Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 godzin temu, igor10246 napisał:

Zetor cena brutto, nh cena netto. Moc prawie taka sama ale jestem przekonany że Zetor lepiej z tym pługiem będzie sobie radził niż nh na tych wąskich oponach z przodu. Tak czy siak, cena Zetora wyjęta z d**y. W piątek wujek kupuje 6211 gdzieś okolice Chełma albo w Chełmie, to będę wiedzial jak realnie się sprzedają.

Opublikowano

Songo to taki były użytkownik tego forum który mieszka w tej "lepszej" części Polski i uważa się za lepszego od reszty Polaków 

2 minuty temu, igor10246 napisał:

Songo? co to jest? to sąsiedni powiat 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Mnie ciekawi co  to  za pręt wysuwane dłuta ma czy co🤔

Patent Huarda z tym dłutem.

Opublikowano (edytowane)

Widuję takie dłuta  także  w  GB

Patent może kiedyś był dobry, ale do dziś wszyscy z niego zrezygnowali na rzecz nakładek.

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano
58 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Sprawdza się to dobrze? 

Podobno tak. Dobrze w ziemię wchodzi.

• AgroTeam
Opublikowano
Pigmei napisał:

Widuję takie dłuta  także  w  GB

Patent może kiedyś był dobry, ale do dziś wszyscy z niego zrezygnowali na rzecz nakładek.

Lemkena też trafisz z podobnym rozwiazaniem

Opublikowano (edytowane)

No tak, ale więcej zalet nie ma, bo koszt części i ich wytrzymałość  nie napawa optymizmem. Co z tego że rylec jest długi jak potrafi pękać, kolega w tym roku 2 złamał i zamierza to przerobić na lemiesze z nakładkami.

Tak ogólnie rzecz biorąc rylce lepsze niż "gołe" lemiesze, a z nakładkami/dłutami lepsze od rylcowych

Edytowane przez Pigmei
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v