Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

echo jeśli druga strona ma głośnomowiący. Podsłuch jest nie do usłyszenia ani rozpoznania w telefonii transmitowanej cyfrowo. podsłuch to kopia w locie bez jakiegokolwiek śladu u rozmówców

teraz mnie będą podejrzewać, bo wiem jak to działa

najlepsza inwigilacja a w dodatku legalna to poczytać posty na af. profil psychospołeczny darmowy i na tacy.

Po pólnocy już Wigilia
udanych świąt .

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

WYKRYWANIE

Naszą czujność powinna wzbudzić przede wszystkim szybko rozładowująca się bateria. Ale tu uwaga: dotyczy to tylko sytuacji, w której ktoś chce słuchać tego, co jest dookoła niego. A nie (tylko) samych rozmów.

- Tego, że nagrywane są rozmowy, SMS-y i ustalana lokalizacja, przeciętny użytkownik wykryć nie może. I choć niektóre zakłócenia, pogłosy i przekierowania mogą świadczyć o podłączeniu takiego a nie innego urządzenia, to żeby to rozpoznać, trzeba mieć lata praktyki. 99 proc. takich incydentów jest przypadkowa - deklaruje Krzysztof Pyka. Paweł Wujcikowski, właściciel sieci sklepów detektywistycznych Spy Shop dodaje: - Można poczytać i inne plotki na ten temat: przerywanie rozmów, wybranie numeru 09, wchodzenie w rozmowę, podwójny SMS. To po prostu błędy w połączeniu z BTS-em, które zdarzają się raz na jakiś czas. Najczęściej podsłuchują tak, że nikt tego nie wie.

Opublikowano
9 godzin temu, DTaras napisał:

Tabelki podają węglanowej można ale. Dolomit jest Węglanem wapnia i magnezem a Wapmag ma podane 28%CaO. Logika mówi że to jak zwykle reaktywność ale z racji amatorki wolę zapytać... Mirro - jak dla mnie szkoda. To byłby raczej dobry interes.

fosfor należ rozsiewać co najmiej 4 tygodnie po zastosowaniu wapna . np może być mączka dolomitowa niby dolomit ale rozdrobniony na mąke i szybciej i efektywniej podziała od zwykłego wapna dolomitowego .

dajcie spokój lepiej hakować wiekszych     https://www.tvp.info/45918535/hakerzy-zaatakowali-kopalnie-musiano-przerwac-wydobycie

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Roman176 napisał:

może  

Cud. Pierwszy raz przez ż napiał. 😱

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
8 godzin temu, Ulman napisał:

Roman, to Anglikom tez złoza sprzedali mimo ze nie sprzedali?

Taras, jakby klient miał świadomośc i widział że ma liczone za torby to by unikał ich kupowania. Cały dowcip tkwi w tym zeby barany nie miały świadomosci że płaca. Mało masz tu na forum przykładów nieswadomości co do płacenia podatków?  Przy podnoszeniu podatków stosują patent Rydzyka czyli opodatkowanie produktów masowych -  wystarczy poprosić milion moherowych babek by dały po kilka złotych i już sa miliony. PIS podnosi podatek bankowy, paliwo, torebki, cukier i słodziki, fajki i gorzałę  i dodatkowo małpki. No i zzaprzaństwo jak z "podwyżką" kwoty wolnej.  Ale lud sie cieszy i to popiera. Może się jeszcze okaze że Tusk słusznie podniósł vat?

Według ciebie żaden rząd nie podnosił podatków tak jak Pis . To co ja obserwowałem to zawsze po nowym roku  coś szło do góry . No musze ci przyznać ze Konfederacja nigdy nie podnosiła podatków 😁chyba wiesz dlaczego ?😁

Na stacjach paliwowych zauważyłem pewną zmianę . Mianowicie teraz na Orlen czy Lotos paliwa są tansze od innych stacji takich jak Circle a przedtem bylo odwrotnie . Można też uzyskać rabat 8 gr gdy masz prenumeratę albo kartę dużej rodziny . Droga gorzała i papierosy mi nie przeszkadzają a jak tobie przeszkadzaja to walcz . Teraz nie biją strajkujacych .  

Co do kaucji za reklamówki to pomyłka rzadu . Konsumenci sa podzieleni . Jedni kupują drudzy biorą w zamian kilka darmowych . Ale po co ja piszę . Przecież to zaraz zmanipulujesz i zaraz coś odpalisz .

42 minuty temu, zetorki12 napisał:

Cód. Pierwszy raz przez ż napiał. 😱

Przyganiał kocioł garnkowi 

• Thanks 1
Opublikowano

Zrodzony na sianie, w półmroku stajenki,
śpi w ramionach Marii Jezus malusieńki.
Świętą noc złocista gwiazda opromienia.
Gromadzą się wokół przyjazne stworzenia.
Lulajże Jezuniu snem cichym, szczęśliwym.
Obdarz forumowiczów radością i szczęściem prawdziwym.

Opublikowano

wsadzić to umieją swoich na ciepłe stołki

Pancerny marianek jeszcze mocherom na święta orędzie przesłał 😂

Opublikowano (edytowane)
Dnia 25.12.2019 o 12:11, 12zbyszko napisał:

Ulman . Nie mogłem sie powstrzymać aby tego nie wstawić . Komentarz zostaw po świętach . Czyżby Korwin  potwierdził moje słowa ?

A ty nie masz co  w święta robić tylko JKM oglądać? Obsesja czy jco?

Nie ma co komentować. Część większości głosującej na PO uwierzyłą że coś zmenią jak zagłosują na PIS

Edytowane przez Ulman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v