Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętam jak auto kupowałem. Dwa te same modele wybrane jeden w Krakowie a drugi w Zawierciu. Zadzwoniłem i umówiłem się na tego w Krakowie, ale po oględzinach nie przypadł do gustu. To szybki telefon do drugiego gościa. On mówi, że ma jeszcze drugiego klienta i kto będzie szybciej ten go kupi... I heja, z Krakowa do Zawiercia, jak najszybciej. Ale udało się być pierwszym, po jeździe próbnej i oględzinach już dopinaliśmy formalności i dopiero przyjechał ten drugi umówiony potencjalny klient. No minę krótko mówiąc miał nie najweselszą.

Opublikowano
5 minut temu, szmergiel napisał:

jak dzieci haha.

30sekund wystarczy zeby wiedziec ze to przewalka.

Ta oferta mnie nie interesuje, dzwoniłem żeby sprawdzić czy faktycznie nie da się dodzwonić.

Tylko co powiesz na takie ogłoszenie

Deutz agrokid chyba 2011, Ślęza , dwukółka, sadownicza, opryskiwacz 400l do herbicydów. Całość 40000zł.

Jak już się dodzwoniłem to sprzedane.

Za 3 dni ponownie na olx U handlarza w Krajnie. Ciągnik za 65tys, poszedł na pniu, opryskiwacz sadowniczy 13000, po tygodniu zginął z ogłoszeń, dwukółka za 3200 bujała się miesiące, opryskiwacza zawieszanego nie spotkalem w ogłoszeniu.

Ta przyczepa nie ma aż tak atrakcyjnej ceny jak ogłoszenie które opisałem.

Opublikowano

Kredyt to nie koniecznie, zwykła niewiedza i brak znajomości rynku wystarczy

Jakiś czas temu w podobny sposób kupiłem sporą ilość bydła, mąż zmarł kobieta nie chciała sie tym zajmować i za psi pieniądz puściła....najlepsze,ze wcale nie miałem checi jechać , koleżanka mnie namówiła

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Ta oferta mnie nie interesuje, dzwoniłem żeby sprawdzić czy faktycznie nie da się dodzwonić.

Tylko co powiesz na takie ogłoszenie

Deutz agrokid chyba 2011, Ślęza , dwukółka, sadownicza, opryskiwacz 400l do herbicydów. Całość 40000zł.

Jak już się dodzwoniłem to sprzedane.

Za 3 dni ponownie na olx U handlarza w Krajnie. Ciągnik za 65tys, poszedł na pniu, opryskiwacz sadowniczy 13000, po tygodniu zginął z ogłoszeń, dwukółka za 3200 bujała się miesiące, opryskiwacza zawieszanego nie spotkalem w ogłoszeniu.

Ta przyczepa nie ma aż tak atrakcyjnej ceny jak ogłoszenie które opisałem.

znam temat. Pawel dal za ten kpl 50000 .udalo mu sie .wyjatek i tyle. dobrze przebil w minute i kupil. z ta przyczepa to przewal bo po olx to widac jak ktos wie jak sprwadzic skad konto.tyle na forum dla kazdego

Opublikowano

Ja też miałem taki przypadek. 3m siewnik talerzowy sulky za śmieszne pieniądze jakieś. Na zdjęciach ładny. Ogłoszenie gdzieś 22 było. Co będę dzwonił po nocy, zadzwonię na drugi dzień. Rano szukam ogłoszenia i zonk... Nie ma. 

Opublikowano (edytowane)

Z tego co widzę to pod tym adresem jest jakieś osiedle mieszkalne, także przyczepy i rozrzutnika to tam raczej nie ma... Przynajmniej tak mi się wydaję, bo tak to wygląda. No chyba, że ktoś na parkingu to trzyma 😁

Edytowane przez Mateusz3512
Opublikowano

Jak ktoś coś chce z Niemiec mogę zawsze podjechać obejrzeć miekszan D-72202 +- mam lawete jeżdżę tutaj ciężarówką to w każdym kierunku w sumie mógłbym podjechać.  Pisać Pw

Opublikowano

Pisz 100tys i zobaczymy czy przetarg nie ustawiony. 

Jak przegrasz to do płokułatury😁😉

Opublikowano
2 godziny temu, niezlygagatek napisał:

W sąd i sprawiedliwość może wierzyć ten co nigdy tam nie był, bandyci i zlodzieje mają większe prawa jak porządni obywatele... 

Nie za kilometr tylko za sztukę się płaci na powrocie do PL. osobówki 800 - 1200 zł, maszyny 6 - 8t do 2,7 wysokości i 2,45m szerokości  jakieś 400 - 700 e

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v