Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Może dla kobiety tak ale nie dla prawdziwego mężczyzny,zresztą są rozmaite kobiety i inne potrzebują mniej inne wiencej i trzeba się odpowiednio dobrać do swoich potrzeb seksualnych, aby każdy był zadowolony.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Raz taki policjant mi mówił po pijaku ze jak mu dawała raz na miesiąc to wygnał i go rozumiem bo to obowiązek małżeński.Ja tam jestem szczęśliwy w tych sprawach ze swoją zoną.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
6 minut temu, Wiesi0 napisał:

Raz taki policjant mi mówił po pjaku ze jak mu dawała raz na miesionc to wygnał i go rozumiem bo to obowionzek małźenski.Ja tam jestem szcześliwy w tych sprawach ze swoją zoną.

No jak raz na miesionc to może i miał racje

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Ja tam jestem szcześliwy w tych sprawach ze swoją zoną.

A żona z Tobą też ?

@Wiesi0 słyszałeś o tym , że w języku polskim występują  ą ę |? Strasznie kaleczysz język .

Opublikowano
Przed chwilą, zetorki12 napisał:

A żona z Tobą też ?

@Wiesi0 słyszałeś o tym , że w języku polskim występują  ą ę |? Strasznie kaleczysz język .

Wiem ale pisałem z tel i jak się naciśnie i przytrzyma to trzeba szybko wybrać ą lub ę, ale już poprawiłem.

Opublikowano (edytowane)

Ło kurna ...:o

Magia AF . :D

15 minut temu, Wiesi0 napisał:

to obowiązek małżeński.

Kurde , widocznie cytowałem z Twojego cytatu i stąd tak pokazało .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)

Tutaj dziwne rzeczy się dzieją,wczoraj linki u każdego były inne.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Da się zacytować nie jego słowa pod Nikiem kogoś innego ,sprawdziłem przed chwilo.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Roman4321 napisał:

każda długość da rade bo doznania sa u wejścia a nie na dnie stąd rozmiar nie ma znaczenia

Tak sobie wmawiaj.. 😁😁😁😁😁

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Tak, tak . Oczywiście ty masz rację . Nie chce mi się z tobą gadać .

Opublikowano
1 godzinę temu, Wiesi0 napisał:

A le co to za przyjemność współżycia by była jak byś nie zapakował po ramy,więc dlatego uważam ze jeśli kobieta przy masie i to i chłop powinien mieć sprzenta a jak niema to tylko szczupła musi być,a od brawerana może pikawa nie wytrzymać.A jakby było inaczej to tak jakby lizać cukierek przez pozłotko.

kurła to ja musze prawie anorektyczni szukać 🤣

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, tytanowyJanusz napisał:

Bananek nie pijący także wróci z tarczą

więc to on pijaną żone będzie prowadził/niósł do samochodu i odwoził , taka to może zaimponować koleżakom i krewnym na weselu

3 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

Może @Bananek jakiś inny towar spożywa 😄

do żyły czy do nosa ?

każda długość da rade bo doznania sa u wejścia a nie na dnie stąd rozmiar nie ma znaczenia

coś w tym jest skoro niektórzy przy okazji minety palcówą zadowalają kobiety ale z drugiej strony największe amerykańske wytwórnie filmowe zatrudniają tylko tych najhujniej obdarzonych więc teoria przeczy "praktyce" , ktoś tam kiedyś pod jakimiś zdjęciami rajcował się wielkością końskich przyrodzeń i ich możliwościami ale nie pamiętam o kogo chodziło 

2 godziny temu, Agrest napisał:

Popatrz jak konik na biegunach się buja. Mocniej bujnie to wejdzie. 

marne porównanie , chyba łatwiej z bykiem i krową porównać

2 godziny temu, Wiesi0 napisał:

Tadż byłeś w wojsku i widziałeś co niektórzy mają sprzęty pod prysznicem wspólnym, więc tak nie mów, zreguły kto ma większego to i baba może być większa a kto ma małego to musi być szczupła tak na logikę.I myślę ze tak jest w życiu.

no często chyba tak jest i to nie chodzi tylko o "armate" ,ale i wzrost ,figure itp

cóż kobieta potrzebuje miłości, doznań, uczuć a nie tylo penetracji ot różnica

szwagier też gadał że seks z miłością nie ma nic wspólnego tylko nie pamiętam w którym odcinku

no i gdyby nie potrzebowały tylko penetracji to by sporo zabawek z sexshopow nie miało racji bytu

inne wiencej

pytanie tylko  czy chodzi o "większego" czy raczej o to by było "częściej"

Raz taki policjant mi mówił po pijaku ze jak mu dawała raz na miesiąc to wygnał i go rozumiem bo to obowiązek małżeński.Ja tam jestem szczęśliwy w tych sprawach ze swoją zoną.

w  końcu i wypłata raz na miesiąc , sporo bab wychodzi z założenia że jak chłop przyniesie kase dla nich do domu do ręki to może zasłużyć na "nagrode"

40 minut temu, radekz200 napisał:

Sam już nie wiem co ma więcej błędów AF czy John Deree yacentego😂😂🚜

to był jd @uzytkowniq

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
Dnia 3.11.2019 o 23:00, Rolnik7343 napisał:

@rogaliq seweryna ;)

to nie ma co sie dziwić że jest jaki jest , lepiej chyba być samotnym niz na siłe szukać nawet kosztem wystawiania sie na pośmiewisko

Dnia 3.11.2019 o 23:19, Roman4321 napisał:

to sobie poszukaj celu blisko terminowego

te realizuję codziennie: zjeść ,sie wyspać czy do fajrantu wytrzymać

Dnia 3.11.2019 o 23:26, Rolnik7343 napisał:

@rogaliq ty ino szybko szukaj baby bo głupich myśli dostajesz

bycie w związku i posiadanie rodziny nie gwarantuje że problemów w życiu będzie mniej i zdrowie będzie długo służyć , a wręcz przeciwnie 

@radekz200 ale jeden tylko? bo u tego gościa całą litanię pokazało że tabletu zabrakło

Dnia 3.11.2019 o 22:11, Tomasz78 napisał:

Młodzi jak 3jki z przodu nie  widzą  to opracować  nie  chcą

no to mi już bliżej niż dalej bo z 8dyszek zabrakło ale jakim kosztem , tylko niedziele wolne 

1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

A żona z Tobą też ?

nawet jeśli nie z nim to może z kimś innym 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
50 minut temu, Rolnik7343 napisał:

kurła to ja musze prawie anorektyczni szukać 🤣

Ale teraz co z tą anorektyczką? że masz taki mały interes?   :P    :D

Opublikowano

Tam gadasz, królik jak napierdala, jakby miał w d*pie udar włączony.  :P    :D

Opublikowano

Ha  ! wlasnie na Fokusie byla reklama Rolnicy.Podlasie, oczywiscie jutro o 20.00 bedzie cos dla PANÓW  !!!. blondyna, ktora przejela gospodarstwo, prowadzi stadko koz, jezdzi na koniach itd 😁😁😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v