Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, bergman31 napisał:

W oficialnym obiegu informacji dowiem się więcej niż ksiądz w konfesjonale.

taaaa? a czy ktoś z tych  opowiadaczy będzie  jednocześnie klękał przed tobą opowiadając pikantne histonie? :P

Opublikowano
1 minutę temu, Roman4321 napisał:

do czechów jedź tam do kościoła nie chadzajo

Ukraina, Czechy, za godzinkę pewnie wylądujecie w Chinach.    :P    xD

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

Jak zaczną mu opowiadać co i jak robiły to zacznie to zapisywać żeby nie zapomnieć 😂

Przez 7 lat bycia z jedną dziewczyną, przerobiło się podręcznik kamasutry kilka razy. W tych sprawach nic mnie już nie zdziwi.

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, artur125 napisał:

na ministranta się zapisz , księdzu będziesz patelnię trzymał , to z bliska wszystkie pobozne obczaisz🤣

a tak na serio , to nawet w sklepie można jakąś kasjereczkę wyrwać. Z znajomymi mamy zakład (o flaszkę ,i tak razem wypijemy), który pierwszy wyrwie dziewczynę ze sklepu.

Matkę tej rozwódki o której pisałem?

Edytowane przez bergman31
Opublikowano

Po prostu przerobili materiał na całe życie w trybie przyspieszonym.   :P

Opublikowano
3 minuty temu, bergman31 napisał:

Przez 7 lat bycia z jedną dziewczyną, przerobiło się podręcznik kamasutry kilka razy. W tych sprawach nic mnie już nie zdziwi.

A i tak poszła w świat ? Za mało się starałeś 😛

Opublikowano
5 minut temu, Roman4321 napisał:

jak hajsu zal wydac to i kobity trudno zadowolić

Najpierw ten hajs tżeba mieć. 

Czyli według Ciebie kobiety wybierają tylko bogatych? One wolą określenie zaradny.

Opublikowano
5 minut temu, Pigmei napisał:

Skoro  żadna przy Tobie nie została to znaczy że materiału nie opanowałeś ;)

Seks to jedno, charakter i wspólne plany na przyszłość to już zupełnie co innego.

Opublikowano
5 minut temu, Rolnik7343 napisał:

A i tak poszła w świat ? Za mało się starałeś 😛

W łózku i nietylko tam, zawsze była zadowolona. 

4 minuty temu, Roman4321 napisał:

swoją drogą w Bydgoszczy żyje sobie fajna Hania

Jaka Hania?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, bergman31 napisał:

Seks to jedno, charakter i wspólne plany na przyszłość to już zupełnie co innego.

po co pchać sie we współżycie z osobą która zupełnie nie pasuje

4 minuty temu, Roman4321 napisał:

nie chodzi że pieniądze tylko nie lubią skapców sęk w tym że nie uczą zarabiać hajsu w szkołach

kiedyś było coś takiego jak SKO, tak uczono oszczędzania :) z resztą taka brązową książeczkę mam gdzieś na strychu, na pamiątkę

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano
13 minut temu, Roman4321 napisał:

znaju jedneo co do chin jezdził i tez po internetach szuka więc wzięcia nie miał

2 góra 3 lata i ślub a nie 7, toś przedobrzył

Ślub miał być po roku od pierwszej randki. Po pół roku znajomości, popsuło się w związku i odwołaliśmy ślub. Zeszliśmy się ponownie i tak zeszło 7 lat. Jak przyszła pora na konkretne decyzje, to ona nie chciała już ślubu. Miała inne plany na przyszłość.

10 minut temu, Rolnik7343 napisał:

Pewnie było jak na kursach na prawko ... Godziny wyjeździł ale egzamin oblał 😂

Nie strasz oblanym egzaminem na prawo jazdy, bo po niedzieli zaczynam kurs na kategorię D.

Opublikowano (edytowane)

Hehe jak jak zdawałem na T w wieku 16lat to po objechaniu placu przed wyjazdem na miasto egzaminator wsiadł do ciągnika i powiedział że jeżdżę lepiej od niego 😅 każde cofanie za pierwszym bez błędnie ... Oczywiście przyczepa zwykła 2 osiowa a nie jakieś tandemy z którymi można z zamkniętymi oczami cofać ...

Edytowane przez Rolnik7343
  • Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Pigmei napisał:

po co pchać sie we współżycie z osobą która zupełnie nie pasuje

kiedyś było coś takiego jak SKO, tak uczono oszczędzania :) z resztą taka brązową książeczkę mam gdzieś na strychu, na pamiątkę

A gdzie ja napisałem, że zupełnie nie pasuje? Różne plany na przyszłość, to jedno, a wspólnie spędzany czas to co innego. 

Opublikowano
28 minut temu, Rolnik7343 napisał:

Hehe jak jak zdawałem na T w wieku 16lat to po objechaniu placu przed wyjazdem na miasto egzaminator wsiadł do ciągnika i powiedział że jeżdżę lepiej od niego 😅 każde cofanie za pierwszym bez błędnie ... Oczywiście przyczepa zwykła 2 osiowa a nie jakieś tandemy z którymi można z zamkniętymi oczami cofać ...

Ciągnikiem z tandemem lepiej się cofa niż osobówką z małą przyczepką. Co innego ciężarówka z tandemem, tu już jest ciekawie, bo widzisz ją tylko w lusterkach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v