Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, szmergiel napisał:

ktos sie chyba upil ze mysli,iz ktos da taka cene za polskiego rekorda

to egzemplarz w sam raz dla @Rolnik1973

Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

Skrzynie w nich chyba wadliwe jakieś były, chyba nawet tutaj pisali że widać je jak za stodołami stoją z rozkręconymi skrzyniami bo części nie ma

Chyba? jak ktoś ciagnik 80 km wykorzystywał do nie wiadomo czego to taks sie robi. Dla wielu komfort jest ważniejszy co tam marka taka czy taka byle mu było wygodnie.

1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

To ch*j trza jednak jakie ursusisko albo fetora szukać

Rób jak uważasz ale powiem ci ,że za jednego czy drugiego z jakich podałeś zapłacisz bo jak widomo cenią się nie wiadomo za co. 

23 minuty temu, szmergiel napisał:

ktos sie chyba upil ze mysli,iz ktos da taka cene za polskiego rekorda

https://www.olx.pl/oferta/kombajn-bizon-rekord-z058-CID757-IDAy1iv.html#10af475ff5

Kombajn około 6 km ode mnie.

Opublikowano

U znajomego jest farmer, ten najmniejszy chyba, z silnikiem JD 3 cylindry i turbo, i o ile całą gospodarkę nim obrabiają, i ciągnik fajny i wytrzymały, to mogę dodać że jak odkręcili mu ramę od tura to się okazało że na środku ugiął się 1,5cm, tak że śruby nie pasowały, musieli go lewarkami podnosić i dopiero skręcać

Opublikowano

Wie ktoś gdzie kupie sprężyny naciskowe ? Potrzebuje 3 sztuki Długość 570mm pręt 11mm srednica wewnatrz 47mm i 3 sztuki 570mm  pret 16mm i srednica wewnątrz 70mm, potrzebuje je do zabezpieczenie slupicy do scierniskowca, i nigdzie powyzej 10mm nie moge znalezc

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

U znajomego jest farmer, ten najmniejszy chyba, z silnikiem JD 3 cylindry i turbo, i o ile całą gospodarkę nim obrabiają, i ciągnik fajny i wytrzymały, to mogę dodać że jak odkręcili mu ramę od tura to się okazało że na środku ugiął się 1,5cm, tak że śruby nie pasowały, musieli go lewarkami podnosić i dopiero skręcać

Piszesz o farmerze Maćka?  Tam młody mu chyba w dupe daje ostro. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v