Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Raz taki policjant mi mówił po pijaku ze jak mu dawała raz na miesiąc to wygnał i go rozumiem bo to obowiązek małżeński.Ja tam jestem szczęśliwy w tych sprawach ze swoją zoną.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
6 minut temu, Wiesi0 napisał:

Raz taki policjant mi mówił po pjaku ze jak mu dawała raz na miesionc to wygnał i go rozumiem bo to obowionzek małźenski.Ja tam jestem szcześliwy w tych sprawach ze swoją zoną.

No jak raz na miesionc to może i miał racje

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Ja tam jestem szcześliwy w tych sprawach ze swoją zoną.

A żona z Tobą też ?

@Wiesi0 słyszałeś o tym , że w języku polskim występują  ą ę |? Strasznie kaleczysz język .

Opublikowano
Przed chwilą, zetorki12 napisał:

A żona z Tobą też ?

@Wiesi0 słyszałeś o tym , że w języku polskim występują  ą ę |? Strasznie kaleczysz język .

Wiem ale pisałem z tel i jak się naciśnie i przytrzyma to trzeba szybko wybrać ą lub ę, ale już poprawiłem.

Opublikowano (edytowane)

Ło kurna ...:o

Magia AF . :D

15 minut temu, Wiesi0 napisał:

to obowiązek małżeński.

Kurde , widocznie cytowałem z Twojego cytatu i stąd tak pokazało .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)

Tutaj dziwne rzeczy się dzieją,wczoraj linki u każdego były inne.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Da się zacytować nie jego słowa pod Nikiem kogoś innego ,sprawdziłem przed chwilo.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Roman4321 napisał:

każda długość da rade bo doznania sa u wejścia a nie na dnie stąd rozmiar nie ma znaczenia

Tak sobie wmawiaj.. 😁😁😁😁😁

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Tak, tak . Oczywiście ty masz rację . Nie chce mi się z tobą gadać .

Opublikowano
1 godzinę temu, Wiesi0 napisał:

A le co to za przyjemność współżycia by była jak byś nie zapakował po ramy,więc dlatego uważam ze jeśli kobieta przy masie i to i chłop powinien mieć sprzenta a jak niema to tylko szczupła musi być,a od brawerana może pikawa nie wytrzymać.A jakby było inaczej to tak jakby lizać cukierek przez pozłotko.

kurła to ja musze prawie anorektyczni szukać 🤣

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, tytanowyJanusz napisał:

Bananek nie pijący także wróci z tarczą

więc to on pijaną żone będzie prowadził/niósł do samochodu i odwoził , taka to może zaimponować koleżakom i krewnym na weselu

3 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

Może @Bananek jakiś inny towar spożywa 😄

do żyły czy do nosa ?

każda długość da rade bo doznania sa u wejścia a nie na dnie stąd rozmiar nie ma znaczenia

coś w tym jest skoro niektórzy przy okazji minety palcówą zadowalają kobiety ale z drugiej strony największe amerykańske wytwórnie filmowe zatrudniają tylko tych najhujniej obdarzonych więc teoria przeczy "praktyce" , ktoś tam kiedyś pod jakimiś zdjęciami rajcował się wielkością końskich przyrodzeń i ich możliwościami ale nie pamiętam o kogo chodziło 

2 godziny temu, Agrest napisał:

Popatrz jak konik na biegunach się buja. Mocniej bujnie to wejdzie. 

marne porównanie , chyba łatwiej z bykiem i krową porównać

2 godziny temu, Wiesi0 napisał:

Tadż byłeś w wojsku i widziałeś co niektórzy mają sprzęty pod prysznicem wspólnym, więc tak nie mów, zreguły kto ma większego to i baba może być większa a kto ma małego to musi być szczupła tak na logikę.I myślę ze tak jest w życiu.

no często chyba tak jest i to nie chodzi tylko o "armate" ,ale i wzrost ,figure itp

cóż kobieta potrzebuje miłości, doznań, uczuć a nie tylo penetracji ot różnica

szwagier też gadał że seks z miłością nie ma nic wspólnego tylko nie pamiętam w którym odcinku

no i gdyby nie potrzebowały tylko penetracji to by sporo zabawek z sexshopow nie miało racji bytu

inne wiencej

pytanie tylko  czy chodzi o "większego" czy raczej o to by było "częściej"

Raz taki policjant mi mówił po pijaku ze jak mu dawała raz na miesiąc to wygnał i go rozumiem bo to obowiązek małżeński.Ja tam jestem szczęśliwy w tych sprawach ze swoją zoną.

w  końcu i wypłata raz na miesiąc , sporo bab wychodzi z założenia że jak chłop przyniesie kase dla nich do domu do ręki to może zasłużyć na "nagrode"

40 minut temu, radekz200 napisał:

Sam już nie wiem co ma więcej błędów AF czy John Deree yacentego😂😂🚜

to był jd @uzytkowniq

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
Dnia 3.11.2019 o 23:00, Rolnik7343 napisał:

@rogaliq seweryna ;)

to nie ma co sie dziwić że jest jaki jest , lepiej chyba być samotnym niz na siłe szukać nawet kosztem wystawiania sie na pośmiewisko

Dnia 3.11.2019 o 23:19, Roman4321 napisał:

to sobie poszukaj celu blisko terminowego

te realizuję codziennie: zjeść ,sie wyspać czy do fajrantu wytrzymać

Dnia 3.11.2019 o 23:26, Rolnik7343 napisał:

@rogaliq ty ino szybko szukaj baby bo głupich myśli dostajesz

bycie w związku i posiadanie rodziny nie gwarantuje że problemów w życiu będzie mniej i zdrowie będzie długo służyć , a wręcz przeciwnie 

@radekz200 ale jeden tylko? bo u tego gościa całą litanię pokazało że tabletu zabrakło

Dnia 3.11.2019 o 22:11, Tomasz78 napisał:

Młodzi jak 3jki z przodu nie  widzą  to opracować  nie  chcą

no to mi już bliżej niż dalej bo z 8dyszek zabrakło ale jakim kosztem , tylko niedziele wolne 

1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

A żona z Tobą też ?

nawet jeśli nie z nim to może z kimś innym 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
50 minut temu, Rolnik7343 napisał:

kurła to ja musze prawie anorektyczni szukać 🤣

Ale teraz co z tą anorektyczką? że masz taki mały interes?   :P    :D

Opublikowano

Tam gadasz, królik jak napierdala, jakby miał w d*pie udar włączony.  :P    :D

Opublikowano

Ha  ! wlasnie na Fokusie byla reklama Rolnicy.Podlasie, oczywiscie jutro o 20.00 bedzie cos dla PANÓW  !!!. blondyna, ktora przejela gospodarstwo, prowadzi stadko koz, jezdzi na koniach itd 😁😁😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v