Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
47 minut temu, 12zbyszko napisał:

Cieszy mnie to że jesteś taki posłuszny i sie z nim zgadzasz . Widzisz nawet Korwin potwierdził że Pis to lepsze zło . Jestem ciekaw jak UE ma być zniszczona . 

Nikt cię nie mógł przekonać że była korupcja i złodziejstwo a Korwina od razu posłuchałeś . 😁

Ja  z jednym się z nim nie zgadzam . Nikt nikogo nie pozamyka żadna partia tego nie zrobi .

A gdzie ja pisałem ze nie było złodziejstwa i korupcji?  Zacytuj i stawiam  flaszkę dobrego alkoholu

Korwin to powiedział w styczniu 2016 . To oznacza 3 miesiace po wyborach a biorac pod uwagę pierwsze  posiedzenie  sejmu w połowie listopada  świąteczną przerwę   to  nie mógł skomentować tych idiotyzmów które były później.

Mirro - nikt nikogo nie wsadzi do paki bo gdyby zaczeli wyciągać sobie wzajemnie brudy to by sie okazało że to jest jedno draństwo.

Opublikowano

Ale mnie nie chodzi o faktyczne zamykanie, tylko o budowanie narracji że oto nadchodzą zbawcy Ojczyzny, których karząca ręka dosięgnie wszelkich dotychczasowych przestępców. I to właśnie teraz jest to nowe otwarcie, nowe standardy, wymiatanie starego. Potem zaś okazuje się że nawet tego nie mogą ogarnąć. "Ojczyzna dojna" musi taką pozostać. bo właśnie tak wygląda wstawanie z kolan. Trochę to uwłacza mojej inteligencji i poczuciu zaufania do władzy.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

A gdzie ja pisałem ze nie było złodziejstwa i korupcji?  Zacytuj i stawiam  flaszkę dobrego alkoholu

Korwin to powiedział w styczniu 2016 . To oznacza 3 miesiace po wyborach a biorac pod uwagę pierwsze  posiedzenie  sejmu w połowie listopada  świąteczną przerwę   to  nie mógł skomentować tych idiotyzmów które były później.

Mirro - nikt nikogo nie wsadzi do paki bo gdyby zaczeli wyciągać sobie wzajemnie brudy to by sie okazało że to jest jedno draństwo.

Z twoich wypowiedzi tak wynikało . 

Opublikowano

Wytłumaczcie mi proszę , czemu w tej stolicy ludzie są tacy debilni i na włodaży pedałów wybierają . Wieśniacy muszą się wstydzić za mieszczuchów . Jak to wyglądało jak w trakcie lotu do Australii dwóch pedałów pokazywali ??? Przecież to obrzydliwe . 

Opublikowano (edytowane)

Dla Ciebie nie ? 🤔

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, gienio007 napisał:

Wytłumaczcie mi proszę , czemu w tej stolicy ludzie są tacy debilni i na włodaży pedałów wybierają . Wieśniacy muszą się wstydzić za mieszczuchów . Jak to wyglądało jak w trakcie lotu do Australii dwóch pedałów pokazywali ??? Przecież to obrzydliwe . 

A co ma pedalstwo do zdolności zarządzania? Przed kim wieśniacy muszą wstydzić?

Co oni robili podczas tego lotu?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

07 a jak widzisz episkopat i prawie samych "pedalow" to jakie masz odczucia  ??? gdy patrzysz na prezesa,adriana i im podobnych to co wtedy czujesz?

wiesniactwo to nie miejsce zamieszkania ,tylko stan umyslu...........

Opublikowano

Wiesz mirro jakie to są nowe standardy? Ano jak komuś zapłacisz po nowym roku a jego konto nie będzie widniało na białej liście i nie powiadomisz o tym w ciągu trzech dni US właściwego dla drugiej strony to z automatu: popełniłeś rażące zaniedbanie, nie możesz zarachować sobie wydatku w poczet kosztów uzyskania przychodu oraz odpowiadasz solidarnie (w rezultacie aparat skarbowy ciągnie skąd jest ciągnąć) za zobowiązanie VAT.

Opublikowano

O jakiej zdolności zarządzanie mówimy . Najwiękrze na świecie spuszczanie ścieków do rzeki  to ma być ta zdolność , czy strefa relaksu na zwykłych paletach za miliony w zatłoczonym miejscu , albo wyspa padłych kóz?????????Odkąd  zostały nagłośnione przypadki dewiacji wśród duchownych  to sam coraż mniej do kościoła chodzę . Tylko że ci w koloratkach to się ze swymi zbopczeniami kryją a pedałki ze stolicy wręcz przeciwnie i to jest właśnie obrzydliwe !!

• Like 1
Opublikowano
38 minut temu, jacus napisał:

07 a jak widzisz episkopat i prawie samych "pedalow" to jakie masz odczucia  ??? gdy patrzysz na prezesa,adriana i im podobnych to co wtedy czujesz?

wiesniactwo to nie miejsce zamieszkania ,tylko stan umyslu...........

Jacuś , nie razi Cię jak dwóch pedałów całuje się na pokaz ? Nie masz wtedy odruchu wymiotnego ?

Opublikowano

kwestia wyobraźni bo i odruchu wymiotnego można się nabawić samym wyobrażeniem np obcałowywania kobiet po rękach bez świadomości gdzie te ręce ostatnio... 
takie pomieszanie fizjologii z kurtuazją

Opublikowano
1 minutę temu, gienio007 napisał:

O jakiej zdolności zarządzanie mówimy . Najwiękrze na świecie spuszczanie ścieków do rzeki  to ma być ta zdolność , czy strefa relaksu na zwykłych paletach za miliony w zatłoczonym miejscu , albo wyspa padłych kóz?????????Odkąd  zostały nagłośnione przypadki dewiacji wśród duchownych  to sam coraż mniej do kościoła chodzę . Tylko że ci w koloratkach to się ze swymi zbopczeniami kryją a pedałki ze stolicy wręcz przeciwnie i to jest właśnie obrzydliwe !!

Ło matko! To Trzaskowski tez pedali?  Sodoma i Gomora! Widac warszawiaki wolą taka ciamajdę od głupkowateki Patryka. Swoją drogą to nie zazdroszcze im wyboru. 

Gdyby to samo stało sie za rzadów Jakiego to byłaby to wina Tuska, prowokacja z uzyciem broni biologicznej (kozy) oraz niezbędne grające ławeczki patriotyczne za miliony zamiast zbednych palet za miliony. 

Piszesz że warszawiacy wybrali - a kim do licha oni są? Połowa pewnie sprowadziła sie ze wsi na przestrzeni ostatnich kilku lat więc to tez wiesniacy i jakoś się nie wstydza. 

Opublikowano
47 minut temu, DTaras napisał:

Wiesz mirro jakie to są nowe standardy? Ano jak komuś zapłacisz po nowym roku a jego konto nie będzie widniało na białej liście i nie powiadomisz o tym w ciągu trzech dni US właściwego dla drugiej strony to z automatu: popełniłeś rażące zaniedbanie, nie możesz zarachować sobie wydatku w poczet kosztów uzyskania przychodu oraz odpowiadasz solidarnie (w rezultacie aparat skarbowy ciągnie skąd jest ciągnąć) za zobowiązanie VAT.

No o tym standardzie to akurat wiem.

Opublikowano

Może nie pedali , ale promuje .

2 minuty temu, Ulman napisał:

Ło matko! To Trzaskowski tez pedali? 

Opublikowano
14 minut temu, gienio007 napisał:

Yyyyy Twój ksiądz z parafii ma coś z tym wspólnego że zacząłeś omijać świątynię? Obraziłeś się na pana Boga z powodu doniesień medialnych, czy szukałeś powodu aby przestać uczęszczać?
Obrzydliwe jest właśnie ukrywanie się  z tym przez duchownych. jak się nie podobają zasady, gościu zdejmuje sutannę i żyje w stylu jaki mu się podoba. Tylko jest jeden problem. W życiu świeckim szybciej zostanie przygwożdżony jako np pedofil, bo jednak system chroni swoich.

Opublikowano

zetorki- a co mnie to obchodzi kto z kim sie caluje ?? mnie calujacy faceci nie obchodza-nie ogladam ani nie szukam takich zdjec-wiec wierze ci na slowo ze cos takiego pokazali, nie widzialem i nie chce widziec.

promocja serka homogenizowanego ?? jak go nie lubisz to nikt cie nie  zacheci do jego jedzenia, no chyba ze jednak bys go sprobowal a moze by ci zasmakowal ???

ludzie glosuja nogami i do tych strasznych miast milionami z prowincji przyjechali- nastepne miliony za granice wyjechaly i tak za 20 lat na wschodzie ubedzie 1\3 ludnosci, chyba sami kawalerzy do wziecia zostana......

Opublikowano (edytowane)

A ja na plebanów nie patrze bo raz jest jeden a potem drugi i jak mi pleban nie pasuje to mam to w d*pie i tak chodzę bo kościół jest mój parafialny a on tam jest tylko przelotem i on tam jest gościem.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

idąc dalej to śluby małżeńskie można uznać za nie ważne jeśli zostały złożone przed oszustem który własne śluby złamał?
Kościół traci współuczestników z innego powodu niż ułomności kapłanów. Przestaje być przekonujący jako taki bo nie nadąża za rzeczywistością.
Choćby przez ukrywanie patologii w nim samym pomimo że trafnie je ocenia.
Mirro kilka wpisów temu...

takie zwalanie winy za chorobę na chorego wiele leczy wyrzutów sumienia i usprawiedliwia surowość kwarantanny. 
nie będę dalej rozwijał bo dużo by wyszło

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

8 minut temu, dysydent napisał:

zostały złożone przed oszustem który własne śluby złamał?

Śluby to się składa przed Bogiem a ksiądz jest tylko prowadzącym Uroczystość takim wodzirejem.

Edytowane przez Strongman
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

czyli jest takim tylko "długopisem" ; rozumiem
czy tłumaczenie że długopis nieładny albo polamany jest wystarczającym powodem że nie uznaje się treści nim zapisanych?
zmierzam do tego że to nie prywatne życie kleru jest powodem dechrystianizacji. Ten powód jest gdzie indziej i tutaj nie chce mi się szukać gdzie.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Ceremoniał, słowo klucz wszelkich uroczystości i obrzędów. Obrzędowość ma zaspokajać ludzką potrzebę odbioru doznań towarzyszących danej uroczystości. 
Co powoduje dechrystianizację? Ano sama przyroda. Stworzenie warunków gdzie nie trzeba walczyć o paszę, przetrwanie itp. Wydaje się że wszystko jest dane na zawsze, więc i uciekanie się do choćby opieki "istoty wyższej" zdaje się być bezcelowym. 

Opublikowano
53 minuty temu, zetorki12 napisał:

Jacuś , nie razi Cię jak dwóch pedałów całuje się na pokaz ? Nie masz wtedy odruchu wymiotnego ?

on by też tak chciał .... to jest jego marzenie .....   ale uroda nawet na pedała niema 

Opublikowano

zbyszko - przed Bogiem ślubują wg obrządku a ten przewiduje pieczęć księdza jako pośrednika bo to - uwaga - sakrament. Jest możliwe odstępstwo ale to nie reguła. A jak za gówniarza przycisnąłem dziewcze w parku do drzewa i żeśmy się odessać nie mogli całą drogę do łóżka też się znalazło parę zniesmaczonych osób... Teraz dopiero to rozumiem i mi bez różnicy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v