Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś najlepiej z LLU(lub gdzieś blisko) ma do sprzedania dobre opony lub całe koła 1200 /18? 

Pewnie @soltys48by miał ale to kawał drogi i przesyłka będzie droższa od opon. 

Edytowane przez tobi866
Opublikowano

U mnie to jest w beczkowozie Meprozet PN 60, a te koła są fabrycznie w starach wojskowych, gaz 66,jakis ził itp.... 

Opublikowano

U mnie są ruskie opony,one mają oznaczenia 1200 /18, 320/457 i jeszcze k 70 i są bardziej płaskie nisz ich polskie odpowiedniki. Niby na internecie tego jest ale mało kto to chce wysłać albo wysyłka droższa od opony. 

Opublikowano

Pytanie - taki najprostszy promiennik na butlemz gazem zda egzamin żeby mały warsztat troszkę ogrzac? Gdzieś z 15m² może. Żeby zimą można było sobie na spokojnie porządki robić?

Drugie pytanie - jeśli ktoś uzywa- na ile godzin, tak pi razy drzwi starcza taka butla? Takie promienniki mają realnie jakąś regulacje, różna wydajność? Czy to wszystko jedno i to samo?

Zdjęcie poglądowe

cpx_2e4efd543c02c2d060851bb71cf09ae3.jpg

Opublikowano

Z dmuchwą moża dostać pierdolca od hałasu i spaliny walą w łeb. Mam mały piecyk na drewno i wystarcza.  Widziałem w akcji ten promiennik na butli. W sklepie z paszami kanciapa 3x3 stojąca w magazynie przy otwartych drzwiach i ciepło jak w ulu.

Opublikowano
18 minut temu, Rolnik7343 napisał:

No i co da ten piecyk jak do garażu idziesz na przykład na godzinę ? Zanim rozpalisz i się nagrzeje to już do domu idziesz 

Godzinę to wytrzymuje się bez ogrzewania. Samo rozpalenie trwa chwilę i robi się ciepło, bo w środku jest ok 3 m rury dymnej, która oddaje dodatkowo ciepło. Tam w kanciapie ten promiennik jakoś wystarcza. Drzwi często otwierają i ściany nieszczelne to zbytnio nie czuć dymu. 

Opublikowano

No właśnie dostatnio na cpn koleś miał, to pomieszczenie takie że 4x3, to było bardzo ciepło i jakoś mocno nie śmierdziało. No i tak zacząłem się zastanawiać. W sumie dużych pieniędzy to nie kosztuje, mogę zawsze kupić i po jednej butli samemu sobie wyrobić opinie. 

Dmuchawa to już chyba większe koszta, a nie ma chyba sensu wydawać za dużo pieniędzy na coś co byłoby bardzo sporadycznie uzywane

• AgroTeam
Opublikowano
Przed chwilą, Thomas2135 napisał:

Jakby Ci się nudziło popatrzyłbyś za ile można znaleźć najtańsze(uszkodzone) Opico M10x skidster lub jemu podobne?

W UK czasem bobcaty widuję. Taki do remontu. Kiedyś nawet sołtysowi wysyłałem czy nie chce.

A to co Ty szukasz musi mieć jakieś konkretne wymiary?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v