumu ze nie napisałeś dlaczego lekarze i pielęgniarki pracują w grupie albo operują jak każdy to każdy 😆

no tak Romek przyrównywać  szeregowego posła kaczyńskiego i całego orszaku przed Tym pomnikiem  do niezbędnej pracy służby zdrowia jest na miejscu 😁

wizyta tego orszaku była niezbędna i konieczna, jakby jeden miesiąc sobie odpuścili to stałaby się wielka klęska 😁

Edytowane przez racyl
Opublikowano
6 minut temu, many12 napisał:

Jarek ruska wodka jest wyśmienita. tu  na Ścianie Wschodniej jeszcze przed Szengen jeździłem pociągiem do Brześcia i potrafiłem  jednym kursem przewieźć 20 butelki OKEYKI - to nazwa gorzały o spirycie nie wspomnę.

Jak już to gówno przejdzie może na bieszczady wpadniesz? 

Opublikowano

Dowaliłeś Roman z tym porównaniem . Jaką misję tu robili ? Chyba jedynie misję obniżenia notowań PiS .

Opublikowano

morze są skoszarowani nie mają kontaktu z ludziami  ??  czemu na kopalni na jeden zmianie pracuje 1,5 tyś osób ??  jsw ppg tauron elektrownie Bełchatów 5 tyś ludzi ?? 

amazone ranna zmiana 3 tyś  

nawet urzędnik nic nie może zrobić   

Amazon a koronawirus. Pracowników wspiera poseł

Pracowników Amazona wspiera poznański poseł, Franciszek Sterczewski, który zaapelował do wojewody wielkopolskiego z prośbą o podjęcie działań w celu zaprzestania działalności magazynów Amazona.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Roman176 napisał:

a co jeśli pielęgniarka ni chce się podjąć pacjenta który potrzebuje pomocy ?  przysięgą Hipokratesa  niestety jednej grupie co po niektóre osoby pouciekały i nikt im nic nie zrobi kapłani księża 

nie udzielenie pomocy a rzucenie słabo płatnej pracy to zupełnie co innego.

ulubione medium Pis 😂 Tu chyba wszyscy stoja tak samo jak w tvn 🤣

EVO0dGuU4AAiFot?format=jpg&name=large

Edytowane przez racyl
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v