Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sumek666 napisał:

Sorry chłopaki ale musiałem. 

No zesz ty Kurwo żebyś zginęła 

FB_IMG_1578442939053.jpg

brak słów

Opublikowano

Niech z tym plakatem pójdzie do swojej matki. No i porozmawia sobie z nią na ten temat. Może zapyta się dlaczego nie zdecydowała się na ten krok.

Z mojego punktu widzenia na ów czas byłoby to okey.

Opublikowano

Ktoś mądry powiedział :

-legalnej aborcji domagają się ci,którzy już się urodzili.

Dnia 7.01.2020 o 00:05, sumek666 napisał:

takich k**wa debili wybraliśmy do reprezentowanie Polski na forum Europy. k**wa wstyd. 

jeszcze ona bardzo mocno propaguje białe kłamstwa i weganizm

ekoterrorysta numer jeden

Sumek ,już nie chcę Ci dokuczać,ale taka wielkopolska nowoczesność to nam wszystkim bokiem wyjdzie.Też się dziwię ,jak można głosować na takich debili .tylko ,że to nie jest jeden przypadek.Niestety.

• Like 1
Opublikowano

bo głupich ludzi nie brakuje i głosują na takie dziwadła

Opublikowano

Właśnie że powinno się o takich mówić . Nikt reagował nie będzie , to inni uznają że ona ma rację .

Opublikowano

nie  ,to ja sprowokowałem,tylko nie spodziewałem się ,że tak podłapiecie hehe

Przed chwilą, zetorki12 napisał:

A to nie do mnie z tym .

13 minut temu, GRZES1545 napisał:

Chyba nie drogo, a jak sie te odkładnie sprawdzaja na lżejszych ziemiach? Czy one bardziej na cięższe sie nadają?

nadają się i na lżejsze gleby,mam podobny pług tylko zagonowy.jednak elementy robocze mogą być zaraz do wymiany.Swoim zorałem ponad 40 ha i wytarła się śruba i musiałem wstawić taką zwykłą od lemiesza doraznie.na następny sezon trzeba będzie szukać części.

Opublikowano
27 minut temu, kolo11 napisał:

Jeśli elementy w dobrym stanie rama nie pogięta i nie ma luzów na obrotnicy, to cena bardzo dobra

23 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Chyba nie drogo, a jak sie te odkładnie sprawdzaja na lżejszych ziemiach? Czy one bardziej na cięższe sie nadają?

Podobno nadają się i na piachy, ale sam nie użytkowałem, więc mówię tylko to co słyszałem od jednego użytkownika ażurów. I mówił, że lżej idą niż pełne dokładnie

Opublikowano
14 godzin temu, rocknrollnik1 napisał:

a propos.Kto nie zna niech posłucha.Warto hehe

no to jest taki polski Rammstein chłopaki grają o rzeczach poważnych nie poważnie i śmiechowo patrząc od drugiej strony

11 godzin temu, witejus napisał:

dobre:D

ty a wyobraź sobie minę ludzi jak z zespołem to na koncercie zagraliśmy na początku tak ludzie się bujają do klawisza a później ryją przez pół godziny z tekstu

2 godziny temu, jacor73 napisał:

Pany, kojarzy ktoś poniższy statek ?(zwłaszcza ci bliżej ojca). Sprzęt z powiatu aleksandrowskiego, początek nr rej CAL, przechwycił go handlarz z świętokrzyskiego. Warto się nim bliżej zainteresować, czy dać sobie spokój ?

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-zetor-7341-CID757-IDD1X9M.html

z tymi cenami zetorów to szaleją za 20 tyśn więcej masz w cenie netto nówkę z salonu a nie coś co może być miną 

Opublikowano
1 godzinę temu, sladan napisał:

Jeśli elementy w dobrym stanie rama nie pogięta i nie ma luzów na obrotnicy, to cena bardzo dobra

Podobno nadają się i na piachy, ale sam nie użytkowałem, więc mówię tylko to co słyszałem od jednego użytkownika ażurów. I mówił, że lżej idą niż pełne dokładnie

Czy lżej idąO.o,może,mi to trudno wyczuć..[ Zaraz będzie ,,to ciągnik podepnij'']😐

Opublikowano
3 godziny temu, jacor73 napisał:

Pany, kojarzy ktoś poniższy statek ?(zwłaszcza ci bliżej ojca). Sprzęt z powiatu aleksandrowskiego, początek nr rej CAL, przechwycił go handlarz z świętokrzyskiego. Warto się nim bliżej zainteresować, czy dać sobie spokój ?

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-zetor-7341-CID757-IDD1X9M.html

Cena w miarę , za naszego tyle daliśmy w 2014 roku i jest z 2002 roku 

Ogólnie te zetory w cenie bo silniki to jeszcze stare wytrzymałe jednostki a kabina już nową wygodniejsza 

Opublikowano
3 minuty temu, kizak napisał:

Czy lżej idąO.o,może,mi to trudno wyczuć..[ Zaraz będzie ,,to ciągnik podepnij'']😐

w mokrej ,tłustej glinie na pewno lżej idą niż pełna odkładnia.Ale w piachu też sobie radzą.Orałem i to i to .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v