Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, bratrolnika napisał:

E tam rocznik czarnobylski

to i wiadomo czemu z jarka ogarka tak sie śmieja wszędzie, lugoli nie dali to go wykręciło 

5 godzin temu, Bananek napisał:

albo świętują sukces, bo sprawa kurników poszła ostro do przodu.

oczywiście w stronę pomyślą extrabykowi.

to pewnie prędko nie wytrzezwieje

14 godzin temu, FarMaster napisał:

Ehh ja to chyba mam jednak najgorzej z was...

bff.jpg

odpowiadając na pytanie @Wiesi0 to celuję że ktos podobnego kalibru jak ona

Dnia 8.11.2019 o 12:08, leszek1000 napisał:

Akurat Zdrady to fajne takie było 😁

dopóki osobiscie sie nie przeżyło

Opublikowano
1 godzinę temu, rogaliq napisał:

odpowiadając na pytanie @Wiesi0 to celuję że ktos podobnego kalibru jak ona

Zgadza się. Znajomy ma sporą nadwagę i ożenił się z dziewczyną podobnego kalibru. Do dziś mnie zastanawia jak oni córkę zrobili?

Opublikowano

Popatrz jak konik na biegunach się buja. Mocniej bujnie to wejdzie. 

Albo brzuch na zad zarzuci. i wtedy już łatwiej.

W ostateczności zrzut w słoiczek i inseminacja strzykawką.😁

Opublikowano
37 minut temu, Agrest napisał:

Popatrz jak konik na biegunach się buja. Mocniej bujnie to wejdzie. 

Albo brzuch na zad zarzuci. i wtedy już łatwiej.

W ostateczności zrzut w słoiczek i inseminacja strzykawką.😁

Tadż byłeś w wojsku i widziałeś co niektórzy mają sprzęty pod prysznicem wspólnym, więc tak nie mów, zreguły kto ma większego to i baba może być większa a kto ma małego to musi być szczupła tak na logikę.I myślę ze tak jest w życiu.

Opublikowano (edytowane)

A le co to za przyjemność współżycia by była jak byś nie zapakował po ramy,więc dlatego uważam ze jeśli kobieta przy masie i to i chłop powinien mieć sprzenta a jak niema to tylko szczupła musi być,a od brawerana może pikawa nie wytrzymać.A jakby było inaczej to tak jakby lizać cukierek przez pozłotko.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, Roman4321 napisał:

cóż kobieta potrzebuje miłości, doznań, uczuć a nie tylo penetracji ot różnica

Oczywiście ale wszystko powinno być w równowadze i penetracja musi być i to dobra żeby za innymi chłopami się nie oglądała.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v